Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma lehet, h szabit kell kivennem a yw-nél, nem bizt, h be tok menni . kornéllal megbeszéltem a hitel-részleteket, uh most azt intézem, h meglegyen egyben minden.

a láncot megkaptátok?
Na megint itt
Lum....
Voltál mam már a Kozmaxéknál??......én 2 körül megyek és lefoglalom azt a bizonyos szállást júniusban
LX_ZX!

Ha bevetted a Cavintont, utána eszedbe jut mire való a kék tabletta, majd utána jöhet a pihenés :
biztos nagyon jo, csak kereket ne keljen benne cserélni

a képet elnézve a hátso ülés nem lehet tul kényelmes
a párommal ha több száz kilométer megyek akkor sincs semmi baj, már ami az ülö gumoinkkat illeti
a motor tartosságárol nem is beszélve.

turázásnál igazábol nem szempont, hogy áll egy kerékre a vas, de ezt bármelyik 100LE tura gép tudja

várom a következö meggyözö érveket
lx-nek:

- miért jobb az alcheimer-kór, mint a parkinson-kór?
- inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem

(remélem senkit sem érint..)
rece! a biztosító meghatározza a roncsértéket, és megmondja, h ki fogja megvenni. ha tudok jobbat, persze megtarthatom, csak azt nem fizeti. nemtom, mennyi lesz a roncsérték, de tuti, h jóval többet ér így a motor..
Hali Májerek,
10.-én nyiltnapon lesztek? Pontosabban ki lesz ott? Légyszi tegyetek fel időjárás előrejelzést, köszi: Rece
már nem tudom, mert nem vettem be a Cavinton-t

LX
már elfelejtette, h feláll-e még, küldj neki menüben egy szettet
LX!

Te melyikre gondoltál?
szunyig - sajnálom is. ha megvannak a képek, lássuk őket!! brutál egy vaddisznó, az biztos, és csábító, de hát ugye japán az japán..
Gyere le és probáld ki hidd el hogy nagyon jó motor.
Akik kipróbálták mind rá csodálkoztak hogy nagyon jó lett a motor.
Ráadásul Nagy Róbert aki magyar bajnok salakmotoros volt ő mondta hogy nagyon szuper a járgány.
"Úgy ált 1 kerékre két személyel ahogy nem szégyelt,ráadásul akkorát lehet vele borítani hogy a térdedkoptatód biztos leér." :o))
lumbergh
Sajnálhatod hogy nemtudtál eljönni a nyiltnapra.
Engem vittek a 2006-os Buell Ulysses-el.
És csináltam képeket a Fire Bolt rol malyd felrakom idővel.
Az Ulysses egy vadállat!!!
Úgy ált 1 kerékre két személyel ahogy nem szégyelt,ráadásul akkorát lehet vele borítani hogy a térdedkoptatód biztos leér.
Csak annyit mondhatok hogy le a kalappal Erik Buell elött!
Aki szeret túrázni és gondol az utasra is az vegyen Ulyssest.
Hali Lum,
gratula! És most mi lesz a régi vassal? Azt viszi a biztosító?
ok. Eddig nem használtam, de látom neked van rendesen ... legalább kipróbálom...

LX
Morgen!

jóvan Lum!!! alakul ez :P

és még a kanapét sem kell eladni...
jah, most szedem össze a papírokat a hitelhez, hétfőn intézem, és ha minden jól megy, már a jöv7en meglesz a vas. HA minden jól megy.. a lényeg, h a legnagyobb akadály elhárult!
Tomato

Elindult a cucc holnap nálam van
Oké, én pedig egy másikat, amit egy amerikai gyógyszergyár gyárt, a pirula színe valami ilyen:
Lumbergh!

Gondolom, érdeklődtél már, mennyi idő mulva vágtathatsz a fekete ménessel?
Jövő hét?
de akarom... juttasd!!! Küldök egy cavintont, azt mondják segít...

LX
LX_ZX!

Ne akard, hogy eszedbe juttassam!
oké, oké, vigyázni fogok magunkra baszki, ma nem tudok dolgozni.. pedig nagyon kellene

mekkora gurulások lesznek itt, gyerekek le sem fogtok vakarni a motorról!!!