Nos, az van, hogy vettem egy motort
Egy Honda CBR250-est (nem röhögni, nevet nem változtatok!!!!! )
Kozmax megnézte, mint kiderült a mostani tulajt még ismeri is A moci "92es születésű, kitűnő műszaki állapotban van, csak a csomagolásán látszik az idő múlása. Még az eredeti fényezés van fent, ami kicsit megkopott. A többit emilben elküldöm.
JA elférünk benne !!
Amúgy Jó reggelt!!
Nekem kell vinni egy farmert ......és váltás póló meg fehérnemű....és fogkefe...ennyi
Ezeknek elkel férnie. Esőkabátot nem viszek. cipő az lesz ami rajtunk (én nem csizmába megyek hanem a városi motoros cipőmbe. Az meg jó sétálni is). Zsuzsira ráadom a kordura dzsekimet és a térdvédőt meg kesztyű stb. Én meg a kordura nadrágot veszem fel bőrdzsekivel.....és szép lassan legurulunk
tomato - nagyon tuti a kőkapu, utánanéztem, csili-vili hely, jó választás!! eger sem lesz rossz remélem tanktatyóban el fog férni kettőtök holmija??? én ma benézek az imetbe, és megsasolom ezt a 2*30 lityis oldaltatyót, h fel lehet-e tenni az fz6-ra anélkül, h kisütné a kipufogó. ha igen, akkor 13 ropiért igen jó vásár!!
Tomiboy: Egyenlőre még nem koptatom közúton sem,
de ami késik nem múlik. Most, hogy meg lesz a bőrruha
lehet, hogy én is "többet" vállalok be. De főleg ringeken szeretném
magam határait próbálgatni Tipusok árak érdekelnének magánba: humajors@t-online.hu. Ja, amire kellene: 2001-es 929-re.
Előre is köszi!
Már le is foglaltam a KŐKAPU Kastélynál a szállást
Szombaton indulunk reggel (miután találkoztunk HIDI-ékkel )......csak oda 275 km. Majd lassan megyek és töbször megállok . Annyira optimista vagyok hogy nem viszek esőkabátot Csak egy van......és ha ázunk akkor ne csak Ő hanem én is ázzak.....meg különben se fér el a tanktáskába mert tele lesz ruhával
Megkaptam
Vazzeg az öcsémnek tetszik... Pedig nem szereti a motorokat
Bőszen magyarázok neki, hogy mit kell csinálni vele (a motorral) a közeljövöben, de nem hiszem, hogy érti
Lurdy parkolóba jött be a hangra figyeltem fel egy GSX-R es srác is állt ott összenéztünk
hát mit mondjak még szerencse hogy volt rajtam bukó igy nem látta a csaj az arcom úgy röhögtem mint az állat nem akarom bántani de nem bírtam megállni röhögés nélkül
elvittem egy barátomat ma Tökőlre nem volt hosszú út de teljesen kivagyok
olyan termetű mint én moci teljesen kész volt a gázt nem mertem félig se ráhúzni mert alapból se
volt az első kerék a földön a kocsik között meg kész katasztrófa igy haladni
Egy Honda CBR250-est (nem röhögni, nevet nem változtatok!!!!! )
Kozmax megnézte, mint kiderült a mostani tulajt még ismeri is A moci "92es születésű, kitűnő műszaki állapotban van, csak a csomagolásán látszik az idő múlása. Még az eredeti fényezés van fent, ami kicsit megkopott. A többit emilben elküldöm.