Nem merek elaludni, mert 100%, hogy nem ébredek fel sem a csengőre sem az ajtókopogtató zörgésére . Ismerem ennyire magam..... , így éjszakás szolgálat után.
tegnap kimentem motorozni.
gondoltam teszek egy visegrád, esztergom karikát.
a beöltözésnél, már tele volt a hócipőm, kicsit testesebb vagyok, mint voltam, meg a ruha aa tisztításban kicsit aszalódott....
a sebességváltó magasan volt.
slick elöl hátul.
Pilisszentlászlónál amikor tele volt az út vízátfolyással, mert ugye jobbra és balra is tiszta hó volt minden, visszafordultam.
mire hazaértem megutáltam az utcán motorozást.
fájt a csuklóm, szétpattogtam magam a szentendrein.... ráadásul tiszta dzsuva letta motor is.
szóval csupa jó élmény.
egynek örültem, hogy olyan ez a motor mint egy bicigli... nagyon könynyű terelgetni.
Hát igen alakul az időjárás, de még ez mindíg elég gyengécske a tavalyihoz képest. 2005.03.19.-én zakóztam a mocival akkor már bőven jó idő volt. Tegnap nem is ültem a motorra a személyes évfordulómon, főlleg úgy hogy előtte álmomban is elestem.
na az edzőprogramot majd meglátjuk, h ki milyen eredménnyel. én egyszer fogadásból lefogytam kb egy hónap alatt 9 kilót. a végén már szédültem és látászavaraim voltak, de azért eljártam futni, meg ettem a hungarocel hatású puffasztott rizst soha többet ilyet!!! viszont nyertem egy adag cohiba szivart és egy 12 éves chivast
tomato, én arra gondoltam, h az egészséged érdekében bejáratom én a gépedet! nem fogsz megfázni még jobban, nyugiban teázgathatsz, és már úgy ülhetsz a motorra, h nincs a macera a 8e alatt forgatással, meg ilyenekkel. vélemény?? he?
ok. ha ideértek felteszem a gombákat és küldök egy képet, a kormánygátlót nem tudom mikor tudja haver felszereni arról csak natúr képet tudok majd küldeni.
akkor fogyózom, s veszek egyátlagos utcai motort. az fz6 az az ugye???
versenymotor a versenypályára, dagadt motoros meg csopperre (elnézést a csopperesektől..), túró a buktába! mindent a maga helyére!!!
Neked is zx636-van?
az április egy nyíltnap egyelőre nem nagyon vonz... :o((
reggel 2 fok, nappal 9....
Nem merek elaludni, mert 100%, hogy nem ébredek fel sem a csengőre sem az ajtókopogtató zörgésére . Ismerem ennyire magam..... , így éjszakás szolgálat után.
gondoltam teszek egy visegrád, esztergom karikát.
a beöltözésnél, már tele volt a hócipőm, kicsit testesebb vagyok, mint voltam, meg a ruha aa tisztításban kicsit aszalódott....
a sebességváltó magasan volt.
slick elöl hátul.
Pilisszentlászlónál amikor tele volt az út vízátfolyással, mert ugye jobbra és balra is tiszta hó volt minden, visszafordultam.
mire hazaértem megutáltam az utcán motorozást.
fájt a csuklóm, szétpattogtam magam a szentendrein.... ráadásul tiszta dzsuva letta motor is.
szóval csupa jó élmény.
egynek örültem, hogy olyan ez a motor mint egy bicigli... nagyon könynyű terelgetni.
Az ócska cd-t amit szoktunk hallgatni, + a Justint hozd el lécci. Vagy ha tudod írd meg!!!
Ez parancs!!!
KA.. BE VAZZZZEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De azért "szeretlek"
másik időjárás
harmadik időjárás
Remélem tegnap mindenki kiszáguldozta magát
Én igen
tomato, én arra gondoltam, h az egészséged érdekében bejáratom én a gépedet! nem fogsz megfázni még jobban, nyugiban teázgathatsz, és már úgy ülhetsz a motorra, h nincs a macera a 8e alatt forgatással, meg ilyenekkel. vélemény?? he?
De a felszerelés előtt azért mindenképp aludj egyet szerintem...