Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzád hasonlóan én is egy kis cbr-el kezdtem, csak 125-össel, de szvsz a 250-es ha jó állapotú akkor jobb választás. Azzal lehúztam egy évet meg pár ezer kilómétert és utána váltottam a 600f-re. Nagyon kényelmes és kezes jószág ezért én is tudom Neked ajánlani ha már szereztél némi rutint.

Ha jól láttam jövőhéten meglesz a géped. Akkor majd be kell törni a ménest
Majd kitalálunk egy jó kis kezdőnek való túraútvonalat és felavatjuk a Hondát!
Sziasztok Májerek!

Naszóval.. Akkor a szombati gurulásról infók:

Találkozó: 9:30 Duna Plaza melletti benzinkútnál
Egy Tricolor Honda CBR-el jövök (kép az infóknál), USB kezdetű rendszámmal.

Útvonal: Végig mennénk a 2-esen a Duna mellett, majd fent elfordulnánk nyugatnak és elmehetnénk akár Szécsény, Recsk, Mátra, Eger irányába. Nagyon megtervezni nem akarom, hanem csak így spontán.
Végig light-os túratempó.

Ha tudtok gyertek! Motochris? Tomatoek? Lum? Többiek?
Ha nagyon esik, akkor elmarad.

Akit érdekel iratkozzon fel:
1. Sniper
2. ....
3. ....
Köszi Pár év múlva a következő vasam olyan lesz, mint a tied... erről leér még a lábam
Kawabéb: Gratula a géphez. Remélem beválik. Kezdésnek szerintem nagyon jó választás.
Classic
A videok nagyon mulatságosak de az már nem hogy egyes emberek 0 motoros tudással felülnek ilyen ló erögyárakra
Ezt még én is meg tudom csinálni ...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááá
köszi, stage!

a home videóimat megtartom magamnak, azonban a kedvesem megkért rá, h a luszienda valamint az eszmeralda sorozatok általa kihagyott hétvégi epizódjait mindenképpen rögzítsem. na arra kiválóan alkalmas lesz a két szalag. aki felvette, az már úgyis látta a gp-t, ellenben a latin amerikai családok szövevényes történéseivel, melyekkel mindenképpen érdemes szembesülnie

szombaton megnézem, hétfőn visszajuttatom!
Halihó Mindenkinek!

Valamikor tarthatnánk egy GP nézést (akár a korábbiakból válogatva).
Erre azért is nagy szüksége lenne a bolygó lakóinak, mert ez egyfajta küldetésem nekem, hogy mindenkihez eljusson a motorverseny szeretete (és nekem behányt a videóm és szeretném megnézném a korábbi futamokat.)

Üdv Ottókám! Úgy látom találtál még olyan nevet, amin be tudtál lépni
hahó .
a gp-kazit illetve kazikat mert 2re vették fel bent hagytam a kozmaxéknál. ez az eredeti verzió igy amikor belegyömöszölöd az otthoni vállról inditható kamerádba, akkor csak a nézés funkciót insitsd léci mert megigértem h visszaadom... Az otthoni hóm videó sorozat, mélytorkok 4 részét pedig ne erre vegyétek fel, ha lehet..
Na léptem. Csocsy!
Hülye szabályok.
Kawa? Hmmmmmm... talán egy:

Majd ha lesz egy zöööd kawád, és legalább 26 leszel, akkor kopogtass nálam ....
Pár hónap múlva 40

De jól érzem magam a bőrömbe.............
Akkor pont az én célközönségem.
Pár hónap múlva 24
Conti Road Attack

Na lépek a városba KOCSIKÁZNI ....később leszek
Pedig te csak 23 vagy........ Kiccccsi még...
Gyújtsuk fel.....
Hát az a fránya róma.
Ez a megerőltetett tanulás komoly gondokat okozhatott a buksidban, öcsi
Milyen típus is? Egyébként jónak tűnik!
180/55-ZR17.........31.900.- csak a hátsó