Szóval én először a városból hazarobogtam átöltözni, ide Óbudára, majd közben fóka és kozmax elmentek a Békási Shell kútra (lehet hogy őket láttad), majd én is utánukrobogtam, majd ott tali volt, fóka visszaindult a családhoz, és kozmaxxal ketten mentünk prá kört Lepence felé. Tehát a kozmax-féle piros VFR-t és egy kék mocit láttál, aki: 1.: fóka a Fazerrel, vagy 2.: én a CBF-fel volt. Nem lehet tudni... Az övé picit hangosabb.*
A bogdáni úti essonál,a lámpánál...3 motor volt, 1 piros,ami szerintem yamaha volt de akkor benéztem,meg 1 cbf... téged fölismertelek a nagyobb testméretről
Fóka! Láttalak titeket tegnap a szentendrein! Talán Motochris meg 1 piros yamahával voltál,lehetséges? Sajnos tegnap vitték el az 50es Rx-et de most jön a 125ös,megindult a pályafutás
képeket még!!!! bár csak holnap nézem meg őket, megyek elviszem tomatonak a slusszkulcsát, aztán irány csajozni... hívtam tomatot, már elég vidám hangulatban volt. kérdeztem, h hova menjek, hol vannak, azt válaszolta, h a dobostortánál
Ezen a képen fóka tök úgy néz ki a bukóban, mint Dévényi Tibi bácsi! Persze ez nem sértés! Asszem... "Gyerekek, ki akar egy nyitott Yoshi kipufogós literes gépet tiltáson huzatva hallani? Fóka bácsi elintézi!"
az ora kiköthetö, de nem fair megoldás