Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közmunka a négyzeten
tényleg!
ha a közmunka alatt kárt okozok akkor mivan???
tuti a te kocsidra hánynám a havat!
ja felesleges az egész kormány
jótanácsokba feltettem a rendeleteket.
novembertől március 2-áig kivonatod a forgalomból a gépet. s mindjárt csak a fele a súlyadó....

vagy minden télen eladom a motort, majd január 2-án visszavásárolom! :o)))
josiph tott tuti megveszi!!
Vagy ahogy cserélgeti az ágytálakat a Honvédban...
és sárga mellényben!
megnéznélek lapáttal a kezedben a Bajcsy Zs. u-on
ok!

azt lehet kérni?
Kb. most ugyanakkora a felháborodás mint mikor a kipuffokról volt szó.....akkor is csak felesleges idegtépés volt az egész......
Reméljük igazad lesz! Bár pl az autopályamatrica ugyanannyi mint az autoknak, nem ugy mint a sogoroknál ,ahol olcsobb a mocikra.
Szerintem más lesz a szabályozás autóra és motorra, még nem kiforrott a dolog nem kell síránkozni.....Ha majd küldik az önkormányzattól a papírt és sok lesz akkor ledolgozom jözmunkába, na majd akkor sírok
Túró!

Ok. Akkor megpróbálok olyan 9.15-re ott lenni, úgyis tankolnom kell majd.....Tutira megyek!!!
Hát akkor bocs! Nem sokat olvasok itt, azért nem láttam hogy már volt itt ez.... csak gondoltam megosztom veletek... No mind1... Jó motorozást!!!!! szép idő van... hajtsátok a vasakt!
még hányszor rakják be?
Ezt jól beszoptuk!

2007-től jelentősen emelkedik a motorkerékpárokra kivetett adó.
A változást az okozza, hogy nem a súly, hanem a teljesítmény alapján kell megfizetnünk motorunk adóját, ami a következőképpen fog alakulni:
0-3 éves korig: 300 Ft/kW (220 Ft/LE)
4-7 éves korig: 260 Ft/kW (191 Ft/LE)
8-11 éves korig: 200 Ft/kW (147 Ft/LE)
12-15 éves korig: 160 Ft/kW (117 Ft/LE)
16 év felett: 120 Ft/kW (88 Ft/LE)

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy új, 100 lóerős motor után évi 22.000 Ft-ot kell becsengetnünk az eddigi pár ezer forint helyett.
Ugyancsak 2007-től emelkedik a gépjármű átírási illetéke.
143X220=31460
el kell távolítani
Lassan annyira jól élünk, hogy belehalunk a gyönyörűségbe

http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=3 547
Súlyadó - teljesítményadó

Látjátok, én jókor váltottam motort: 111 helyett 50 lóerő.
Motochris!

Örülök, hogy megúsztad!

Vigyázz magadra, mert szeretnék még pár "meccset" lejátszani veled az Euroringen!
Lumbergh, Tom74!

Ti nem néztek TV-t, nem halgattok rádiót, nem tudjátok, hogy itt nagy a jólét, dübörög a gazdaság?

Mikor csináljuk az államcsínyt?

Ha Motochris nem Hondás lenne, már lenne is jelöltem "rongylábú" barátunk helyett.
De lehet, hogy e kis fogyatékossága ellenére is jobb lenne.
Kawagirl!

Gratulálok!

Vigyázz magadra, és a mocira! Sok-sok élvezetes km-t kívánok épségben, egészségben!