Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OKSA............
Azért most már izgulok hogy szerdára lesz-e hely
Tomato

A Kornél az én regisztrációmra is azt mondta nincs visszaigazolva de menjek minden rendben lessz
gyere te is ne kéresd magad nem vagy te menyasszony őt már elvitte a tgyene
a kép 88- ban készült és kb jó az 50 kg minusz
pari, holnap f9körül leszek csepelen, utána megyek be hozzád a rongyért, majd a biztosítóba

ejha egy kép időszámításunk előttről. ezen minimum egy huszassal fiatalabb vagy, és egy 50-essel lájtosabb
vigyázzá má he én ijjent is todok ám döntyeni
kezd összeállni a brigád

ha beszélsz velük, akkor jó motorozást és nászutat kívánok nekik, én nem hívogatom őket, gondolom van jobb dolguk is, minthogy velem társalogjanak . majd klubtaliról kellően illumináltan rájuk csörgünk, h jótanácsokkal lássuk el őket
Jelentem Én is itt vagyok
Most jelentkeztek Tgyenéék......Jó a szállásuk. Valahol a balcsin vannak.
Fóka!
Kornél még nem szólt vissza a regisztrációm miatt........tehát lehet hogy mégse megyek
A képet a Tgyenéék küldték
mind a kettőt egyszerre. és én rükiben megyek
ja talán az 50 es szütyőmet de az se biztos
ja, és ha már ott vagyok, legyorsullak az ezerötös kocsimmal
jó va naccáju
ej, de nagy lett a szája az embernek.. na majd meglátjuk... csak legyen mivel kiállnom a kanyarvadászatra

megfigyeltétek, h minél többet ír be az ember ebbe a topikba, annál nagyobb a pofája? én már lassan kiesek a saját számon egy óvatlan pillanatban

kösz, holnap reggel átveszek a kocsit (cask 60e-es szervizen volt), és vmikor estefelé elugrom a "motyóért"
egyébként elviszem kocsival ha kell nem probléma
Már rá is pókoztam nem tom mennyit bír majd csak fél gázt húzok bár egy 600 as lumot még
nagy dobozzal a hátamon is simán elporolok
ja, és szervizben a kocsim, uh az "árut" legkorábban holnap tom elvinni tőled. addig ki ne dobd!!!

vagy elhozhatod a motorra gumipókozva. az ezres sok mindent elbír...
a "lum" hívójelű műmájer jelenti, megvan
Na mi van Műmájer banda mindenki elveszett
Tehát ha valakinek van TUTI CIME AMI KERTHELYSÉG!!! AKKOR szóljon
Mi az hogy nem tudom............ A ringről oda megyünk egyből ....egy-két kóla és elmeséljük az élményeket. Kawanyu is elmondja hogy sikerült neki a vizsga ( )
HALJÁTOK!!!!
Szerda a szokott helyen és időben........KLUB-TALI!!
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK
emberek - klubtali helyszín - sírtak többen, h keressünk nyitott helyet. lett végül konkrét ajánlat, vagy szóljak a kocsmárosnak, h megyünk oda??
én még csak holnap megyek biztosítózni és hitelügyintézni, uh nem tarthatok veletek, de majd legközelebb

tomato - megúszta, csak a nadrágom, a cipőm (kívül-belül), és a laptoptáskám lett irdatlan mocskos
klubtalit még nem tudom de ha meg tudom oldani akkor megyek
vettem ki szabit.........csak reggelt elintézem amit mondtam neked. Utána megyek ki. Kb. 9-re végzek és megyek. Este meg klub tali.