a vasárnapi túrára egyre valószínűbb, h nem tok menni. le kell mennem miskolcra családozni, ráadásul ott nem tom biztonságos helyre tenni a vasat, uh kocsival megyek
mindig felveszem a telefonomat, kivéve ha ügyféllel beszélek, vagy nem hallom. probálkozni kell elöbb-utobb össze jön, az soha nem befolyásolt hogy nem irta ki a számot.
ugy kell élni, hogy ne kelljen azon agyalni, ki mikor hiv fel
tisztelt motorra várakozok
fö a nyugalom, elöbb-utobb mindennek eljön az ideje
Gyerekkoromban erre azt mondták: nem baj, majd annál jobban fogsz neki örülni.
Tudom, hogy ez nem vigasztal, nekem se volt hatásos, de jobb nem jut eszembe.
Egyébkén, azt hittem ki lehet nőni ezt a türelmetlen várakozást, de én még most is ugyanolyan lelkesen várom a "nagy ajándékot".
beszéltem tgyene-vel.............hogy szombaton ha nyitva van a honda kereskedés akkor leszaladok vele Komáromba megnézni a mociját
Azthiszem ilyen lesz neki
De itt van egy "enduro" Danuvia (pontosabban Cross, mert nincs rajta lámpa)
a vasárnapi túrára egyre valószínűbb, h nem tok menni. le kell mennem miskolcra családozni, ráadásul ott nem tom biztonságos helyre tenni a vasat, uh kocsival megyek
Fincsi kis rendőrségi cucc.
Piszok gyors, én csináltam a blokkját.
mindig felveszem a telefonomat, kivéve ha ügyféllel beszélek, vagy nem hallom. probálkozni kell elöbb-utobb össze jön, az soha nem befolyásolt hogy nem irta ki a számot.
ugy kell élni, hogy ne kelljen azon agyalni, ki mikor hiv fel
tisztelt motorra várakozok
fö a nyugalom, elöbb-utobb mindennek eljön az ideje
Köszi
Ki jön vasárnap gurulni? Mi van, nincs vér a p*cátokban? (ez de hülye egy szó!!! )
Szeretem a makroökonómiát. A makroökonómia jó. A makroökonómia a barátom.
Peeeeersze, ja......
Fel a fejjel. Haverom most rendelte meg 2.5 milláért a K6-os GSX-R 750-et és valamikor májusra jön meg neki......látod vannak nállad tovább várók is.
És mire meglesz a mocid tutira jó idők lesznek
Egy kis simogatás neki is (mármint a motornak) kijár.
Tudom, hogy ez nem vigasztal, nekem se volt hatásos, de jobb nem jut eszembe.
Egyébkén, azt hittem ki lehet nőni ezt a türelmetlen várakozást, de én még most is ugyanolyan lelkesen várom a "nagy ajándékot".
Azthiszem ilyen lesz neki