Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jab poénját, miért szerinted mit?
kényes kérdés
ha valakit komolyabban érdekel ezen állapotában, tárgyalhatunk, de építési folyamat van...
JaB!

Te most hogy állsz ereggyileg? Eladva? Megcsináltatva? Van másik? Sehogy? Stb..
miért az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak
mit vihogsz???
most nézem neked is kawád van!!
gusztustalan :o)))
Jó duma csak szopatom a haveromat...
Húha! Erős Pistát tettek a gyümilevesedbe?
Na ide figyelj te köcsög. Tünj el a szerverről, vagy kifilézlek...
De Kawabéb mögöttem fog ülni az e.Ringen.... Hogy meglegyen az esélyegyenlőség a többiekkel szemben. Na mentem, pá!
na én lépek, gyerekek, ma már nem hiszem., h jövök. mindenkinek jó vikkendet.

chris, hívlak, ha úgy alakul, h megyek
én majd kamerázlak titeket, hátha az jobban megy. Na meg akkor a csajokkal leszek.
Szóval tehát lényeg a lényeg, majd jövök, hívjon aki menne holnap motorozni, vagy akár csak a Yamahájával akar úgy tenni, "mintha"!

Csocsesz!
JaB: köszi, igyekszem!

Ares: tudom hogy csak viccelsz, meg egyébként is könnyű neked, miután évekig együtt motoroztál a Szendviccsel, aki megtanított minden trükkre!

Lumb.: majd nekem lesz kipuffom, csak vigyázz, nehogy letépje a hanghullám a fejed, mikor jössz mögöttem! Habár, olyan távolságból már....
f@sz vagy vazze"!

azért nem vettem kipufogót, h nehpgy zavarjon téged, ahogy jössz utánam
De ez nem motodzsípí. Ez legfeljebb is csak motogyépé.
tudom, azért írtam.

Egyébként kurvára mindegy, hogy hol hagylak le, a lényeg az, hogy mögöttem leszel. A motogp-ben is az számít, nem pontozzák, hogy milyen szépen előzöl.
Nézem is a volán menetrendet, hogy mikor lenne biztonságos holnap menni, amikor nincs nagy sárga-busz forgalom
ugye? ki volt centizve a nagy sárga...
Ja, ja... igaz is. A távolsági busz mellett is milyen szépen elmentél...
ne aggódj, menni fog kanyarban is... ahhoz nem elég a progresszív rugó, kanyarodni is kell tudni