pedig asszem már volt bent aláiratni a főmuftival a szerződést, csak most azt nem tudom hogy aki hozzátok megy az év végén bukott e vmiből.
én meek a kTm es csapatot boldogitani.
huhh, nem lehetett szép látvány.. de megúszta a srác, és az a lényeg. a leírtakból gondolom, h vastagon totál a vas, ugye?
még jó hogy nem lecsó volt kint. neki csak mondták volna a kirohanó kollégák, h ne-ne-ne, erre ő: DEEEEE!! DEEEEEE!! DEEEEE!! és szedi ízekre a pacákot
holnap 8! jó kis móka lesz, skacok jupijjé!! na megyek vissza dolgozni még, h el tudjak menni viszonlyag tiszta lelkiismerettel
sajnos ma szemtanuja voltam az elöttünk történt balesetnek nem volt tul felemelö érzés.
a Soroksári uton jött a srác XT125-el és be akart fordulni hozzánk jobbra. én kint voltam a bejáratnál, éppen egy használt motort adtam vissza tulajnak.
a fék csikorgásra fordultam oda, és abban a pillanatban volt a csattannás, ahogy utolérte a mocit. a srác ennek következtében felült a golf gépháztetejére. a golf tovább fékezve tolta maga elött az oldalán fekvö motort, amire kis idö után vissza csuszot a srác és a motoron kuporogva csusztak még vagy 25méter.
nagyon szerencsésen meguszta csak a kis láb ujját fájlalta, de azért a biztonság kedvéért elvitte a mentö.
protektoros dzseki volt rajta kesztyü. ha lett volna csizma rajta akkor szinte karcolásokkal megussza
a rendörök 38méter féknyomot mértek az kb:100km/h, ráadásul a még oda sem jött a motoroshoz, hogy mi van vele. állitolag nem látta a motorost, legalább is nekem azt mondta mikor bele akartam vágni a fejibe, csak a kirohano kollégák vissza tartottak
persze tanuskodtam.
én még melózok betáraztam egy sert is a laptop mellé, természetesen zlatyit