Gratulálok a mocihoz! Már alig várom, hogy mindenki alatt dübörögjön a gép és közös túrákat szervezhessünk! Van is egy ötletem a nyárra, viszonylag kis költségvetésű, szerintem érdemes megfontolni.
Opatija(Horvátország) 600km-re van Kecskeméttől, király szerpentines részek vannak, 30EUR/nap/fő a szállás főszezonban!!!, félpanzióval, kétágyasokban. Svédasztalos, tehát annyit eszel, amennyit bírsz. Külön étkezésre nem kell költeni, max fagyira. Nagyon igényes szálloda, klímával meg minden. Faterék voltak tavaly, nagyon dicsérik és ennyi pénzből a balcsi sem jönne ki..
Nagy segítség kellene nekem (megint)
A hétvégén be volt indítva a motorom mentem is vele egy kicsit.És ma faterom akart tenni vele egy kört és ahogy kinyitotta a csapot azonnal elkezdett folyni belőle a benzin a túl folyón és be sem akar indulni!Mi lehet a probléma valaki meg tudja mondani?
Nállam semmi különös!!
Tegnap vizsgázott a "kicsike". Az okmányirodával vannak gondok. Vallami illeték mentességet intéznek most és csak utánna lesz rendszámom. Ezért csak holnap tudom átvenni ha sikerül.
Abiztosítást is intézem hogy minnél olcsóbb legyen. Mindnféleképp teljeskörüt kötök. Nehogymá ellopják és bebukom a pénzem
Röviden ennyi.
Ja meg várom ma a Lum...-ot hogy hívjon és megyek érte a aszervízbe.
Megvanni megvan, ma viszem a műanyagoshoz (ha odaérek időben) hogy belevágja a gyári lámpát a fejidomba. Utána tudom csak kifúrni a lukakat és felrakni az első+alsó idomot. Remélem a héten végez és hétvégén tudok gurulgatni. A hátsó idomomat tegnap utalatam át, jövő héten fog megérkezni reményeim szerint dájcslándból. Ha mindezzel kész vagyok optimális esetben ezen a héten akkor jövő héten valamikor el tudom vinni fényeztetni az egész kócerájt. A héten kéne elvinnem a 10.000es szervízre is a kicsikémet, de elvileg most szóltak hogy olcsóbban megcsinálják mert van ismerős az egyik Yamahánál. Első lánckerék kicserélődik 16os helyett 15ösre és lehet hogy felrakatom a slicket is ha megjön addígra (bár ésszerűbb lenne először elhasználni ezt...) Kinéztem egy bukót is bukó
bár most kicsit túl sok lett a kiadásból
Ja, a ruhát is cserélni kéne vmi keményprotektorosra, ill. a suzukipártoló kupán is indulnék, de azt várom hogy túró szóljon hogy tud e gyorsított orvosit.
Nagyjából ennyi van nálam. Nálad?
Ha jól gondolom ez lenne az, de majd este még utánanézek..
Hitelnek így örülni? (csak vicc)
Gratulálok a mocihoz! Már alig várom, hogy mindenki alatt dübörögjön a gép és közös túrákat szervezhessünk! Van is egy ötletem a nyárra, viszonylag kis költségvetésű, szerintem érdemes megfontolni.
Opatija(Horvátország) 600km-re van Kecskeméttől, király szerpentines részek vannak, 30EUR/nap/fő a szállás főszezonban!!!, félpanzióval, kétágyasokban. Svédasztalos, tehát annyit eszel, amennyit bírsz. Külön étkezésre nem kell költeni, max fagyira. Nagyon igényes szálloda, klímával meg minden. Faterék voltak tavaly, nagyon dicsérik és ennyi pénzből a balcsi sem jönne ki..
ha valami ismerősödnek van jó állapotú Thundercat esetleg Thundarace, akkor arra vevő lennék.
Én ott leszek veletek, hacsak nem esik a hó!
GRAAAT!!
Jövőhéten alattunk a vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Nagy segítség kellene nekem (megint)
A hétvégén be volt indítva a motorom mentem is vele egy kicsit.És ma faterom akart tenni vele egy kört és ahogy kinyitotta a csapot azonnal elkezdett folyni belőle a benzin a túl folyón és be sem akar indulni!Mi lehet a probléma valaki meg tudja mondani?
Köszi köszi!
Tegnap vizsgázott a "kicsike". Az okmányirodával vannak gondok. Vallami illeték mentességet intéznek most és csak utánna lesz rendszámom. Ezért csak holnap tudom átvenni ha sikerül.
Abiztosítást is intézem hogy minnél olcsóbb legyen. Mindnféleképp teljeskörüt kötök. Nehogymá ellopják és bebukom a pénzem
Röviden ennyi.
Ja meg várom ma a Lum...-ot hogy hívjon és megyek érte a aszervízbe.
bár most kicsit túl sok lett a kiadásból
Ja, a ruhát is cserélni kéne vmi keményprotektorosra, ill. a suzukipártoló kupán is indulnék, de azt várom hogy túró szóljon hogy tud e gyorsított orvosit.
Nagyjából ennyi van nálam. Nálad?
Jó reggelt!!!
Megvan már a pálya idom?
valamit valamiért
Nekem van egy kis titánium velőűrsínem a bal kulccsontomban. Szép lassan átéppíttetem magam ROBOCOP-á !!!
nekem csak a balcsuklyásom szakadt le meg a vállam ment szét.
összevissza csavaroztak meg drotoztak.
ezért mentem vasárnap az alföldön