Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az értékes infót
A Pilist hagyjátok szerintem, mert ma gurultam arra, és olyan vízátfolyások vannak, hogy kompal kellet átkeljek rajtuk , és lesznek is még mert fent Dobogókőn még mindig 30 cm a hó. Ja és amig lent a városba melegem volt, ott fent szinte fáztam.
Előreláthatólag érdekel a dolog de........még

1. Motochris
2. Paradicsom(tomato)
3. Fóka
4.?
.
.
.
.
Itt vagyok

Húúúúúúúúúúúúú de jó volt
Igaz, a hegyek még nem olyan tökéletesek. Akkor meg kéne nézni azt a 2/A folytatását. bővebb infó kozmaxnál és pohinál!

Emberek, írjátok fel magatokat! HÉLÓ!

Na mentem "barátnőzni", szevasztok*!

*Én jobban élek, mint 4 éve: van motorom, van barátnőm, és nem érdekel Kovács Pistike!
Nagyon szivesen gurulnék.......de szeritem (ezt mások is mondták) a hegyekbe még korai menni a késői olvadás és az időjárás miatt.
Én az alföldet javasolom, de ez csak az Én véleményem..........
Ja és ha meglesz a VASAM addigra

1. Motochris
2. Paradicsom(tomato)
3.?
4.?
.
.
.
.
Sziasztok!

Grat. minden leendő motortulajnak! Tgyene, Karmi.....

A hétvégén a többiek azért kaphatóak lennének egy komolyabb közös gurulásra?
konkrétan vasárnapra gondoltam, az lenne a legtutibb, de akár szombat is lehet. Ha meleg lesz, akkor mindenképp meg kéne nézni a jó öreg Pilist, hogy érzi magát, vagy kíváncsivá tett kozmax tegnap azzal a 2/A utáni úttal, ami olyan nagyon király szerpentines... esetleg egy laza Szlovákia...
Ötlet: egy másik fórumon jól bevált szokás, hogy ha valaki megszellőztet egy közös gurulásos hírt, és várja a jelentkezőket, akkor lista formájában, minden jelentkező bemásolva az egész listát (egyszerűen kijelölve, másolva, és beillesztve a cuccot)az emberek felírjál magukat. Akár az is, aki csak "talán jön". Ez nagyon jó lenne már csak azért is, mert így az is látja, hogy mi van, aki esetleg nem olvasta vissza a témát, és nem vette észre, hogy mi szerveződik itt. Na, ezt kéne itt is meghonosítani. Mit gondoltok?

Tehát azt mondom, hogy vasárnap közös gurulás:

1.:motochris
2.:
3.:
4.:
...............stb (majd beírjátok)
NA Mi VAN????..................................................... .....................................
Mindenki épségbe hazaért a gurulásból???????..........................................

Gyerünk bejelentkezni............................................... ....................

Pimpi!!!
Hogy van a bokád?????
"magyar nőci"?? ............telefon száma????

...................csak .......hogy...........megérdeklődjem az árakat
Tavaly óta emelkedhettek az árak és az idegenforgalmi díj is. A 30 euro/napos árat valószínűleg az 1 hétre kérik és biztos más ha előre foglalod. Dolgozik náluk egy
magyar nőci, majd kérni kell tőle ajánlatot.
Kawanyu
EZT nézd meg
Ezeket nálunk tárolják minden nap ott hurcolásszák az orrom előtt a vasakat szóval mindenkié járt nálunk.
Azt csak hiszed........................
KOZMAX
most beszéltem ARES-el.holnap hívni fog
fel akadt a tüszelep, vagy nem zár rendessen a csap
hálunk elado a csucs goré thuhderace-e

Tomaton keresztül megtalálsz
Sztem a lányokkal könnyebb

Gyere ide itt van egy 10 éves .....igaz hogy lány
Még egy óra és egy 7 éves gyerkőc fog a sírba kergetni, yupppiii
A szálloda tetszik, de 30EUR/főt én se találtam. Ez akciós baráti ár okosba?

amúgy ebben a .... fórumban mi a ...-ért nincs könyvjelző?

Sose tudom meddig olvastam el.

Még egy óra, és motoron ülök. juppiiééééé
Mindenkinek köszönöm a tegnapi gratulációt, jó szót a születésben lévő motoromhoz.

Tomato! Ha lenne benned egy kis szolidaritás, megvárhatnád az új vasad átvételével a jövő hetet, mikor valószínűleg tgyene, s én is átvesszük a drágaságunkat.
Te úgy is kibirod, ezt a kis időt, Kozmax vigyázna rá, esetleg járatná, ha szépen megkérnéd.
Ellenkező esetben megesz a sárga, fűzfánfütyült, rigóselátta irigység, hogy én (mi) csak a centit vágjuk , miközben te motorozol.
De, ha mégis megteszed , képet azért rögtön tegyél fel!

Tgyene!

Várhatóan, melyik nap lesz a "nagy nap"?
Azt hiszem királyságos lesz a jövő hét.
mert a honlapjukon nem 30 euro van

Vagy rosszul értelmezem
tetszik a szállás ha tényleg csak 30 euro
Én meg csak max. holnap vehetem át a vasat .....hiába borotválkoztam meg hogy csinios legyek
Hány napra gondoltál Pimpi?? hosszú hétvége esetleg 1 hét vagy több ?????