Szerintem még kicsit hideg van, ráadásul kihíztam a k..va motoros gatyámat. Valami hülye azt mondta, hogy kisebbet vegyek, mert tágul. Sajnos a gatya nem tágult, csak én. Ha bezippzárazom, akkor negyed óra múlva szétnyomja a belemet.
A hétvégi gurulást szerintem még kihagyom, mert fetrengős hideg lesz, de jó időben tényleg csatlakozok.
Regisztráltam a pofámat iwiw-en. Fel is vettem a legjobb barátaimat innen a fórumról (ugye, JaB... ), már akit megtaláltam. Egész komoly ez az iwiw. Megtaláltam egy volt-volt-volt-volt stb osztálytársamat, akit kb tíz éve nem láttam.
Holnap Lumbi barátunk hazavontatja a Yamaháját a sufniból (Kalocsa, ugye? ), és én mondtam neki, hogy ha megy szóljon, mennék én is, hátha elakad félúton, amire megvan minden esély. Szóval mi lenne ha ennek apropóján mennénk többen, amennyiben jó idő lesz? Már ha lumberghnek nincs kifolyása, vagyis kifogása ellene. Meg ha még nem mondta volna eddig...
Szerintem még kicsit hideg van, ráadásul kihíztam a k..va motoros gatyámat. Valami hülye azt mondta, hogy kisebbet vegyek, mert tágul. Sajnos a gatya nem tágult, csak én. Ha bezippzárazom, akkor negyed óra múlva szétnyomja a belemet.
A hétvégi gurulást szerintem még kihagyom, mert fetrengős hideg lesz, de jó időben tényleg csatlakozok.