Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SENKI MÁS NEM ÉR RÁ HOLNAP DÉLUTÁN? Mármint motorozni, ugyibár.
az aszfalt már nem hiszem, h para, sztem max vizátfolyások vannak. mindenesetre ha szar a helyzet, akkor benézünk esztergomba, vagy átugrunk egy jelzésértékű 12-es fácánért párkányra
Bona notte! Vagy hogy írják...
Holnap meglesem, még nem nézegettem arra...

viszon csillogó egyéniségem most itt hagy titeket... megyek aludni ....
Guten Abend
Csak azzal számolj, hogy D.kő felé még helyenként lehet hogy vizes neadjisten jeges (?) lehet a főőd.
Kawagirl!

A http://www.scooters.uw.hu -n néztél már szét. Szotak lenni jó árú külföldről behozott motorok. Vagy vannak sérültek is. És vállalják egy bizonyos típus behozatalát is amit te kitalálsz, persze ha van jó áron.
igen láttam
Csakhogy te szervízbe dolgozól és egésznap "bütykölöd"......ezt nem mindenki teheti meg
a fazer topikban szerveződik a dolog, de ha összejön, és vannak konkrétumok, akkor beírom ide is, mivel úgy tűnik nem mindenki nézelődik arra
És talán motochris. Ha utolértek...
Hmmm... ha nem zavar, hogy most már meleg az aszfalt, és nem kell úgy pöcsölnöm, mint eddig, hanem mehetek végre DURVÁN... Heheheheheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Gonosz nevetésss
vmikor késő du 4-5 felé kéne indulni. sztem egy dobogókő és környéke lesz a cél, ha az időjárás is engedi. az eddigi jelentkező(k): fóka
lumberg csak a szervizbe gurul be
De!!! 14:00kor végzek a melóval.. valaki haza vihet
a szervizt megoldod, hisz yamaha szerviz van mindenhol, mert szükség van rá

ugye láttad a mocim km oráját
hát én is nyomom a melot
Óóóhh, cicca...
jönnél te is?..........de a Kínaiakhoz VIZUM kell úgy tudom. A héten nem tudom elintézni
Én biztosan nem Egész nap melózok...
SZIASZTOOOOOOK MÁJJEREK!!!

Tibi bácsi megoldja!
Repül a pöttyös labda!

Hú, magas a színvonal....
Nahhh szóval!

Holnap. Ki megy motorral a Lumbergh-féle gurulásra, mikor, és hova? Ennyi a kérdés.
Köszi az infot!

Ha nem jön össze a CBF buli, akkor valószínüleg újra kezdem a keresgélést!
Abban bízom, hogy nem azt játszák velem, hogy még ezt-azt adjak le és elhajtanak, hanem mehet a dolog, csak ellenálhatatlan vágyat éreznek a kutyám személyije és a háziteknős erkölcsi bizonyítványa után...

-t-
...........de a garanciás javitást a helyszinen kérem.....tehát lehet hogy Peking ........bár nekem nem hondám van tehát gond nélkül vissza érnénk
én is laktam anno obudán.
A red barontól küldtek egy emilt, kerstem náluk is moccot...
Elképesztő áraik vannak, a ruha,, csizma rovatba belinkeltem...
Tomato!

Írtam a srácoknak az 50/125 topic-ba

Kíváncsi lettem a szombattal kapcsolatban.....
miért, a szombati napba nem fér bele?