kalocsán is kaphatsz tápot, ne feledd illetve mindenki, ha leficcenünk vmikor egy nyílt napra a kaloringre.. ott megtapasztalhatjátok bográcsos tudományomat
"estét! úgy látom estére ismét összehordta a szél a szemetet.. lassan mindenki itt van aki számít
kozmax - sikerült madeszt elérni
cafka - én magamra veszem a meghívást, ha meg nem így gondoltad, akkor vess magadra, minek írkálsz felelőtlenül a fórumra. főzni tudok, de szigorúan bográcsban
ne megyek aludni, mert holnap is baszott hosszú napom lesz amik vigasztal, h lassan itt az én kicsikém!!!
Kozmax
Nem várom hogy tapsolj.
De ha lemegy a víz az üdülönkből akkor szeretettel várlak egy kis kajával Szegeden a Tisza partján.
Cserébe hogy kibirod a hülyeségeimet!
Na rendes vagyok,vagy rendes vagyok?
kozmax - sikerült madeszt elérni
cafka - én magamra veszem a meghívást, ha meg nem így gondoltad, akkor vess magadra, minek írkálsz felelőtlenül a fórumra. főzni tudok, de szigorúan bográcsban
ne megyek aludni, mert holnap is baszott hosszú napom lesz amik vigasztal, h lassan itt az én kicsikém!!!
egész évre meglessz lassan az ebéded
Nem várom hogy tapsolj.
De ha lemegy a víz az üdülönkből akkor szeretettel várlak egy kis kajával Szegeden a Tisza partján.
Cserébe hogy kibirod a hülyeségeimet!
Na rendes vagyok,vagy rendes vagyok?
fényképezőt hozni tilos
ARES
gyere segíts már megint a pocakommal vannak elfoglalva
nekem nagyon nem jön be, és only japan
Cafka hozzászólását írtad. Jól néznénk ki ha megjelenünk vagy 10-13-an ...Ahoz már bírkát kell ölni.
Menj feküdj le szunyálni aztán holnap majd nekirugaszkodsz ennek a pár sornak