De ha már pesti motoros élet... hmm... a Szentendrei út Árpád híd és Békásmegyer közötti részét felújították, azon lehet menni mintállat ( ), illetve a körutat is nagyrészt!
nnna, gyerekek, akkor lehet már szisszenteni, mindenki készen áll? eddig holmi ír párlattal voltam kénytelen elütni az időt.
csatolok egy képet, melynek a címe: ez az élet. sör, viszki, kád víz egy egész napos motorozás után.. szabadon eresztett lábujjak ... már csak egy kis .. öö.. khmm... kényeztetés hiányzik
Én mindenesetre tuti nem megyek. Nektek jó murit! Majd szólok ha megyek valami kis környéki kanyarvadászatra (egyedül vagy nem egyedül ), és remélem valaki majd ráér közületek. De a köv. pár hét totál őrület lesz...
A "pesti motoros élet"........ ....kérdezd Motochist.......Ő biztos vágja. Én csak kényszerből motorozok a "városba" inkább túrázok és itt hagyom a város zaját.
De a jövőheti klubtalin szivesen látunk
Itt érdeklődhetsz
Háááát.... szerintem a "pesti" motorosokkal ne akarj megismerkedni... Most ezt úgy értem, hogy a városi vagányok (én nem vagyok olyan ) nem éppen mintapéldányok. Szerintem. Jobban mondva, ha motorozni szeretnél, akkor a budai hegyek felé vedd az irányt, vagy Dobogókő, Szentendre, Pilis, hasonlók. Itt találkozhatsz valódi motorosokkal is! Persze nem az a baj, ha valaki Bp.-en lakik, mint motoros (mert ugye én is...), hanem akinek a város határai jelentik a területet.
Sziasztok.
Láttam h sok itt a bp-i lakos.
A köv. héten a nővéremhez megyek fel Bp-re és egy egész hetet ott fogok tölteni, és ha már fent vagyok akkor szeretném kihasználni a helyzetet és megismerkedni a pesti motoros élettel. Merre induljak
Gyerekek, nekem van ötletem a következő-következő (ha minden jól megy, HA tényleg minden jól megy akkor már nem lesznek vizsgák. ) klubtalival kapcsolatban. De még nem mondom el, mert most nem figyelnek sokan, és egyébként is van még addig idő.
Na, lehet kíváncsiskodni!
Annyit elárulok, hogy nem a Nürburgringen akarom összehozni.
hát igen az utolso képnél kezdtem már egy kicsit aggodni, hiszen már 350km felett jártunk tankolás ota, és a térkép a következöt 20km-rel tovább jelölte
szerencsénk volt, 1km-re volt egy másik
Mintha magamat látnám........
De kár hogy nem tudtam menni .....Majd bepótolom......
Mondjuk pénteken kimegyek az Osztrákokhoz kanyart vadászni....sőt lehet hogy Lecsó is jön
1.kép: oda felé az elsö pihenö, és egyben az utolso is. pont 4ora alatt tekertünk ki 282km
2.kép: sikerült megint jol bekajálnunk
3.kép:a szokásos 2/A a Shell kuti elköszönés
4.kép:és ezt láttuk onnan, minket csak az M3 bevezetöjén kapott el
Sziasztok, megyek fürdeni, mert holnap reggel ismét munka van 07-19 és így a hétfő 19-07, kedd 19-07(maszek), szerda 07-19 után elég fáradt vagyok......
Tanulás non-stop.