Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet kapni a srácoknál megfelelő berendezést..
De most komolyan............miért nincs vizitaxi?????
Menj a céges helikopterrel!
Vagy még mindíg nem lett beüzemelve???

Tudod: Anyagigénylő lap 100 példányban, nomeg a boss aláírása...
megjött a túra plexim ....már csak el kellene menni érte, de a város másik végére
Amit a mostani dugók miatt nem kockáztatok. Sajnos nincs nálam a vas.
Tomato!

Kösz a jókívánságokat!

Ami a "merevedést" illeti, én sem erre vágytam.
A "doktornénik" címét majd add meg, mert ha házhoz hívom őket (bár nagyon szívesen), attól tartok annak súlyos "szövődményei" lennének (persze, csak ha az asszony is találkozik velük ).
Karmi
Gratula a jogsidhoz
Amúgy nekem máshol szokot "merevedésem" lenni és nem engem hanem én injekciózok mást
Jobbulást a hátadnak
jujjjjj, jab!! ez igen. az ápolónőrucis bébiknél csak a vesztern-kalaposak bolondítanak meg jobban. na meg a hátul összefogott hajú, szemüveges szigorú titkárnő típusok
Váááááá, bazeee, én is akarnék homizsákokat pakolni, az sem érdekelne ha homokos lenne a kezem, ez úgyis egy ilyen társaság, túróval, meg LX-szel....

Én elég közelről érzem ezt a szar árvizet egyébként is, lévén hogy a Rómain lakom, és a közeli utca fele csak pöcegödörásó gumicsizmában vagy úszógátyóban közelíthető meg.

Karmi! Ezernyi gratula, hurrá, és sok boldogságot a jogsihoz! A hátadhoz pedig gyógyulást!

Kawabéb! Nem röhögünk ki.

Tegnap megint motoroztam!!!!!!! Kiiiiiiiiiiiiiirály volt! Csobánka-Vörösvár etap, meg egyebek! Aaahhh, kúl! Nemsokára kipuff is lesz... Mármint rendes, nem pedig ez a hm.... "csendeske".

Na, ha kellene az izomerőm (szigorúan homokzsákoláshoz, nem másra! Nem megyek senkinek a telkére kapálni, meg ilyenek ), szóljatok. Mennék.
Hali!
Ööööööööö, azt hiszem, mégis ráérek egy kúrára.
szerintem
Kösz!

A fürdő, maszás tényleg jó lenne, csak nem igazán van rá időm.

gratulálok!!!! hát ez is megvan!! a hátinjekciókhoz meg jobbulást, sajnos tudom, milyen érzés.. kérj beutalót rheumatológustól fürdőre/masszázsra!!
Jó napot Májerek!

Látom nem jött össze a jótékony munkavégzés. Kár. de ez is jellemzi a tisztelt társaságot, hogy a jó ügy érdekében, dolgozni is készek. Legmélyebb tiszteletem!!!
Két ok miatt nem vettem részt a felajánlásbam: egyrészt tegnap este injekcióztattam a hátam, hogy ma egyáltalán mozdulni tudjak (tegnap reggel, a reggeli merevedés a hátamban jelentkezett), másrészt most jöttem a sikeres forgalmi vizsgáról, ami megint csak sokat dobott a kedélyemen.
Pénteken a Közlekedésfelügyeletre kell menni vmami papírért, onnan irány az okmányiroda, és akkor már hivatalosan is motorozhatok.
b@sz..s........... egyszer akartam önként dolgozni
Ha valami van Lecsó akkor szóljatok......
Most megyek értekezletre (megint)
Beszéltem a PMH-val, azt mondták, hogy kaptak honvédségi segítséget, és így most rendben vannak.
még térképezek, tegnap nem tudtam. csörgök rád kicsit később!!
beszéltél Kozmaxxal?........arról
a lábam folyamatosan javul. miután tegnap raklapokat pakoltam a yworldben, már nehezen tudnám kihúzni magam a munka alól
Jó reggelt!!
Mondjuk a lábad miatt nem tudom hogy "dolgoznál", de valakinek teát is kell főzni, meg letörölni az izzadságcseppeket a homlokunkról .....persze hogy viszünk
Kérdés hogy a Lecsó mire jut a polgármesterrel.
na azért! májer testedezés
Hogyne vinnénk már el csak nem gondolod hogy itt maradhatsz lustálkodni
Ki fogtok nevetni, én 2004ben a margitszigeten lapátoltama homokot a zsákokba
Tök nagy buli volt
Majd szóljatok, hogy mikor mentek Ma délután, és csüt.délután ráérek
az ötlet kiváló, már nekem is megfordult a fejemben hasonló.

mint az időpontból látható, igen túlvállaltam magam meló terén, de ha sikerül összehoznom időileg, akkor nagyon szívesen veletek tartanék. már persze ha egy ilyen motortalan motorost elvisz valaki a hátán

lum
Sziasztok.