Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk 90 fok van a sarokban. Ott ahol merőlegesek a falak. Nagyon durva!
Akkor nálatok még hüsi van :)) Nálunk ez a szaros hőmérő 37-et mutat, veszprémbe pedig 38-at mértek :S
Nálunk is 32 C fok van , de csak holnap dolgozom, így a mai napomn nagy részét ebben a kis pancsikálóban töltöttem
Ziz: tökéletesen igazad van a csobbanásról... Menjünk le péntek este a Velencei-tóra pancsolni

Tomato és Tgene: ti aztán alaposan belefáradtok a melóba Ez nem igazság

Lecsó: a hőség érdekes dolgokra képes

Mindenki: péntektől nem lesz internetten, max. 2 hónapig. Szolgáltató váltás zajlik a merénylet mögött Csak melóidőben fogtok majd elérni emilen, vagy a mobilomon. Füstjeleket is adhattok le, de azt tuti nem tudom leolvasni az égről...
Ilyet is rég mondtam......de jöhetne egy kis HŰŰŰŰŰS
Kozmax!

Ez lenne a gyárija...... ? Több helyen kérdezgettem szokásomhoz híven , 2550-ért mondtak még Denso és NGK gyertyát bele....a levegőszűrőt kb. ugyanennyiért. Valamit írj már légyszíves erről az érekes nevű gyertyáról.......elbizonytalanodtam.........az ára jó, de a neve......
Köszi Kozmax!

Az ár az jó, de a gyertya márkája az mi? cr9E ?????
hát megöregedtem....ez már nem jön be
én már utasként mentem 1000 felett is..bőrruha és bukó sem kellett..halkan szólt a zene és közben tvzgettem..aztán pihi mig landoltunk.
Sziasztok!
Kicsit eltűntem de azért nem teljesen . Sajnálom, hogy nem lehettünk ott a talin de remélem a következőre végre el tudunk menni . Hétvégén jó sokat motoroztunk megdőlt a rekord is 257 km/h . Ausztriában is jártunk ahol brutál jók az utak
Lassan össze kellene hozni a csobbanást !!!!!!!!!!!
köszi
Ares!

Boldog Névnapot!

Virág helyett:
Ja és Lecsó.....gondolkozz a jövőhéten
LECSÓ!!

Szereztél programot a telcsidre és tudsz netezni?? ......ha igen, akkor sirály......ha nem akkor.......akkor..........akkor itt az idő egyre
Szeva Chris..... meg mindenki!!
Ahogy elnézem a jövőhét keddi napot pont ideális egy ringezésre ...Hallod Kozmax...nem lesz kánikula
Hegesztőszemüveg. Jó is az, én is most akarok beújítani egyet, mert az előző elhasználódott. Átmentem rajta bringával. Szándékomon kívül, offkorsz.
Héló tgyenéék, Hondabéb, és az összes érintett Hondás!

Nincs kedvetek szervezetten-szervezetlenül levonulni erre a Honda Weekendre augusztusban? Én még sosem voltam ilyenen, de eccer ki kéne próbálni...
Ráértek egyáltalán?
Na jól van, mindenkinek csocsi!
pohi
gyertya CR9E 1750/db

légszürö gyári 7540 brutto
understand
áj szí?
olyan mint a réver, csak ez dréver
az mi
fóka, te egy drééééver vagy!
nekem meg szúrja a szemem a sok munka ugyhogy álcázom magam
Sztédzs, sztédzs. Ez nem volt szép.
Ej, de ráérek így szabin. Ez mobilról sikerült.