Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítséget!!!!!!
Küldöm ...............MOST
estét
jo estét mindenkinek!!!

motocrish addig jár a korso a kutra, mig meg nem telik

örülök, hogy nem lett bajod, és remélem okulsz belöle , mert én hiába játatom a pofám
judisz@citromail.hu
KAWANYU!
melyikre?
Pohi regisztráltam magam kb másfél hete. Mikor lesz előreláthatólag a következő oktatás?
Lupo!

Nem vagyok megvesztegethető......

Itt ugyanaz a tréning van és ugyanazok a rendőrök oktatnak, csak ingyenes és nem Nagytétényben van a foltozott aszfaltú rendőrségi pályán, hanem a Hungaroring kis parkolójának jó aszfaltján......regisztráld magad
Tomato: a képeket majd az emilcímemre küld el lécci
volt már nálunk Bíró is az előállítóban.....csináld csak

Yamaha. Fúj-fúj.

Túró!

Azt mondjuk elfelejtettem, hogy havernak bejáratós a 600-as fazer-e........ha a tempó halálos akkor nem tudunk csatlakozni......
Túró!

Asszem veletek tartok amennyiben a másik kollégámnak is megfelel az útvonal, majd egyeztetek vele. Mi Pécsre megyünk én Szécsényből ő Győrből indul. Bp.-en csatlakoznék én ő pedig picit lejebb és Simontornyáig veletek tartanánk ahol egy kollégánk ismét csatlakozik és mi más utvonalon mennénk onnét tovább. Amennyiben neked is és a kollégámnak is megfelel a dolog akkor 9.20-ra megpróbálok a leírt helyen lenni. Annyit segíthetnél viszont, hogy ha bejövök az M3 bevezetőn "ahol sok a trafi " és átvágok a XV.-ön a Thököly-Hungária kereszteződéshez kijutva.....onnét merre haladjak tovább nagy vonalakban???? (optimálisan kevés dugó és melyik hídon átkelés érdekelne)
Egy kis vicc mindenkinek!!!

Zsarudumák:

-Vegye le a kezét az autóról, mert különben olyat teszek, hogy a születési anyakönyvi kivonata érvénytelen lesz.

-Ha fut, azzal csak annyit ér el, hogy fáradtan megy előzetesbe.

-Csak akkor próbálja meg, ha tud gyorsabban futni, mint 400 méter másodpercenként. Ugyanis ennyi a fegyveremből kilőhető 9 mm-es töltény átlagsebessége.

-Szóval nem tudja, mennyivel ment? Akkor azt írhatok a feljelentésbe, amit csak akarok?

-Persze hogy beszélhet az ügyeletes tiszttel, de nem hinném, hogy az sokat segítene. Ja tényleg... említettem már, hogy én vagyok az ügyeletes tiszt?

-Figyelmeztetés? Azt akarja, hogy figyelmeztessem? Jó, figyelmeztetem, hogy ne csináljon ilyet még egyszer, mert akkor megint fel fogom jelenteni, úgy mint most.

-A következő kérdésre adott válasza alapján fogom eldönteni, hogy részeg-e vagy sem. Miki egér macska volt vagy kutya?

-Nyugi, a bilincs csak azért szoros, mert új. Ha viseli egy darabig, kitágul.

-Igen, meg van szabva, hogy mennyit kell bírságolnunk naponta. Még két feljelentés, és kapok egy kenyérpirítót.

-Istenben bízunk, a többieket megnézzük a nyilvántartásban.

-Két pontosan mekkora sört?

-Nem uram, már nincs megszabva, hogy mennyit kell bírságolnunk. Régen meg volt, de ma már annyit bírságolhatunk, amennyit csak akarunk.

-Örömmel hallom, hogy a főkapitány úr az ön személyes jó barátja. Legalább lesz, aki leteszi magáért az óvadékot.

-Szóval azt hallotta, hogy a szép nőket nem bírságoljuk meg? Hát ez így is van... 10 000 Ft.lesz!
Gondoltam, amikor mondta, hogy "hát, a kocsinak nem lett baja végül is..." hogy elmenetel közben teszek róla, hogy legyen valami emléke rólam mondjuk egy pici méteres karc a fél darab fékkarral, vagy egy láblendítés a Sidi csizmával a tükör irányába...
Az a szép, ami mutatja, mekkor nagy "rutinos" öreg róka lehet ez a lúzer, hogy sikerült úgy megállnia, ahol a legszűkebb volt az út, és néhány teherautó majdnem elkaszálta azt a szarládát... Ez kész... ekkora majmot... KÉT SZEMÜVEG!!!! Hallod...
Egyébként kösz, én is szeretlek!

Ki az a Gibernau? Ja, tudom, ő vett fel iwiw-en is...
jóóóvan, nagyobb baj nem lett és szerencse, hogy jobbak a reflexeid mint Gibernau-nak, így hepiend van

legalább a jogait közölted vele
Jaaa, persze. Izomállat vagyok.
Nem, sikerült oldalról lekapni egy nagyothalló, duplaszemüveges, középkorú idióta faszi autóját oladlról, most, Pomázon átmenőben.
Annyi volt az eset, hogy 60 körüli átlaggal mentem a "City"-n keresztül, megelőztem két autót, majd mikor visszatértem, látom, hogy a vakegér, a félórás reakcióidejével, nem nagyon zavartatja magát, hogy én jövök (ezzel a kemény sebességgel ), ő bizony a padkáról akkor most bekommandózik a sávba. Én meg fék, csikorgás, csiszi-csuszi, és szépen megfogva a gépet, elkormányozva, nem seggbekapva a kocsit, épphogy nekimentem a bal hátsó részének, abban a pillanatban lepattanat a gyengítés mentén a fékkar (csilingelő hang kíséretében ) de nem volt semmi más gáz, egy kis karc az első idomon, de nagyon jól megúsztam. A kocsinak sem lett baja. Ebben benne volt a lélekjelenlétem, meg az hogy nem volt nagy sebesség. A faszi persze nem értette, miért vagyok picit frusztrált az első pillanatban, amikor elmagyaráztam neki, hogy ha várt volna két másodpercet, akkor ÉN és a mögöttem haladó 2 kocsi elmentünk volna, és mindenki ment volna békében tovább. És mi a gyíkért nem nézi a tükröt, amikor ő sztrítrészinges módjára akar beslisszolni a sávba .
A pasi egyébként totál süket volt, kettő darab szemüveget hordott, és úgy nézett ki mint Georg W. Bush, miután két néger megerőszakolta.
Jövő pénteken meg lesz 12.000 km-es szervíz, akkor kap új fékkart. Mármint a Honda.
mi ez? anyagelgyengüléss a hondánál
vagy ennyire keményen nyomod a stoppie-t???
Most olyan sportmotoros. Kétujjas.
A benzin dolog meg nem egyértelmű, mert van aki 30 litert tankol egy "nyelésre", és az nem 3ezer pénz! Beeee

Felkerült az új, rövidített sztrítfájter fékkar a gépre. Lényeg a sallangmentesség. Súlycsökkentés. Jövő péntekig marad, akkor úgyis szervíz.
Jogászprofesszor inkább.
te kis matekzseni
Karmi! Szívesen. Most kérdeztem meg a Maxxpower-nél, lehet kapaszkodni: az általam említett helyen 26ezerért adják a Pirellit (első kerékre), ehhez képest a Honda márkaszervízben 37ezerért (!!!)adják u.azt a gumit. Hát elmehetnek a sóhivatalba! Úgyhogy én is a Pásztóytól fogom venni, az a 9rugó pontosan három tank benzin, nem mindegy!
miért jó neked, ha más is sír???

én már biztosan nem állok neki megcsinálni. Per.pill egy csere előkészületei vannak folyamatban... Verda lesz a vasból, aszt talán a következő szezonra ismét kétkerék... mint a cigányok
JAB!
Neked mi van a vassaddal???....megcsinálták már?