Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelentem fent van az új fékcsövem végre. Határozottan sokkal jobb lett.

Na ki a májer?
ahogy kezdesz felszabadulni az (ex)munkahelyi stressz alól, egyre hülyébb leszel, druszám
Lum és Tom kollégák mostanában nagyon elfoglaltak...

De jól látod a dolgot!
Ha megfigyeled: A hölgy alsó testrészei épségben maradtak, valszeg a textíliának köszönhetően, mig a karjai hiányoznak a korai nudizmus kellemetlen mellékhatásaként!
És így vetődik fel a következő kérdés a már említettek ismeretében, miszerint: "Azon férfiak, akik nudizni járnak, fenyegetve érezhetik-e magukat egy egyénenként változó 10-30 cm-es rövidüléstől???"
illetve a kérdés bebizonyosodása esetén: "Műszaki textília alkalmazása megoldást nyújt-e a felmerült probléma ellen?"
lehet, hogy ezt a műszaki textíliát szerkezeti erősítésre használták annó?
valszeg a rögzítés módja az, ami a fő erőssége ennek rögzítési stílusnak, szerinted?
talán ha még egy két építész , mint lum meg a tomató is hozzászólna eme magasröptű értekezlethez, akkor bizonyára kiderülne az igazság
egész jó téma
Hali!

Jó felé kapizsgálsz, de ki kell, hogy egészítsem a gondolatot!
A korai csonkítászati stílus a mérvadó, viszont a hölgyön látható lepel arra enged következtetni, hogy textíliák felhasználására is hangsúlyt fektetek!
(bár manapság annyi anyagból, amennyi a képen látható, egy egész leány kollégiumot el lehetne látni bikinivel )
Tehát összefoglalva a tanúlmányom címe: "Műszaki textília felhasználása az építőiparban a hölgyek szemszögéből i.e: 130-tól napjainkig"
szeva tgyene,
ezek szerint a sebészeten belül a végtag amputációt tanulmányozod?
ez milyen építészeti stílus he?

Igen druszám! Teljesen igazad van!
Egy kicsit átcsaptam magasépítésbe.
A mellékelt képen bemutatom, hogy milyen témakörben gyűjtöm a tapasztalatokat:
hiba volt megnősülnöd
fiatal vagy még
nem említette, hogy egy fontos szakmai rendezvényre kell mennie? amit természetesen unalmas szakmai vacsora követ, unalmas szakmai borozgatással, valamint szakmailag megtekintenek egy-két szigorú szakmai szempontok által kiválasztott női idomot. kizárólag az építészeti esztétika szakmai fejlesztése végett..
Húúú még mázli, hogy a Motorok+csajokon a 7200. hozzászólás képein nem lácccom...
Hátööööööö... izéééé...
Szóval csak véletlen volt, én nem is akartam és különben is, csak oda vagyok montírozva...
Hali mindenkinek!

Lecsó tényleg nem kell aggódnod tgyene mint egy munkafelügyelő ellenőrzi a munkavégzést!

apropó tgyene : hogy kerülsz Te oda??
ilyenkor
LECSÓ!!!!!!!

Nem kell félteni a fiúkat......dolgoznak Ők nélküled is (igaz hogy lassabban )

ja, télleg.. a "konferencia" mail-címed változatlan bár manapság kicsit elfoglaltabb vagyok annál, h ilyneket küldözgessek, ne aggódj, ami késik, nem múlik..
AZ a címem NEM változik!!!
miért? az utódod nem értékeli a borotvált nunikat?
én benne vagyok
AKTUNG AKTUG!!!!!

Akik szoktak a céges emilemre küldözgetni, azok péntektől felejtsék el a címet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hétfőn kezdek az új helyen.
Majd közzéteszem az újat!!!!
Esetleg egy pénteki gurulás
Jó reggelt!!!
Reggelt mindenkinek!

Először is a "legelfelejtettebbfontosdolog" : BOLDOG ARES NAPOT (így utólag)

Szóval visszaolvastam a termést:

Motochris:
Honda víkendről beszélhetünk, de nem biztos, hogy rá fogunk érni.
Ugyanis azon a héten megyünk havajra, honoluluba, stb... nemtom mikor jövünk haza, de a péntek biztos kilőve!

Ziz:
Közös lehülés télleg jó lenne!
Akár egy 7közben valahova kiugrós éjszakai fürdőzős dolog is szóba jöhet. Annyi, hogy setopp péntektől keddig nem lesz itthon...
Neki is kezdődnek azok a bizonyos konferenciák...
Többiek?

Lum!
Grat a jégkondihoz! Remélem rózsaszínű a távirányító!
A klubtali sztem is szerdán lenne jó.
Nem mintha kedden nem érnék rá, csak pszihés alapon valami mágikus erő köt a megszokott szerdához.
Ez valami olyasmi lehet, mint Pavlov kutyái...
Meghallom, hogy "szerda" és beindúlnak a reflexeim...
Tényleg! Nincs nyomdász ismerősöd???
Kéne olyan naptárat gyártatni, hogy két hetente szerda helyett "klubtali" van rányomva!!!

Karmi!
Attól, hogy lépcsőzöm, még figyelemmel kísérem MOTOROS bajtársaim csatáit!!!!
Úgyhogy, ha erősítés kell a HONDA oldalon, némi lépcsőépítés nem tántorít el...

Mr cunami! (tomato)!
Te bent vagy már???

És végül:
1. kép: kissé meleg volt a parkolóban tegnap...
2. kép: tegnap előtt a teraszon (árnyékban)
napot!
Hi