Heló minden motorosnak!Hamarosan megrendezzük a II.csornai motoros találkozót!Mindenkit szeretettel várunk.Egyéb infó:www.ms-csorna.gportal.hu címen... Húzzátok a gázt vazze!:-) Az én címem:taskaszatyor@citromail.hu
Imádjuk a gyerekeket, és a motorokat... Most ez hogy jön össze....
Oksa!!! Majd itt megbeszéljük a dolgokat!!!
Ja és a nőnapi jókívánságok mellé, minden Zoltánnak azt kívánom, köztük Fender skizofrén barátomnak ,aki most is éppen a Hannibal című filmből, a zsebkendőre sprickeli az altatót , hogy ezen a napon teljesüljön minden titkos vágy, amiről csak álmodnak!!!!
Fender!
Akkor mi nagyon durva csajokkal fogunk ma motorozni....
Balatonszemesen az OTP újonnan nyílt úszijában csinálunk egy Delfin nevezetű úszóiskolát, Fenderke meg a Bszemesi suliban tanít.
Tanárok vagyunk...
Lellén a Stone egész jó hely, bár mi inkább Keszthelyen szoktunk "vedelni" !!!
Ha ilyen gyakran jártok arra-erre , akkor majd találkozhatunk "pár" italra...
hát igen, szemesen is megfordultam már néhányszor életemben. pár nagyfröccs lecsúszott a kalózban
a bázis nekem lelle, ott két haveromnak van egy háza, és azon a hétvégén nyitjuk a nyári idényt. egyébként majd minden 2. hétvégén ott lógunk motorral vagy anélkül. a mostani program pénteken "szolid" piálgatás plusz sütöggetés a teraszon, majd szombaton valamelyik körnéykbeli termálfürdő felkeresése, este bevadulás és stone club. az mindig jól sikerül
ti merre melóztok szemesen? decemberben, a nyárzáró bulin lemoccantunk a tamás diszkó klubba, hát, rajtunk kívül nem sokan voltak
interwheel, zsubaba. mivel nem én vagyok a házigazda, nem szervezek oda májereket. viszont csinos szóló hölgyeket mindig szívesen látnak a ház urai, uh a te részvételedet garantálom ha van kedved hozzá
Eltévesztetted a topikot