Valami olyasmi kéne de nem vmi komoly amit akarok csak a szinek miatt nem vennék másik bukót ha normális áron meg lehet oldani a fényezést.Ez tetszene az arai felirat nélkül
na valaki adhatna némi felvilágositást hogy a H. ringen 16-án milyen nyilt nap lesz?
hogy műkszik ez meg ilyenek.?
mert lesz husaberg tesztnap, az sm verziokat lehet kiprobálni, és hát ha már van akkor ott a helyem.
hátha találkozok pár forumossal.
Egyik sportmocis kollégánknak, Petifájternek és a bandájának koncertje lesz 15-én Veresegyházán! A banda csak motoros pasikból áll, akik zenélni is tudnak
Jön valaki? Jab? Te úgy is rock janogó vagy velem együtt...
na lépek én is, mert lassan fel fog tűnni a többieknek, hogy nem kattog a számológép billentyűje...
Kozmax!!!!!
Elhagytam a telszámodat!!!
A tgyene@vipmail.hu -ra írd meg légyszíves, hogy kit kéne keressek!
Köszi előre is!!!
Tényleg!
Még 1 kérdés: Ha az 1000 km-es szervízt mondjuk 1200-nál csináltatom, akkor az macerálja a garanciális feltételeket?
Ugyanis lehet, hogy a vassal mennénk Pécsre csütörtökön, akkor viszont tuti túllépem az 1000-et mire hazaérünk.
Addig meg már nem lesz időm megcsináltatni.
hogy műkszik ez meg ilyenek.?
mert lesz husaberg tesztnap, az sm verziokat lehet kiprobálni, és hát ha már van akkor ott a helyem.
hátha találkozok pár forumossal.
ár:250 EFt
e-mail:motorossrac01@freemail.hu
tel:06306643496
a Felvonulásiról meg már nem is panaszkodom...
az ember tervez...
Jön valaki? Jab? Te úgy is rock janogó vagy velem együtt...
akkor remélem jó idő lesz, mert legurulunk lazulni egyet a vas után áhítozó "kollégák" elé...
Na sziasztok, télleg megyek!
Kozmax!!!!!
Elhagytam a telszámodat!!!
A tgyene@vipmail.hu -ra írd meg légyszíves, hogy kit kéne keressek!
Köszi előre is!!!
Tényleg!
Még 1 kérdés: Ha az 1000 km-es szervízt mondjuk 1200-nál csináltatom, akkor az macerálja a garanciális feltételeket?
Ugyanis lehet, hogy a vassal mennénk Pécsre csütörtökön, akkor viszont tuti túllépem az 1000-et mire hazaérünk.
Addig meg már nem lesz időm megcsináltatni.
kacérkodtam a hondával, de természetesen maradok az fz6-nál. már le is van foglalózva a motor, uh sínen minden. csak pénz jöjjön
na lépek télleg. este leszek!