Először is megtanulok vele menni, mert ez nem csopper
Másodszorra beleteszek pár ezer km-t...
Harmadszorra, pedig felmegyek majd vele az Euroringre is... és megelőzöm a többieket
Komolya fordítva a szót: a gépen yári fényezés van, és eléggé meg van kopva. A bal idom hiányzik, ez már rendelve van... Majd le kell fényeztetnem...
Természetesen zöööld nem lehet, de a pirosslaal is megelégszek....
A plexi előtt nem volt ilyen.Megyek majd pestre mert be kell szereznem egy túradoboz tartó konzolt meg dobozt.Szólni fogok majd! Addig is ha tényleg lefényképeznéd az nagyon jó lenne mert már azt fontolgatom hogy leveszem ,pedig tetszik!
Előre is köszönöm!!!
a kettő között sztem.. inkább az első, de így nem tudnám megmondani.. lefényképezem én is, ma megyek úgyis vele, és este felrakom, h nekem pontosan hogy áll, jó?
Igen arra gondolok, most az enyém teljesen rá van engedve a lámpára ,csak egy kis rést hagytam hogy ne kocogtassák egymást.Tehát amennyire lehet függőlegesen áll! Küldök két képet ,a tiéd melyikre hasonlít magasságra?
helló!
túratempó 110 tehát jöhet.
erzsébet híd kell, s hegyalja úton végig az oda visz.
amit mondtál thököli, hungária, ott a tökölin kellene végigzötyögni (javaslom a sínt), s az bevisz a keletihez. ott végg egyenesen az lesz a rákóczi út,..... csak egyenesen kell menned, nem kell elkanyarodni semerre sem.
ez felvisz az erzsébet hídra. ott is csak egyenesen, majd amikor az út elkanyarodik jobbra lefelé egyenesen, meg balra egy felüljáró, neked balra a felüljárón kell menned - jönnöd.
háááát, nemtom őszintén. berázza a fejedet? a bukódra irányítja a menetszelet, arra gondolsz? én 178 vagyok, de ilyet nem tapasztaltam.. a dőlésszögén ha változtatsz akkor nem segít rajta?
Cső Lum!
Bocs hogy ide írok,de így talán hamarabb észreveszed.
Nekem nem vált be a plexi amit vettem, olyan mint a tiéd elvileg! (YW-ben vettem én is)
Lehet hogy magasabb vagyok nálad (180cm) ,vagy lehet hogy az én plexim magasabb a tiédnél?Nagyon berázza a fejem! Mi lehet a baj szerinted?Hogyan orvosoljam a problémát?
A baj az, hogy senki nem tesz ellene.
Mindenki szépen ezt is be fogja nyelni, mint eddig mindent.
Meddig hagyjuk, hogy hülyének nézzenek és a 20. bőrt is lenyúzzák rólunk?????
khmm... Tudtam, hogy megjön végül az eszed.
Bár amikor (hónapokkal ezelőtt) ajánlgattam neked a "kis" CBR-t nagyon leszóltál...
Mind1. A lényeg, hogy megvan!
VIGYÁZZ MAGADRA!!!
Elsőre nem kell Chris kolléga után a sorok közé vágódni 200-al!!!
Ja és mégvalami!!
Ha megkéred Lecsot biztos átnyomja neked zöld ECSETTEL!
Másodszorra beleteszek pár ezer km-t...
Harmadszorra, pedig felmegyek majd vele az Euroringre is... és megelőzöm a többieket
Komolya fordítva a szót: a gépen yári fényezés van, és eléggé meg van kopva. A bal idom hiányzik, ez már rendelve van... Majd le kell fényeztetnem...
Természetesen zöööld nem lehet, de a pirosslaal is megelégszek....