A mai nap olyan 70 km-t mentem, összesen meg 13.110 km van benne. Igyekszem rendben tartani, ha már összejött és megadni neki minden jót. Ezért is ilyen puccos kicsempézett a szálláshelye .
Sirály...........nekem salynos ha lessz .csak télen
Ja Pohi
Oévastad a 50/125 avagy....topikot.
Már megint titeket szidnak hogy miért kapták el 50 papírral 125 motort........valami ilyesmi
Gratulálok Karmi!
Egy az egybe olyan mint az enyém sőt még állítom hogy van ugyanilyen képem is mert már én is a ketrec körül nyüzsögtem amikor érkezett. Legyen benne sok örömed és balesetmentest!!!
Képzeljétek mit éreztem, mikor megláttam a művemet a topicban.
Remélem senki nem látta a holt-tengeri képeket. Ha valakit zavar, majd leszedetem.
Más is ilyen bolond, mikor találkozik a nagy Ő-vel, vagy csak nekem ártott meg az élmény?
Igaz, még a szülőszobán van egy ideig, de már megfogtam a kezét, kicsit megsimogattam a buksiját.
Egyenlőre rácsos ágyban tartják, de napról-napra erősödik, és lassan saját lábára állhat.
A mai nap olyan 70 km-t mentem, összesen meg 13.110 km van benne. Igyekszem rendben tartani, ha már összejött és megadni neki minden jót. Ezért is ilyen puccos kicsempézett a szálláshelye .