Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, igen
Ma jelentik be a mocimat a műszaki vizsgára
Jó reggelt!!

Eljön még e Te időd ...(motorilag)
Én is itt vagyok...
Tök jó meleg lesz ma is, én meg este 8ig egy légkondis irodában gürizhetek...
sikerült a vodkanarancsos munka? jó kis ajánlat lehetett
Jó reggelt!
Lumbergh, Tomato:

A képeket, és a beszámolókat nézve azért a ti hétvégeteket is ki lehetett bírni
kozmax - egy hangyányit irigyellek
jó reggeeeet!
mokka cukka jóóóóó mi is szeretünk/szoktunk oda járni
Jó Reggelt!

Motochris: Nem baj, majd elmúlik. A vizsgaidőszak végén kicsit berúgsz, s majd utánna tiszta fejjel, már reálisan látod a világot:
-Rájössz (persze utólag), hogy nem is voltak annyira vészesek a vizsgák
-Sok szép nő van a világon
-A Honda helyett, mégiscsak Yamahát kellett volna választanod

Na, egy nagy kalappal mára!!!
szótár a szmájlikhoz: (ezt mondják a fejek)
: be vagyok rúgva.
: és még el is szívtam egy füves cigit.
: muhahahahahahaaaaaa hehehe ez nagyon jóóóó hehehe
: ezzzzzzzkegyetlennembírommmhhehehehehehehehahahahah höööh öhhhööhöhöhöhhihhaha
: végre bazz", negyedszerre sikerült, gratulálok!
: sikkasztottam, és a főnök nem jött rá, yeeeeeee
: ...és még én ne legyek kemény?!
: ezt megsz*ptad te kis mócsing hihiiii
: ugye nem zavar a herpesz?
: kikaptak a japánok.
: YAMAHA??? Nem mondod komolyan!!!
: mégis rájött a főnök a sikkasztásra. És a japánok már megint... baaaazzz
: hovát tettem az eszem, jajj ugyanmár Gizike, hogy lenne már ez szekszuális zaklatás, jajj ne mondja már...
: pedig mondom, kedves Béla.
: hmmmmm igennn? hááát akkor véleményem szerint a dolog úgy áll hogy tegyük fel például...
: alkoholmenteset??? te hülye vagy???
: ez vajon nem baj, hogy itt ez az izé itt kilóg a blokkból oldalt? vajon nem kéne levágni? vagy mégis?
: szerintem.
: szittad a zanyámat?!
: HONDA!
Na mivan mi? Mivan? Álmos vagyok, az van. Zúg már a fejem a jogtörténettől.

Holnap reggel szigorlat!!!
Mindegy, eccer vége lesz ennek is.
Akkor most kedd este? Az lehet hogy nem jó nekem... Meglehet hogy közgáz vizsgára mégis bemegyek. Az még kérdőjelesss.

Óhhh jajj, de jó HIDI!!! Írtál ide!!! Remek!
Már tök féltékeny kezdtem lenni a Géeseresek-re.

Egy kis infó: az ókori Bizáncban azokat az iparosokat, akik nem tartoztak bele az ergaszterionnak nevezett "szakszervezetek" valamelyikébe, idiotészeknek hívták.
Állítólag ők kezdték a Yamahák gyártását. Heheheee.

Egyébként amikor tegnap a haversráccal végigdöngettünk a Budapesti éccakán a Hondával, és megálltunk serezni (csak ő persze , én kóláztam ) itt nálunk, a római parton, egész jól le lehetett tenni a mocit a "parkolóba". Sztem elférne sok motor, ha ügyesen pakoljuk őket. Főleg az ezres Fészer, mer" az egy városi futrinka Ja meg azt vettük észre Hondabébbel ( ), hogy a hajógyári szigeten a Mokka-cuka (vagy hogy írják) nevű helyen is jónak tűnik. Az is szabadtéri, és van hely a verdáknak.

Kozmax: TDM??? Miééééért? YAMAHA??? Hát nem látod azokat épp eleget a munkaidőben? Kell a szenvedés a szabadidődben is??? Hmmm.... nahát.

Na mitakartam még írni? Nemtom. Megyek majd gurulni a héten elvileg kedves mollo nevű hölggyel... Valaki egyéb ráér a héten egy laza szokásosra? Vagy én leszek az egyetlen műmájer? Vállalom! Egyébként egész jó a streetfighter-fékkar. Kétujjas. Na jó, azért le lesz cserélve pénteken....

Na most már csak akkor fogok nemtom micsinálni, ha erre a sokmindenre nem mond senki semmit, hanem nem is olvassátok el, már hogy Boborjános legyek. Ahogy kedves Pandacsöki Boborján mondta egyszer: "nem a részvétel, hanem a fontos!"

Na mentem. Alszom pár órácskát, és reggel beöltözök a kedvenc öltönyömbe, mert kellemes úgy végigmenni a városon, mert nincs ám meleg, ááááááááááááááááááá dehogy. Na csocsi.

U.I.: Tönkre ment a képen látható "napszemcsim". Átmentem rajta a bringával. Kénytelen leszek venni egy másikat, mert így túl sok az egy szemgolyómra jutó ízeltlábúak száma, mikor vágtatok a géppel. Mármint a bicajjal. Ezt csak úgy mellékesen mondtam, nincs kapcsolatban semmivel. In meine meinung.
Sziasztok, jó estét!

Motochris egy-két keresetlen kedves sorával hiányolta, hogy miért nem írok ebbe a topikba . A magyarázat egyszerű. mert ma reggel itt még senkivel sem tudtam a tegnapi élményeimet megosztani, mert mindenki vagy aludt, vagy éppen túrázott...

A rendőröknél voltam, vezetéstechnikai képzésen, felteszek egy-két képet.
Úgy néz ki, hogy talán kedden este az eringre is ki tudok majd menni, de ezt nem szeretném elkiabálni .
Kozmax:

Nem piskóta, amit lenyomtál!

Ahhoz képest, hogy a TDM "a hosszú nyújtott kanyarokban bizonytalan"

Jó lehetett, gratulálok!
Terveink szerint, kedden este
csak nem ti is csütörtökön mentek euroringre??? csak nem délelőtt?
A tervek szerint Euroring után Lecsóéknál lapcsányka. Jól alliterál, nem?

Bárhol lehet a csapathoz csatatlakozni.

Ugyan, egy Hondásra, hogy haragudhatnék.

Nem elég, szegény egy szárnyason száguldozik?
Köszi Versal! Most úgy tünik, hogy az e-bay ilyen árban talán összejön egy shoei vagy egy shark és akkor inkább az mint a HJC, de ha ez nem jön be akkor amit kinéztem az is nagyon tetszik és nagyon jó ár az a 46 ezer! Mindenesetre NITRO-t soha többet, főleg nem a Parditól!
Én is jóccakát kívánok!

Majd holnap ismét leszek egy kicsit!
Örülök hogy neked is jól sikerült a túra

JÓCCCCAKÁT ...mert álmotos vagyok
Estét!

Ha jó lesz az idő én is elnézek, de csak nézelődni (még nincs kész a ruhám )
Esetleg viszek stoppert és minden mért időhöz hozzáadok 1mp-et.

Ez a nyársalásos megoldás is érdekel Látom magam előtt Tomatot
nyársbotokkal felvértezve a motoron (A középkori lovag .......már csak a dárda hiányzik a kezemből�)

A Túró féle Kawa-túra jól sikerült szombaton. Elég sokan jöttünk össze (~ 5 motor)
Elég rugalmas volt a túra útvonal választása. A simontornyai kajálás elmaradt (épp aznap volt ballagás
és már ránk nem volt kapacitáuk ) Így visszamentünk Siófokra és ott kajáltunk. Majd átkompoltunk
és a 7-es úton a velencei tó melett vissza
A MUHI CSATA!!!!

Ja és Ide jön a lányom lovagolni

Örülök hogy mindenki épségbe hazaért
Kozmax......remélem megmutadtad a "doktornak" hogy, hogy is kell ezt csinálni
hát egy kicsit irigy vagyok