druszám, ha komolyan gondolkodsz sv650-ben, akkor pill rá erre:
ELADÓ.
Suzuki SV 650s K4 (2004 június), 13620 Km, első tulaj.
Extrák: Finster dob+gyári, bukógomba, SV klubtagsági 2006-ra, oldaltáska szett.
Ár. 1,300,000 Ft. Megtekinthető: Full Gas Budaőrsi úti szalon.
egy igen jó cimborámé a gép, most vesz 750gixert. vigyázott rá, mint a szeme fényére, egyszer eldőlt vele, uh minimálisan karcos, de garantáltan pöpec gép. ismerem az előéletét!
nem bírtam magammal, ma is tekeregtem egyet meló után/helyett.. csak úgy l"art pour l"art mentem amerre az út vitt. feljutottam a bécsi útról vmi hegyre, ahol még hó volt meg természetvédelmi terület kezdődött, uh uzsgyi vissza. utána kicsit ki az m7-re meghúzni, és szépen haza a nyugiba. brrr, de vártam már.. a holnapi gurulásról nem megfeledkezni ám!!
kozmax - vmikor de megyek hozzátok fékcső ügyben, előtte csörgök. mivel úgy hallottam, h manapság kornél unatkozik, viszem tomatot is, h feldobja a napját
elővettem a súlyzóimat, uh most kezdem az ezentúl rendszeresített esti edzéseimet. a belem akkora, h alig tudok begombolkozni közben készül a.. khm.. "finom" párolt zöldségem vacsorára
megfogadom pohi tanácsát, most már csak minimális. reggelire viszont olyan tojásos szalonnát verek össze, h még a szoszédnak is csorogni fog a nyála.. vagy a könnye a hagymától
Látom pörögtök! Csak én melózom egész nap...
Kezd 1 kicsit telelenni a bankosokkal a f@*#m 2 hete szarakodnak, hogy most ilyen papír kell, most olyan papír kell, ezt, meg azt fénymásoljak...
Ma volt az utsó csepp!!! Ha a mai adag "okmány" után sem adják meg a mocit, visszamondom az egészet és veszek egy SV650-et 1.500.000.- ért. (mellesleg a másfélben benne van a jogsi is a regadóval...)
Állítólag enyiért egy ruhát is ki lehetne maszírozni belőlük.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Szenvedek!!! Mindenki gurul én meg az Ámenre várok!
Na mind1.
Mellesleg én is csatlakozni fogok a fogyjunk együtt májer módra mozgalomhoz!
Ha minden igaz, le fogok járni gyúrni (vaze...)
Rádumált egy haverom!
Végül is javítani kéne a strand izmomon igaza van...
Még a végén én leszek a lófarkú fehér herceg, vagy mi...
Na üdv nektek, megyek elheverek!
-t-
U.I.: tomato!!!
Gyere melózni, mert nem igazság, hogy egyedül szívok!!!
A Sellőlánynak meg jobbulást!!!!!!!!!
Nem általában a rendőröket szidtuk, csak két adott rendőrgyereket.
Régebben is, amikor szidtam a rendőröket, mindig hozzátettem, hogy vannak normálisak is.
És Pohi amúgy is kivétel, hiszen motoros...
ELADÓ.
Suzuki SV 650s K4 (2004 június), 13620 Km, első tulaj.
Extrák: Finster dob+gyári, bukógomba, SV klubtagsági 2006-ra, oldaltáska szett.
Ár. 1,300,000 Ft. Megtekinthető: Full Gas Budaőrsi úti szalon.
egy igen jó cimborámé a gép, most vesz 750gixert. vigyázott rá, mint a szeme fényére, egyszer eldőlt vele, uh minimálisan karcos, de garantáltan pöpec gép. ismerem az előéletét!
az alényeg, hogy menjünk
Eltüntél
Szóval szombaton???
nincsen pasim, de semmi gááz Én nem bántalak...
nem bírtam magammal, ma is tekeregtem egyet meló után/helyett.. csak úgy l"art pour l"art mentem amerre az út vitt. feljutottam a bécsi útról vmi hegyre, ahol még hó volt meg természetvédelmi terület kezdődött, uh uzsgyi vissza. utána kicsit ki az m7-re meghúzni, és szépen haza a nyugiba. brrr, de vártam már.. a holnapi gurulásról nem megfeledkezni ám!!
kozmax - vmikor de megyek hozzátok fékcső ügyben, előtte csörgök. mivel úgy hallottam, h manapság kornél unatkozik, viszem tomatot is, h feldobja a napját
elővettem a súlyzóimat, uh most kezdem az ezentúl rendszeresített esti edzéseimet. a belem akkora, h alig tudok begombolkozni közben készül a.. khm.. "finom" párolt zöldségem vacsorára
megfogadom pohi tanácsát, most már csak minimális. reggelire viszont olyan tojásos szalonnát verek össze, h még a szoszédnak is csorogni fog a nyála.. vagy a könnye a hagymától
jol szarrá törtem magam vele, leszakadt a nyakizmom meg szét ment a vállam tavaly
neked kawa?
Ja Ő dolgozik szombaton ....
Látom pörögtök! Csak én melózom egész nap...
Kezd 1 kicsit telelenni a bankosokkal a f@*#m 2 hete szarakodnak, hogy most ilyen papír kell, most olyan papír kell, ezt, meg azt fénymásoljak...
Ma volt az utsó csepp!!! Ha a mai adag "okmány" után sem adják meg a mocit, visszamondom az egészet és veszek egy SV650-et 1.500.000.- ért. (mellesleg a másfélben benne van a jogsi is a regadóval...)
Állítólag enyiért egy ruhát is ki lehetne maszírozni belőlük.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Szenvedek!!! Mindenki gurul én meg az Ámenre várok!
Na mind1.
Mellesleg én is csatlakozni fogok a fogyjunk együtt májer módra mozgalomhoz!
Ha minden igaz, le fogok járni gyúrni (vaze...)
Rádumált egy haverom!
Végül is javítani kéne a strand izmomon igaza van...
Még a végén én leszek a lófarkú fehér herceg, vagy mi...
Na üdv nektek, megyek elheverek!
-t-
U.I.: tomato!!!
Gyere melózni, mert nem igazság, hogy egyedül szívok!!!
A Sellőlánynak meg jobbulást!!!!!!!!!
Van valami elképzelés?
Na jó...............nem írok semmit inkább. Lesz még olyan hétköznap amikor Te dolgozol Én meg a pályán körözök matjd
Holnap viszem a Lumberghet, pontosabban hozom el tőlletek
Régebben is, amikor szidtam a rendőröket, mindig hozzátettem, hogy vannak normálisak is.
És Pohi amúgy is kivétel, hiszen motoros...