Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóccakát!

én még melózok betáraztam egy sert is a laptop mellé, természetesen zlatyit
joccakát
Jóécccccakát
na jo éccakát! holnap sok kilométres napom lesz
feltéve ha nem találok valami rettenetes hibát és jol ott kell hagynod
de ne aggodj, majd haza viszlek
330 km
Az enyimet meg megvárom a szevízbe .....ha kell Én csinálom
vigyázzzzz
neked is közeledik a szerviz , és akár más is csinálhatja
a holnapi személyi megmentö tura terve:
-Bpest
-Balassagyarmat
-VelkyKrtis
-Lucenec
-Rima vskasobota
-Hhustra
-Tisovec
-Telgárt
-Vemár
-Poprád
-L öcse
kb:290kilométer
És akkor mikor fog fejlődni és tanulni a srác

Egyből egy FZ6N hengerfej csere szelepállításokkal..................mondjuk a Lumbergh motorján

ha emlékeim nem csalnak akkor arra jó lesz a srác

őőő bassza meg most jut eszembe hogy a ktm be még koszosabbaka motorok
huha ezt gyorsan le kell tárgyalni hogy nem mosok motort
hurrá lesz aki tologassa a motorokat két mosás között
Amúgy Szép estét
Szép kis kezdés.......oda megy aláírni aztán le se megy hozzátok beköszönni

pedig asszem már volt bent aláiratni a főmuftival a szerződést, csak most azt nem tudom hogy aki hozzátok megy az év végén bukott e vmiből.
én meek a kTm es csapatot boldogitani.
nekem még nem szoltak!
ya kozmax!
elvileg jövöhétől megy a friss motorszerelő tanuló hozzátok .
te leszel majd az uj tanárbácsi.
jó estét mindenkinek
gondoltam benézek ide is, már rég voltam erre
mi is meglepödtünk, szinte alig lett baja, ahoz képest, hogy az auto csak tréleren tudta elhagyni a helyszint
huhh, nem lehetett szép látvány.. de megúszta a srác, és az a lényeg. a leírtakból gondolom, h vastagon totál a vas, ugye?

még jó hogy nem lecsó volt kint. neki csak mondták volna a kirohanó kollégák, h ne-ne-ne, erre ő: DEEEEE!! DEEEEEE!! DEEEEE!! és szedi ízekre a pacákot

holnap 8! jó kis móka lesz, skacok jupijjé!! na megyek vissza dolgozni még, h el tudjak menni viszonlyag tiszta lelkiismerettel
OK 8-kor rajt
jo estét mindenkinek!!

sajnos ma szemtanuja voltam az elöttünk történt balesetnek nem volt tul felemelö érzés.
a Soroksári uton jött a srác XT125-el és be akart fordulni hozzánk jobbra. én kint voltam a bejáratnál, éppen egy használt motort adtam vissza tulajnak.
a fék csikorgásra fordultam oda, és abban a pillanatban volt a csattannás, ahogy utolérte a mocit. a srác ennek következtében felült a golf gépháztetejére. a golf tovább fékezve tolta maga elött az oldalán fekvö motort, amire kis idö után vissza csuszot a srác és a motoron kuporogva csusztak még vagy 25méter.
nagyon szerencsésen meguszta csak a kis láb ujját fájlalta, de azért a biztonság kedvéért elvitte a mentö.
protektoros dzseki volt rajta kesztyü. ha lett volna csizma rajta akkor szinte karcolásokkal megussza

a rendörök 38méter féknyomot mértek az kb:100km/h, ráadásul a még oda sem jött a motoroshoz, hogy mi van vele. állitolag nem látta a motorost, legalább is nekem azt mondta mikor bele akartam vágni a fejibe, csak a kirohano kollégák vissza tartottak
persze tanuskodtam.
Kozmax
Karmi
Lum
Fóka
holnap 8 óra M3 Shell kút
Köszi!Köszi!Köszi.....
Majors:

Itt van az esőruha: Surman
Cím szerint: Dabas, 5-ös út, Újhartyáni elágazás.
jajj, nem kell ördögöt festeni!!!