Na igen arra várok mikor fekhetek le, ez igaz de egész este nem aludtam, mi több nem is ettem tegnap 17 óra óta. Ha nem kellene várnom a cumóra akkor lefeküdtem volna aludni és csak este 17-kor ettem volna mikor felébredek. De mivel vérni kell bevertem 3 szelet rántott husit meg egy johurtot
Én csak azt tudom ajánlani amit korábban is a súlyfelesleggel küszkjödőknek. Este 17 óra után ne egyenek és akkor le lehet adni 2 hónap alatt 6 kilót különösebb szenvedés nélkül. Ezen kívül minél kevesebb kenyér, azt nem mondom, hogy semmi mert az baromság és ha lehet akkor víz ivás folyadékként. Én 96-97-ről adtam le 2 hónap alatt stabil 90-re. De reggelire hagymás szalonnás tojást ettem fehér kenyérrel és még ilyesmiket. Ja és mozogni sem volt időm. Ha mozogtam is volna akkor több le ment volna szerintem.
ma nem tok motorozni, bent kell csücsülnöm az irodában. de holnap végre..
kavabéb: én nem hiszek az ilyen update cuccokban. egyszerűen mozogni kell sokat, az nekem mindig bejött. futás, úszás, és nem zabálok össze-vissza mindent - ez az eredményes.. kb ugyanannyi erőfeszítéssel és lemondással jár.
basszus, de szépen süt a nap.. lehet, h mégis haza kéne mennem a cuccért??
Én már nem reggel 07-kor végeztem és most várom, hogy ideérjen a Dannyboy által idefutároztatott kormánygátlóm és bukógombám . Nem merek lefeküdni, mert tuti ha bevágom a szunyát akkor itt csöngethet a futár csóka estig is és nem kelek fel ha ágyúval lövik a házat akkor se .
a motoros klubtali alap. kérdés a hol és a mikor.. ja, és hogy hova menjünk az xxl-es nadrágokért, ahol csoportos kedvezményt adnak az elhízott motorosoknak...
mint látható volt, voltunk gurulni kozmaxszal, akivel kalocsán taliztunk, mert nem bírt a seggén maradni kecsón
hát nem akármilyen érzés volt.. végre!!
ja, és tény, ami tény, felkaptam 4-5 kilót, uh alig tudom magamra rángatni a nadrágomat. ja, tomato, viszont jó hír neked, h a tőled kapott vesevédőt nem amortizáltam, ugyanis választanom kellett. vagy a bőrruha felső része, vagy a vesevédő. a kettő együtt nem megy.. ez van, kezdődik a kemény sport és fogyókúra basszus..
Hétvégén nem jössz egy közös gurulásra???
Be kell járatnom a "kicsikét"
Ha megvan , dobd fel képen ide Had lássuk
Tud valaki olyan embert, aki egy bőrgatyán a patentot 3 cm-rel odébb rakná?
Nem nevetni , már amikor vettem is kicsit szűk volt, de azt mondta mindenki, hogy a bőrgatya tágul. De nem annyira, mint én.
Tegnap azért gurultam egy kört, még ha le is fagyott egy két testrészem, ahol a sztreccs anyag van.
ma nem tok motorozni, bent kell csücsülnöm az irodában. de holnap végre..
kavabéb: én nem hiszek az ilyen update cuccokban. egyszerűen mozogni kell sokat, az nekem mindig bejött. futás, úszás, és nem zabálok össze-vissza mindent - ez az eredményes.. kb ugyanannyi erőfeszítéssel és lemondással jár.
basszus, de szépen süt a nap.. lehet, h mégis haza kéne mennem a cuccért??
Nekem minden cuccom 4xl-es szivesen adok tanácsot
De talán tavasztól a sok motorozástól fogyok 1 kicsit
Amúgy meg SZÉP NAPOS REGGELT!!!!!!!!!!
Lum: Norbi Update A kolléganőimnek bevált
még ezt az egy islert megeszem, és fogyózok. komolyan!!
következő klubtali motorral lesz?
jó éjt
mint látható volt, voltunk gurulni kozmaxszal, akivel kalocsán taliztunk, mert nem bírt a seggén maradni kecsón
hát nem akármilyen érzés volt.. végre!!
ja, és tény, ami tény, felkaptam 4-5 kilót, uh alig tudom magamra rángatni a nadrágomat. ja, tomato, viszont jó hír neked, h a tőled kapott vesevédőt nem amortizáltam, ugyanis választanom kellett. vagy a bőrruha felső része, vagy a vesevédő. a kettő együtt nem megy.. ez van, kezdődik a kemény sport és fogyókúra basszus..
holnap reggel egy úszás, valaki?
Na JÓCCAKÁT!!
meg ismerlek benneteket is