Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem mély karc azt talán ki is tudják polírozni.....ugyancsak karosszériás
írtam.....
á csak 1-2 karc nem oyan vészes...
Úgy látom a képen full piros az oldala és gondolom az sérült......karosszériás lefújja az a legegyszerűbb.
Üdv Fóka!

Lemostad a gépparkot?
A háttérben sunyító Simsonnal mi a helyzet
Kiesett a kosárból? Már nem kedvenc?
A "nagyot" nem akarod holnap összebogarazni a Túró-túrán
Legalább egy ideig Yamaha fölény lenne a 2. KAWA túrán( Te,Pohi)
Szerintem bármelyik karosszériás lefújja neked, vagy ha nem nagy a felület ami sérült akkor egy airbrush-os is megcsinálja.....
Nekem volt rajta bukógomba.......nagy találmány!!! Így más idom nem sérült...
nekem is csak picit karcolt... na mind1..
Én nem fényeztetem, foltozgatom találtegyik haver egy bontóban 20.000-ért jobb oldali alsó idomot. Következő hónapban megveszem. Aztán apránként a többit is, azért, hogy ha majd eladásra kerül fitti legyen és nem foltozott karcos törött, lehorzsolt....
pohit akartam írni csak 1más mellett van a két betű
pogi te le tudtad fényezni a motorodat bukás után? mert ma én is elnyaltam és hát el kéne 1-2 helyen tüntetni a karcokat... 1es helyeken elég durvák...
Jah.....itt vagy, akkor le is írhatod....
Szia Majoros!

Én a 22-esen megyek Vácig onnét pedig a 2/A.-n megyek Bp.-ig és onnan megyek rá az M3 bevezetőre. Az ott bevezetőn lévő Shell kútnál talalákozhatnánk . Úgy gondoltam 08.30-kor már ott kellene lenni, mert ki tudja hogy jutunk át a városon, főleg úgy, hogy a találkához vezető utat is csak Túró leírása alapján tudom, az meg csak körülbelüli.....Ha neked is jó a dolog vagy valamit közölnél akkor 06/70-337-3554-en elérsz........
Lumbergh!

Tudod, hogy holnap lesz az idei Kékes Csúcs Futás
Ezt azért kalkuláld bele a holnapi Kékesi nézelődésbe!
most lettem kész a motormosással csili-vili lett a jószág csak a láncspray szine sántít egy kicsit
ja és lemostam a tereprobogómat is
tomato
itt a holnapi útvonal
- gyöngyös
- mátraháza
- kékestető - üccsi+kilátás
- sirok - vár megtekintése
- eger - pihi, szállás elfoglalása, szépasszony völgy pincéinek tüzetes vizsgálata

nekünk mindösszesen 141 km, nem hiszem, h gond lesz, nektek velünk ellentétben jobban kell szedni a lábatokat!!
Túró:
Bocs, hogy ilyen későn írok, de engem is érdekelne ez a kis túra!
Remélem még beférek a "népes" csapatba
Ha igen én is megjelennék az OMV kútnál ~9:15 körül!
Így újabb M. Májerekkel ismerkedhetnék meg.

Pohi:
Ha jól olvasgattam te is részt veszel ezen a túrán?!?
Esetleg találkozhatnánk az M3-as Shell kúton (gondolom a 22-es - 2-es
úton közelíted meg B.Pestet). Vagy ha a 22 - 21-esen lejönnél Hatvanig a
Mol kútnál is koccanhatnánk

Így lehetne a KAWHAMA túrából egy KAWAHAMAONDA túrát csinálni
Lumbergh
Itt a holnapi útvonal
- Gyöngyös
- Recsk
- Mátraballa
- Pétervására
- Ózd
- Sajószentpéter
- Boldogkőváralja
- Kőkapu
320 km...............remélem bírja majd az asszony
Jövő keddi klubtali:

Beszéltem az Euroringesekkel: 20-án kedden este 18-tól nincs senki bejelentkezve, tehát szabad a pálya, mehetünk.

Minél többen jőjjetek!
Maracuya:

Ezt már nézted?: Sisak
Maracuya!!
Azt nem tudom hogy hol lehet nézni HJC siakot, de jövőhéten kedden lesz a klubtali
na,mivel mindenhova beírták a új adót,sztem új topic kéne neki.vagy sztetek hülyeség?mert ott legalább mindenki eccerre tudna meg mindent