Jó reggelt!!
Én megyek lemosatom a vasat , hogy szép legyen ezen a "gyászos" napon Hidi!
Május 17.-én megyünk (vagy csak megyek........remélem jön még valaki) Pannonia-ring-re Yamaha nap lesz. Szóval ott találkozhatnánk.....(tudom hogy hétköznap, de hátha megoldod) Tgyene!
Van még néhány órád.............................GONDOLD MEG Lum....
Ha neked jó a május 17.-e akkor regisztráltatom magam és kérek egy nap szabit. Az lenne a jó ha Többen tudnánk menni. MINDENKI!!!!
Találkozó ma a tgyenééknél, 15 óra. Ha valaki nem tudja a címet akkor hívjon. Nem akarom ide felírni , nehogy valami "rossz" akarójuk megzavarja a nászéjszakájukat
Erre a képre meg annyira büszke vagyok, hogy "közkívánatra" újra felteszem
Én megyek holnap délután mocival tgyenéék esküvőjére, remélem sokan leszünk így!
Karmi, tomato: irigyellek titeket, jó lehetett a pályázás! Én is akarok menni hamaroan az E.ringre egy hosszú-hosszú egész napos bulira, csak háááát...
A gumim. Kezd egyre Pimpisebb lenni. Ma is kb háromszor pörgött túl. Ebből az egyik egész vicces volt, olyan kanyarból kifelé - kigyorsítós - seggmegcsúszós...
Úgyhogy amint meglesz a frankó Pirelli Diablo Strada hátsóm, minden R1-et, meg egyéb biciklit lemosok a ringről! Jó lenne, ha mennénk többen, majd mondom pontosan mikor megyek én. Kábé május végére gondoltam. Nem tudja valaki, hogy rendes időmérés megoldható-e ott valahogy (Euroring)? Transzponderes, vagy tudom is én... Ez a "haver néha kiáll, aztán stopper..." nem az igazi.
Akkor jössz május 17.-én.........ja hogy addig nem biztos hogy meglesz a vas