Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kozmax!!
Holnap beszélj a Lecsóval......találtunk neked kedvező árú memória kártyát
Köszi......kijön az összegből 3 db. R1.....igen nagylelkű vagy......
Ezeket a kanyarokat ismerem!!!!
Kozmax keresi a feltörő gejzírt
jo estét mindenkinek!!

nagyon nagyon jo volt a mai személyi megmentö akcio, és ezuton is köszönöm a részvevöknek a nagy foku segitséget
nem sokára lököm a képeket
mi van bazeg, én ott sem voltam???
ha jól megnézed éppen elköveti
Húha a 3. képen csak nem egy köztisztasági szabálysértés van készülőben
Utaltam..........csak nehogy megvesztegetésnek tünjön
Nincs mit......... a számlaszámom 11773418-50581979

Nem semmi........manapság (amilyen időjárás van) nagy dolog megtenni 6-700 km-t úgy hogy ne ázz meg
Nagyon szépen köszönöm!!!
ZÖLD SKODA VOLT.......PPHHHUUUUUUUUUUUUU
Szia Tomato!

A biztonság kedvéért azért rákérdeztem a trafis kollégáknál, hogy az általad elmondott esetben mi a helyzet. Ha zöld skoda van és előrre fényképez akkor semmi , ha hátrafelé vagy 3 lábú lézeres kamera van akkor lehet bibi......de ez asszem nem fenyeget
épp csak, h megéerzzük, mi is az az eső. be sem öltöztünk. néhol vizes volt az út, de nem kapott el minket!!
Na szép jó estét nektek!!
Örülök hogy így örültök
Biztos sz@r volt az út .....gondolom
A ma esti kis eső (budapesten) remélem nem kapott el titeket.
ok
hálló!

na én meg most. 632 km jó kis menet volt, vazze!

a zlatyikat betettem hűlni a mélybe, ha hazaér kozmax és karmi is, akkor szisszenthetjük őket
Na hali most értem haza

625 km
nem áztunkj meg csak az út volt vizes
Na mi van???
Haza értetek??
-Kozmax
-Lum...
-Fóka
-Karmi
Vizes pályán jók vagyunk!
Én legalábbis...
most is pl. DU nem volt csoportbontás, tehát annyit lehetett motorozni amennyit bírtunk... mi spec már nem sokat

LX
Ha szabadság akkor család......ha család akkor kirándulás........nem fér bele a motorozás.

BÁR ha jobban meggondolom
dehogynem... csak szabadságot kell kivenni esti gurulás nem tudom hogy pontosan mikor van.. az Phoenix Bandi tudná megmondani... esetleg a palyamotorozas.hu-n van fórum, és kérdezd meg ott..

LX
Mikor van ott esti gurulás??.....mert már gondolkodtunk azon is......de azt hétköznap nem tudjuk megcsinálni mert messze van
Ha az idő engedi, akkor mindenképp megyünk.