igazi véleményt nem 20 perc után érdemes alkotni, ilyen dologba. 8-10orás motorozás után, hogy érzed magad, ha azt mondod hogy akár mehetnénk tovább az a jo moci. bár elmondásod alapján még csak a motorok hátso ülését teszteled. ilyen háttámlát kiprobáltál már mondjuk a Soroksári uton???? vagy bármilyent????
akkor biztos, hogy nem mondanád azt, hogy milyen jo, ugyanis minden eggyes apro ut hibánál egy jol irányzott ütést mér a gerinc oszlopdra, ami a hazai utak állapotát ismerve folyamatos ütlegelést eredményez. bár lehet, hogy valakinek ez jo?? akkor ám legyen.
A narancs színű csak kölcsönbe volt nálam a barátom megvette
Ez nekem nagyon bejött és ennek jó a mérete a másik kicsit passzent volt,
vagy velem van a gond
Nem baj majd norbi update-en élek ezután
Ma csak fél rőf kolbászt vacsizok
Heló Mindenki!Már írtam az üzenőfalra,de onnan eltűntek a soraim.
Segítséget kérnék tőletek.Bukógombát vennék 2004-es fz6-os gépemrea megfelelő hosszúságú rögzítőcsavarral.A gyárinál olcsóbb nagyon megfelelne.Ha tudtok valami forrást,ahol hozzájuthatnék értesítsetek.A tieteken pl.milyen van?
Üdv:jogerős /laszlo1014@freemail.hu/
90 éves bácsi bemegy a kuplerájba.
Remegő hangon mondja: Dráááága Maaadaaamee, kellllenee neekeem eegy csiiinos naagynellű szőőke, fiiatal leány.
Madame: de bácsikám, túl van maga már azon.
Túúúúl?
Akkor mivel tartozom?
Kozmax
NEMszeretnék veled vitatkozni DE én már ültem GPZ 1000Rx-en úgy 15-20 percet és miután
leszáltam róla a hátam és egy kazal testrészem fájt.
Vittek még Harley-Davidson-nal nem is eggyel és azok közül is van pár amelyik hátul igen kényelmetlen.
Mivel én csak utas lehetek még a nagy mocikon,ezért van pár viszonyítási alapom.(Szerintem)
Amúgy a Ulyssesnek van olyan lehetősége hogy hátul fel tudsz hajtani egy háttámla szerűt aminek ha
akarsz neki is dölhetsz. Remélem ez a képen jól látszik!
Az ülés poziciója és párnázottság szerintem kényelmes!
De ez az én véleményem,de mindenki véleményét és észrevételét elfogadom.
Mivel neked nagyobb lehet a tapasztalatod mivel idősebb vagy nálam,ezért elfogadom ha más véleményen vagy.
Várom újabb észrevételedet a motorról.
Köszi az infót,megkeresem őket.Amennyiben tényleg ilyen ok akkor rendelek is tőlük.
Üdv:jó hétvégét!