Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én panelban lakok, 3. emeleten...
itt mindenért szólnak....

A múlt héten öcsikém elégé hangosan zenét hallgatott, jött az alattunk lakó néni, hoyg feljelent... Nem sikerült neki
majd holnap leereszted a fáradt gőzt a beszkártban, kozmax! csütörtökön meg szórakoztatunk titeket..
porszivózásért?
na ne ez komoly?
mondjuk mi kertes házba lakunk,de itt is 5 métere vana szomszéd.
idáig még nem szolt az éjszakai flekszelés, hegesztés, légkulcsozás, és kalapácsolásért(nyáron nyitot garázsajtónál)
meg persze az utcában való, motortesztelést is kifejezettem jól birják
Hogy lehet 19:00kor porszívózni????
ha Én ezt tennem (márpedig ezt kiváltképpen utálom), a szomszédok azonnal feljelentenének
Ewz jobb mint a Tom és Jerry
Lassan a 18as piros karikát ki kell tenni... és minden a palacsintából indult el...
Jó estét!

Utóbbi néhány oldal felért egy Tom & Jerryvel..... :-)
Hgy tudtok ennyit írni???
Lx, Lum TI NEM VAYTOK NORMÁLISAK Potyognak a könnyeim a nevetéstől
Kész vagyok
haza értem, és neki futottam a mai termésnek, és arra jutottam, hogy ma csak én dolgoztam.
Nekem már elegem van a kiállitásbol, ha valaki esetleg cserélne velem?????
Nem voltak felkészülve rád...
jó éjt nektek is, én meg porszívózok egy lazát! (micsoda férfi.. házimunkát végez!!!)
ma meló, h csütörtökön szabad legyek kiállításra. a morrisonsban voltam már karaokizni, de nem voltak túl jófejek akik a bulit csinálták. megjegyezték, h cigivel nem énekelhetek (charlie-t!!!!), meg h ne táncoljunk az asztalon, ami meg alap..
én is tomatoval tartok
Jó éjt nektek!
Köszönöm e csodás napot
Csocsi!
Na léptem...................szevasztok
Én is egész éjszaka fent leszek.... de ne sajnálj!
most beszéltem Kozmaxékkal.....
Egész éjszaka kint lesznek.....szegények
Most nem tudom hogy sajnáljam vagy irigykedjek rájuk
A cipőm THE NORTH FACE
A kabátom SHERPA
Itt ma is van Kara Oki! Jössz?
ezt inkább lx felé
nekem jó, ott lakom 2 percre de mehetünk ide is.

itt van szerdán karaoki, és még ismernek is valamennyire (nem mintha ez előny lenne, mert már tiltottak ki innen brigádostul )

vagy bármi jó, ami belváros, sokat bumlizni nem akarok éjszaka a hidegben. meg tomato sherpa cipője sem biztos, h megőrizte még az impregnáltságát
Jöhetsz ide is
Én lépek mert meg kell csinálnom a lányom háziját (mert Ő edzésen van)....de lehet hogy elakadok (3.-os)...akkor jövök segítségért
Nem, nem. Megyek. Pedig hívtak a többiek buliba, de nincs nagy kedvem.
Veletek akarok lenni....

ÚÚúúúúúú, ez nagyon nyál volt
na zsevasztok táncparkett ördögei!! ne higyjétek, h megszabadultatok tőlem. hazaértem. megvacsoráztam. ma már talán nem vezetek, uh iszom egy kortyot, h rendbe jöjjön az emésztésem

a kazán már távozott? jött érte a teherautó?

chris, baszki, ha holnap megint valami nőügy miatt (vagy amiatt, h egy nőügy miatt ma lesiszod magad) nem jössz találkozóra, akkor kurvára összeveszünk!!

holnap még lehet, h én is bemutatót tartok a tánctudásomból. tavaly jártam latin tánc-tafolyamra, de sose tudtam, h mit táncoltunk előző alkalommal

na ideje kitakarítani a pecót, mert lassan térdig ér a dzsuva..
Én sem teszem.... Szegény társadalom....