nagy üzlet van a fejemben: esőköpeny ondógyűjtő zsákocskával. Mittumén; a speciálisan kialakíott részt kinevezzük majrézsáknak, és máris full coton-manek kerekeznek a körúton... . Sőt, speciálisan zsákformára szabott alakja miatt kisdologra meg se kellene állni...
képzeljétek csak... motochris a kerekező cotonmen , a vadis felnicsíkokkal a hátsó keréken, yamaha jelekkel a suzukiján... úúúúááááhhhh!!!!
Tényleg ha már így a védő ruháknál tartunk nemsokára nekem is lesz esőruhám tetőtől talpig abba minden biztonságos . Jó lenne ha már én is gumit nézhetnék......... motorgumit . Amúgy foglalkoztam ilyesmivel esetleg kérdezhetek árakat hátha emlékeznek rám
Jól veszem észre, hogy a méreteiddel kérkedsz a férjemnek!
Ezt még megbeszéljük!!!!
Konzultálok a "beszállítómmal"...
Ha esetleg megoldható egy emil, azt szívesen venném. Köszi: Rece
Ziz-nek ígértem oda, szóval, ha kell neki, ő nyert.
A következő szállítmányból megoldhatjuk, ha komolyan érdekel!
Egyébként 2.144.- Ft/db
Még pont kettő van!!!
Megrendeljem?
Félrerakták amíg nem szólok vissza!!!
Yamaha??? Suzuki???????
nagy üzlet van a fejemben: esőköpeny ondógyűjtő zsákocskával. Mittumén; a speciálisan kialakíott részt kinevezzük majrézsáknak, és máris full coton-manek kerekeznek a körúton... . Sőt, speciálisan zsákformára szabott alakja miatt kisdologra meg se kellene állni...
képzeljétek csak... motochris a kerekező cotonmen , a vadis felnicsíkokkal a hátsó keréken, yamaha jelekkel a suzukiján... úúúúááááhhhh!!!!
Kérdezősködj, a gumi mindíg jól jön!
Ezek szerint akkor nem érdekel az ipari védőruha, amit setoppal használunk?
-Ormótlan, sötétkék, de 1200-ért elég korrekt...
:P
Ejnye-ejnye!
Sikamlós téma mi ??
Nem kéne dolgoznod?
Végre újra tudok írni . Úgy érzem belecsöppentem egy sikamlós témába