Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eltévesztetted a topikot
Ciao!!!

Balcsi átúszás??? Szinkronúszás???

Inkább motorozzunk, igyunk, meg csajozzunk !!!!

Vagy mozogjunk is néha?

Neeeeeeeeeee...

Byer
ilyen medencés bulira gondoltál?
na persze ......és a lányok is 22-25 év körüliek legyenek mi????

NA lépek dolgozni
Szia Tomato!

Vele biztosan.
Tomato!

Nekem intézhetnél egy szinkronúszó bemutatót otthonra, csak előbb telepítsetek le egy 25m-es uszodát a kertbe, ami a bemuató után nálunk marad..

tudod.. csak úgy kedvcsinálónak..
Szerintem inkább az reszkessen, aki erre ráül.
Szijjjja Zsubaby!
Sajnos én is csak pénteken tudok kimenni az interwhelre , mert Pozsonyba viszem a lányom versenyre
Csak találkozok majd Danyboyyal
Bundy!
Ha kell, tudok intézni szinkronúszó bemutatót (kedvcsinálót)
hogy tetszik
kempingbe 80ccm-es babetta motor.
reszkessetek
gyertek öbölátuszásra és akkor itt füreden csapunk utána valami klubtalit :)
most esett le, h úszóiskola. akkor a balcsiátúszáson is indulhat a műmájer-különímény. feltéve, h idén sikerül megrendezniük..
Heló minden motorosnak!Hamarosan megrendezzük a II.csornai motoros találkozót!Mindenkit szeretettel várunk.Egyéb infó:www.ms-csorna.gportal.hu címen... Húzzátok a gázt vazze!:-) Az én címem:taskaszatyor@citromail.hu
Ciao !!!

Nemcsak a jövő van veszélyben!!!

Imádjuk a gyerekeket, és a motorokat... Most ez hogy jön össze....

Oksa!!! Majd itt megbeszéljük a dolgokat!!!

Ja és a nőnapi jókívánságok mellé, minden Zoltánnak azt kívánom, köztük Fender skizofrén barátomnak ,aki most is éppen a Hannibal című filmből, a zsebkendőre sprickeli az altatót , hogy ezen a napon teljesüljön minden titkos vágy, amiről csak álmodnak!!!!

Fender!

Akkor mi nagyon durva csajokkal fogunk ma motorozni....

Byer
ti tanárok???

veszélyben a jövő!!

én mászkálok elég gyakran, uh egy közös itara, vagy néhány gurulásra a környéken jó vagyok
Ciao!!!

Lum!!!

Balatonszemesen az OTP újonnan nyílt úszijában csinálunk egy Delfin nevezetű úszóiskolát, Fenderke meg a Bszemesi suliban tanít.
Tanárok vagyunk...

Lellén a Stone egész jó hely, bár mi inkább Keszthelyen szoktunk "vedelni" !!!
Ha ilyen gyakran jártok arra-erre , akkor majd találkozhatunk "pár" italra...

Byer
Boldog nőnapapot virágszálak!

Kellemes nőnapot csajok! :)
hahó, bundy!

hát igen, szemesen is megfordultam már néhányszor életemben. pár nagyfröccs lecsúszott a kalózban

a bázis nekem lelle, ott két haveromnak van egy háza, és azon a hétvégén nyitjuk a nyári idényt. egyébként majd minden 2. hétvégén ott lógunk motorral vagy anélkül. a mostani program pénteken "szolid" piálgatás plusz sütöggetés a teraszon, majd szombaton valamelyik körnéykbeli termálfürdő felkeresése, este bevadulás és stone club. az mindig jól sikerül

ti merre melóztok szemesen? decemberben, a nyárzáró bulin lemoccantunk a tamás diszkó klubba, hát, rajtunk kívül nem sokan voltak
"A nő átmeneti lény az ember és az angyal között." (Balzac)

Boldog Nőnapot!

oh, ez olyan megható
interwheel, zsubaba. mivel nem én vagyok a házigazda, nem szervezek oda májereket. viszont csinos szóló hölgyeket mindig szívesen látnak a ház urai, uh a te részvételedet garantálom ha van kedved hozzá
Ciao!!!

Lum!!!

Balatonlelle? Fender skizofrén barátommal Balatonszemesen melózunk...
Mi lesz Lellén? Ugyanis kb 2 km-re van onnan...

Byer...
Mármint melyiken való részvételre