Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ares is jön
Fóka!!
Lezsíroztam a szerdai napot ......már csak egy telefonra várok hogy sikerült-e regisztrálnia a Kornélnak, engem. Ha igen akkor megyek.....Ha nem akkor Euro-ring lesz a vége.
Lum...
Megúszta a LAP-TOP-od a kis utazást szakadó esőbe???
Ok
nem regisztrálok, de kimegyek. Ha jó idő lesz.

Cukorból vagyok, nem szeretem az esőt.
regisztrálj és gyere ki
9-18-ig lessz én kint leszek
Ares. szerdán Yamaha tesztnap lesz a Hringen, a "normál"nyílt nap csütörtökön lesz!
most szerdán lesz a ring? Akkor ott lesz a klubtali?

Meló után tuti kiugrok, ha még van ott egyáltalán valaki délután 5-kor. Ja, meg ha nem ilyen csodálatos idő van.

Nem baj HIDI.......csak szép lassan. nehogy orvost keljen hívni az anyukádhoz
Ares!! Nem jössz ki szerdán a H-ringre??
Lum...mikor indulsz??...lehet hogy sz@rrá ázunk ...itt csepelen szakad az eső és ázik a motorom. Még jó hogy lemostam a szombati esküvőre
HIDI:

Ha nem jössz mi megyünk le klubtalit csinálni, de akkor fuccs a szép gyepnek.
lehet rossz volt az időzítés.
HIDI!!
Ha valamikor jöttök pestre.akkor feltétlenül hívj.....rendezünk a tiszteletetekre egy klubtalit
Persze szigorúan alkoholmenteset, hogy tudjunk motorozni

Mégegyszer GRATULA
Látom a lovad is volt "fodrásznál".......jó a "haja" (sörénye)
Az én anyukám mindenáron redőnyt akart csináltatni a lakásom ablakaira a motorpénzemből! De most már feladta!Lassan kezd megbarátkozni a ZZR-rel is!

Jól néztek ki........csak azt hittem hogy "szakálas" vagy .....de gondolom az a fejvédő szíjja
Hidi!
sztem mond el,hogy tényleg vettél,hisz te döntésed,meg biztos nem fogják szétütni amocit,meg a fejed meg kitugya,lehet,hogy örülni is fognak neki,hogy nemcsak lovagolsz ..........................

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJ
Most akkor azt hiszi hogy vicceltél????.......Szegény anyukád
Hogy mi lesz még ebből

Én is túl vagyok ma a vizsgaidőszak első ZH-ján! Hogy milyen sikerrel az egyelőre kétséges! Bár szerintem olyan jó dolgokat írtam, hogy vissza fognak tapsolni! Éljen a politikai pszichológia!

A ZiZit pedig meg kell ajándékozzam egy új akksival! Ő lehet örül neki, én annyira már nem!
NAGY A CSÖND
Motochris! Lepencés póverszlájdal mi a helyzet?
Kösz.

Nincs kizárva, de lehet, hogy még egy kicsit gyakorolnom kell, hogy a Motochris féle tempót magamévá tudjam tenni.
ide. 496-os hozzászólásom.
Hova?
Jó reggelt!

Frissen, fitten itt vagyok. Tegnap bemelegítettem a vizsgaidőszakra, meg az éjszakázásra. Hajnal 4. Kezdetnek jó lesz. Pénteken ki jön?
Amanda.
Végre egy Szegedi!
Jó tudni hogy Szegeden is vannak olyan nők akik motoroznak,ez nagyon helyes!
Mostanában salynos nem láttam női motorosokat Szeged környékén.
Egy szer összefuthatnánk valahol.