Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Regisztráltam
9-től 18 óráig. Evés, ivás na meg egy kis gurulás.
Tomato,
ha tudsz sztem gyere ki. Most van értelme kijönni inkább mint egy normál nyiltnapon.
Ja, most jut eszembe Fóka, az ár tartalamazza az ebédet is!!!!!!!!!!
Nagyon beindultam valahogy megoldom mikor kezdődik ?
Kozmax
nálatok lehet regisztrálni be kell menni vagy el lehet intézni ?
Egyszer mindenképp ki akarok menni a H-ringre hogy mondhassam hogy ott is voltam (meg kiváncsi vagyok)
A Pannon-ring viszont jobban érdekel. Kozmax Ti nem jöttök oda a nyílt napra?
Reggelt!!!

Valahogy engem nem vonz a H-ring. (persze minek mondok véleményt ha még nem is voltam)
Viszont Örkényre lehet hogy valahogy kiszorítok ma anyagit. Csak a tankolást kéne valahogy megoldani hogy ne a saját pénzből keljen
Igazán örülnék ha minél többen kijönnétek, jó lenne már személyesen is megismerkedni. Ja és természetesen tesztelni is lehet a y bringák széles skáláját. Itt végre ki lehet próbálni az r6-ot olyan körülmények között, ahova az való. Nem szabad kihagyni egy h ringet ha még nem próbáltad. Biztosíthatlak, hogy jobb mint a guminő
Egy normál nyiltnappal szemben 10ez Ft/ 4 x 20 perc, mégiscsak olcsóbb. A pálya nem hasonlítható az e ringhez, annál sokkal jobb és gyorsabb. Biztonság tekintetében sem lehet egy lapon említeni őket. Itt van rendes bukótér és kavicságy. Egy szar kanyar van csak vizsonylag közeli gumifallal, de ott nem kell kihegyezni a dolgot és kész.
Szia Fóka,
ez egy yamaha nyiltnap. Hat rugóért mehetsz 3x 25 percet. Sztem nem kell tartanod az őrültektől, mert ez nem egy rendes nyiltnap, ahova sok c linceces kimegy. Itt véleményem szerint sok utcai bringás lesz, akik azért nagyjából (persze csak többé -kevésbé) hasonló sebességgel hajtanak. Egy időben max 50 motor lehet a pályán. A sebesség különbségek okán széthúzódik a mezőny, így kesvesebbnek érzi az ember. Bármelyik y kereskedőnél regisztrálhatsz y tulajoknak 6 egyéb márkáknak 9 ez. Ft. Limitált a regisztráció, max 150 motor. Én már regisztráltam.
Szia Ace

Hogyan megy ez mostanában én kb 12 éve voltam kint utoljára.
sokan vannak ? kipróbálnám de nem nagyon jó ha őrültek előznek egyfolytában
mennyibe kerül ?
Reggelt

Én nem beégtem munkával rendesen
Jó reggelt!

Örkény?
öööö.. kompexus... ööö kovekszus... liteeer.. hamincháomszázezee..

és még én beszélek komplexusokról, írni sem tudok

megyek pécsre. nem tart velem valaki? egyedül kurva unalmas
reggelt!

rece - én nem vettem magamra a kérdést, mivel nincs mivel , de hogy valaki válaszoljon és ne alakuljon ki benned kisebbségi koplexus - nem, nem megyek
Reggelt!
Bojkottáltatok engem? Jön valaki szerdán ringre?
JÓCCCCAKÁT
Akkor beszkárt???....mert azt mondtátok hogy "füstös".....Nekem mindegy
Üdv Nektek!
Jó pihit szasztok
jövö héten a beszkártba, vagy nem???????

jo éccakát mindenkinek!!!

Na lépek én is ebédelni .....holnap vassal megyek dolgozni és de. csavarogni...már alíg várom

Szóval mikor lesz klubtali és hol????????????
Most már korog a gyomrom megyek a konyhába
Akkor száz főre főzünk majd, a Tomato gitárját meg hangtompítjuk!!
na lépek, jó mulatást, arivedercsi aámóre!!
igen, köszönöm a segitséget