Találkozó 9:20-kor Budapest M1/M7 kivezuető OMV kút - meki
9:30-kor
100-as úton elindulunk
Lekanyarodunk a 811-es útra Felcsút irányába.
További útvonal:
Lovasberény
Fehérvár
Polgárdi
Lepsény
Majd Balra Enying felé a 64-e úton
Simontornya
Cece
Elfordulunk balra 63-as út Sárbogárd
Székesfehérvár
81-es utat megkeresvemegyünk MÓR
Oroszlány Tata - vagy Komárom felé megyünk tovább.
100-as vagy 10-es úton vissza BP felé előző ponttól függ! :o))
ez kb 350 km. az út felénél most nem helyi főzés lesz, hanem valami vendéglátó helyen ebédelünk!
minden márka képviselőit szívesen látjuk!
a klubtali a majom ágyúgolyófutamosok miatt szerdáról ugrik keddre vagy csütire. hogy melyik, az majd a későbbiekben elválik. tehát szerdára mindenki szabadprogram, kedden vagy csüt-ön pedig irtózatos krumplireszelés lecsóék kertjében
Karmi: a legjobb gumi sztem ami az enyémen is van (hátpersze hogyne ahaaa igeeenn jajajaja ). Pirelli Diablo Strada. Überkirály a tapadás, a tartósság (elvileg, de ezt még nemtommm), übernagyon hájtech, most fejlesztették kifele, és egyébként is nagyon dögös . ezen a site-on éppen valami haccázas izén nemtudommin tesztelik...... nohát hajjaj A Pásztóy-nál 33-ért volt cakk-pakk a gumi felrakással együtt (ez vékonyabb asszem mint ami a fészeren van: 160/60-as, ZR 17-es.) ezen a szájton kell regisztrálnod magad, és akkor lesz ilyen finom ára a dolognak. Elöl még megvan egyelőre a Michelin, de valszeg a közelgő szervíz alatt azt is lecseréltetem ilyenre. Na nem azért, mert szar, hanem mert elkopott.
Tommyboy: lehet hogy "érdekes" kérdés, de CBF-re megoldható ilyen állítható lábtartó nálad? Volt már hasonló gép nálad ilyen ügyben? Engem érdekelne, ha jó árban lenne...
Lumbergh: már tudom, hol lakik a yeti.
Vagy a Bigfoot.
Hát persze hogy a társaságot nem bírtam ...ezért örültem is mikor mondtátok hogy mentek
Csak azt sajnálom hogy nem maradtatok kint .....Úgy itthon TALÁN lenne esélyem
ÁÁÁÁ a full képzésen nem vehetsz részt.
Csak unatkoznál a "Hogy tartsuk a szolgálatit, ha épp elesünk", vagy a "gumibot hátrányai a motorozásnál" című résznél...
Viccet félretéve gőzöm sincs.
Ebben télleg Pohi a mester!
Ma nem "szórakozásból" , hanem a munkám kapcsán "kell" motorra ülnöm
Kár, hogy elég koszos a tegnapi nap után, de már megígértem neki alapos tisztítást, ápolást.
Megérdemli.
Erről jut eszembe: tegnap Kozmax megállapította, hogy nem sok van hátra a hátsómból.
Mármint a gumimból. Lassan cserére szorul.
Hálás lennék, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat.
Tudom, van itt néhány szakértő "gumiügyben"
2. idei Kawa túra szombaton! 2006.06.17-én!
Találkozó 9:20-kor Budapest M1/M7 kivezuető OMV kút - meki
9:30-kor
100-as úton elindulunk
Lekanyarodunk a 811-es útra Felcsút irányába.
További útvonal:
Lovasberény
Fehérvár
Polgárdi
Lepsény
Majd Balra Enying felé a 64-e úton
Simontornya
Cece
Elfordulunk balra 63-as út Sárbogárd
Székesfehérvár
81-es utat megkeresvemegyünk MÓR
Oroszlány Tata - vagy Komárom felé megyünk tovább.
100-as vagy 10-es úton vissza BP felé előző ponttól függ! :o))
ez kb 350 km. az út felénél most nem helyi főzés lesz, hanem valami vendéglátó helyen ebédelünk!
minden márka képviselőit szívesen látjuk!
kawásoknak meglepetés? :o))
váunk benneteket!