Felhívom egy kis gyanúval a szívemben: elgépelték, 140.000 akart lenni.
Pedig a két szám nem nagyon hasonlít egymásra. Akkor legalább hazudnák azt, hogy lemaradt az egyes.
Mi motorral megyünk. Ha nem kezd esni!
Szóval connectolhatnánk!
Már, ha hozol lánco, mert én még nem vettem...
Pohi!
Köszi az infot!
Közben beszéltem Tommal is.
Este láttam a képeket az SV-ről. Hát elég hidegkirázós volt, még úgy is, hogy össz van kaparva, egy telephelyre beszállítva.
Hála Istennek a srác már elejtett egy laza mosolyt is a kórházban, úgyhogy rendbe jön.
én kocsival megyek, azzal nehéz összeláncolni, de ha össze tudod csukni a hondádat, mint eg kemping biciklit, akkor betehetjük a csomagtartóba a sör részemről kimarad, melózok utána még, uh nem is maradok sokáig. meg egyébként is, mit keresek én a motorosok között???
Már írtam hozzászólást a cikkhez, abban kifejtettem az ellenzéki dolgot, meg a "kihagyást" is!
Valszeg megyek. Valszeg motorral, hacsak nem lesz nagyon szar idő. Ami a legjobban idegesít most, hogy itt a Szentendrei úton a Shox magasságában már egy hete feljött a csatornából a víz, és azon kell átgázolni nagy sebességgel... pfujjjj. De asszem ez nem szaros víz, hanem a csapadékelvezető telt meg. Aszzem.
Szóval megyek... Jön valaki motorral? Jöjjön! Akkor össze tudjuk láncolni őket!
Szeva Vazzeee......azért a "pór népet" meglátogatod este???
A szokot helyen
Ja és a Crosszosok nehezményezték hogy kihagytad Őket a választási beszédedből.
Gondolj rájuk is.
Persze akkor meg egy párt rendszer lesz és az nem jó.
Kell lenni ellenzéknek is. Ha kell vállalom
Beszéljük meg egy -pár (mondjuk 50) sör mellett.
Lum elhozod még nem szóltam későn ?
egyébként már majdnem itt tartok. még jó, h alsós koromban befejeztem a tornázást, és már képtelen vagyok a hajlékonyságot igénylő gyakorlatokra
majdnem hánytam
Itt még azért nem tartasz, ugye?
Kushitani dzseki 54.900 Ft.
Felhívom egy kis gyanúval a szívemben: elgépelték, 140.000 akart lenni.
Pedig a két szám nem nagyon hasonlít egymásra. Akkor legalább hazudnák azt, hogy lemaradt az egyes.
DVD lejátszó, hifi, telefon, táska iratokkal, kulccsal stb., parfüm, ütvefúró.
Ja, és a távirányítók. Persze a buzik a TV és a videó távirányítóját vitték el, a DVD és hifi távirányító megmaradt.
Száradjon ki a szívük. Nincs vudubaba szurkálós szmájli?
Végül is a Hondát összelehet csukni..........de csak egyszer
Mi motorral megyünk. Ha nem kezd esni!
Szóval connectolhatnánk!
Már, ha hozol lánco, mert én még nem vettem...
Pohi!
Köszi az infot!
Közben beszéltem Tommal is.
Este láttam a képeket az SV-ről. Hát elég hidegkirázós volt, még úgy is, hogy össz van kaparva, egy telephelyre beszállítva.
Hála Istennek a srác már elejtett egy laza mosolyt is a kórházban, úgyhogy rendbe jön.
Valszeg megyek. Valszeg motorral, hacsak nem lesz nagyon szar idő. Ami a legjobban idegesít most, hogy itt a Szentendrei úton a Shox magasságában már egy hete feljött a csatornából a víz, és azon kell átgázolni nagy sebességgel... pfujjjj. De asszem ez nem szaros víz, hanem a csapadékelvezető telt meg. Aszzem.
Szóval megyek... Jön valaki motorral? Jöjjön! Akkor össze tudjuk láncolni őket!
A szokot helyen
Ja és a Crosszosok nehezményezték hogy kihagytad Őket a választási beszédedből.
Gondolj rájuk is.
Persze akkor meg egy párt rendszer lesz és az nem jó.
Kell lenni ellenzéknek is. Ha kell vállalom
Beszéljük meg egy -pár (mondjuk 50) sör mellett.
Szóval jössz este vagy nem????