Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

némi, megkönnyebbülést vélek felfedezni az irásodban

az ora kiköthetö, de nem fair megoldás
Adjon Isten!

eladtam a kawamakit..

és még kb. három hétig nem lesz mocim..

csak 15-én jön érte a srác, de addig már nem mehetek vele, úgy egyeztünk meg,
Kozmax!!! Kössük ki az órámat!
JÓÓÓ REGGGELTT!!

És jó cccakát inkább visssza fekszem
Hát az úgy vooolt....

Szóval én először a városból hazarobogtam átöltözni, ide Óbudára, majd közben fóka és kozmax elmentek a Békási Shell kútra (lehet hogy őket láttad), majd én is utánukrobogtam, majd ott tali volt, fóka visszaindult a családhoz, és kozmaxxal ketten mentünk prá kört Lepence felé. Tehát a kozmax-féle piros VFR-t és egy kék mocit láttál, aki: 1.: fóka a Fazerrel, vagy 2.: én a CBF-fel volt. Nem lehet tudni... Az övé picit hangosabb.*

*Az enyém az nem. Az csendeske.
A bogdáni úti essonál,a lámpánál...3 motor volt, 1 piros,ami szerintem yamaha volt de akkor benéztem,meg 1 cbf... téged fölismertelek a nagyobb testméretről
Tomato az elrettentő
Reggelt Mindenkinek

Attól függ melyik részen a békási Shell-ig Kozmax piros VFR én kék FAZER uttánna Motochrissel ment tovább én visszajöttem.
Fóka! Láttalak titeket tegnap a szentendrein! Talán Motochris meg 1 piros yamahával voltál,lehetséges? Sajnos tegnap vitték el az 50es Rx-et de most jön a 125ös,megindult a pályafutás
a robotzaru rendet csinált
tomato
hova lett az arcod
Na viszlát holnap
Csucskálni=csucsukálni=aludni
Na mentem csucskálni.

Szép álmokat, fejfájásmentes józanodást!
hááát nem gondoltam végig csak beírtam
Lumbergh!

Óhajod, parancs.

Lum, minden mennyiségben. Már csak a motorod hiányzik a képekről.
Bocs Fóka, de ezt most nem nagyon értem.

Ha ezt LX elolvassa.......
Na, még egy-két kép:
Már volt a céllövöldében is
OK Fóka bácsi elintézi
szevasztok!

képeket még!!!! bár csak holnap nézem meg őket, megyek elviszem tomatonak a slusszkulcsát, aztán irány csajozni... hívtam tomatot, már elég vidám hangulatban volt. kérdeztem, h hova menjek, hol vannak, azt válaszolta, h a dobostortánál
még jó hogy farmerben nem mentem el
Ezen a képen fóka tök úgy néz ki a bukóban, mint Dévényi Tibi bácsi! Persze ez nem sértés! Asszem... "Gyerekek, ki akar egy nyitott Yoshi kipufogós literes gépet tiltáson huzatva hallani? Fóka bácsi elintézi!"
Hazafelé az Árpád hidról majdnem lefújt a szél
nekem is elküldte
Jó hangjuk volt