Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vidd be holnap a Hallerba és beugrom érte......hátha jó a gyerekre
nem értem... mi van Lum? Mi van a mociddal????

LX
Lum! Ne kapkodd el!! Végre itt az alkalom, hogy vegyél egy MOTORT!!! :o)))
tom, ha kell szívesen kölcsönadom az enyémet. s-es schuberth. nekem most nem nagyon van rá szükségem
vegyen alá sapkát..
nekem nem asztaldísz kell. ilyen motort veszek, de nem kértem hozzá zöldség-gyümölcsöt extrában
nem is rossz ötlet
és "Meki-éknél" pont erre érzel rá!!! Elmondták hogy megtanítanak biztosnágosan gyorsan menni... nem hittem el nekik... aztán rájöttem hogy igazuk van!

LX
esetleg egy kevés pur-habbal
más mikor a sajátod van a "kezedbe"
most akartam menni motorozni de túl nagy a gyerek fejére a sisakom ..ezért itthon maradok vele
és a hatszázason nem élvezted?
Nem az a lényeg milyen gyorsan mész (nem mindig jó ha gyors az ember ), hanem hogy ÉLVEZD!!!!!!!!!!!!
lum......
A Kawanyu erre gondolt

Bocsi Pimpi.......rám is rám férne a suli de én már kihagyom . Majd a következő életembe
Tomato!

Én csak azt várom, hogy valaki feltalálja végre a csodatükröt, amiben láthatlak motorozás közben, utálom, hogy mindig félre kell állni várakozni..

Valószínűleg hamarabb feltalálják, mint azt a csodamotort, amivel tarthatnád velem a lépést..
Ennyi ideig élvezhettétek a társaságomat
Lépek melózni tovább ... este még benézek ....
ja, lx, ma kaptam egy 2006 kava katalógust, és láttam, h előkelő helyen ott a kavaklubb. mentek fel, mint a kibasz*tt higany! gratt!
Hogy ez mekkora poén volt!
köszi, de ma lefoglalóztam a motort már csak ki kéne fizetni..
MAjd veszek neked egy Ymahaát, amit kitehetsz az asztalodra
Erre még futja a fizumból
pontosítok - egyelőre az első motor legyen meg
a motorozás nem olcsó hobbi, ezzel mindenki tisztában van. ha már emiatt nem fexel egy komolyabbat, visszajött a péz. egyszer majd én is elmegyek egy ilyenre, de előbb kell egy második motor a pályára..
Pimpi
Rajtatok már a suli se segít

bár az Apriliást az eső félbeszakította - de lesz pótlás - de az biztos hogy itt sokkal többet tanultam!!! Tudom hogy nagyon sok pénz, de sz"tem visszajön a befektetett összeg...

LX
Majd ha nyerek a lottón Ez nekem megfizethetetlen