Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még hó van fent vékonyan
parád?
a mátraháza-oarád jobban bejön
Én még hanyagolom az arra való motorozást. Had melegedjen még az aszfalt, nem akarok megint úgy járni mint tavaly...... , hogy már március 19.-én ellazáztam egy balos kanyart és rommá törtem magam meg a mocit.
szombat-vasárnap fullon van a szakasz
Ne is mondd... Ott voltunk tavaly a Második Műmájer Közös Guruláson... Kúúúl!
ahol én lakom ott a gyöngyös- mátraháza szakasz a favorit
tudom sokat járok arra
Eggyértelmű, hogy a Vác után lévő szerpentinek a legtutibbak főlleg a Katalinpuszta és Szendehely közötti. De vigyázzatok Szendehelyen szokott lenni trafi...
Ja... Okés... nem, nem mentem tovább, nekem most konkrétan Vácon volt bizniszem. Persze addig nem egy nagy élmény az út, nagyjából halál egyenes. Ráadásul többször frontálisan nekem akartak jönni a parasztok a szembejövő sávból...
igazad van, de aki már járt arra és szereti azt az ut szakaszt nem a vácig tarto rész a maradando
Tenksz!
Én nem tudtam, én csak a vácig tartó vadállat részét ismerem...
olvastam, hogy voltál vácon és azt gondoltam, hogy tovább mentél

vácig csak egyenes, és utánna jön a jo része
A 2/A-nak Vácnál vége szakad..... onnantól a 22-es folytatódik Rétság felé és szolgálati helyem felé (Balassagyarmat)
Sajna holnap dolgozom pedig szívesen gurultam volna veletek egyet. Kelek 5-kor. 07-19-ig melózok jó esetben ha nincs túlóra. Ha elérem a tuti buszomat 20-ra otthon is vagyok. El sem hiszitek mennyire várom a jóidőt, hogy motorral járhassak melózni.

Na jóéjt mindenkinek !
Ojjat én nem tudok. A 2/A-t azért írtam, mert ma azt csekkoltam.
arra voltam kiváncsi, hogy meddig mész a 2/a Rétságig
Nem értem a kérdést. Ha azt szeretnéd tudni én holnap fél 7-ig érek rá. A 2/A meg teljesen jó. Tényleg nem tudom, mit szeretnél tudni...
A jo itt most az oké szinonímája volt.
na lépek mert holnap korán kelek (10 körül)
Jóccakát!!
meddig jo?
Te nadon hüle vagy
Pohi
Olvastam a hozzászólásod
a Kar - a Lábé ? Meg hasonlók?

Lépa, letek, mogyoló, kolán leggel litkán likkant a ligoo.

Möheheheheheee
Jó. Ami tuti, hogy a 2/A teljesen rendben van. Teszteltem.
na lépek én is, várnak a súlyzóim, meg a zöldségeim..