porszivózásért?
na ne ez komoly?
mondjuk mi kertes házba lakunk,de itt is 5 métere vana szomszéd.
idáig még nem szolt az éjszakai flekszelés, hegesztés, légkulcsozás, és kalapácsolásért(nyáron nyitot garázsajtónál)
meg persze az utcában való, motortesztelést is kifejezettem jól birják
haza értem, és neki futottam a mai termésnek, és arra jutottam, hogy ma csak én dolgoztam.
Nekem már elegem van a kiállitásbol, ha valaki esetleg cserélne velem?????
ma meló, h csütörtökön szabad legyek kiállításra. a morrisonsban voltam már karaokizni, de nem voltak túl jófejek akik a bulit csinálták. megjegyezték, h cigivel nem énekelhetek (charlie-t!!!!), meg h ne táncoljunk az asztalon, ami meg alap..
na zsevasztok táncparkett ördögei!! ne higyjétek, h megszabadultatok tőlem. hazaértem. megvacsoráztam. ma már talán nem vezetek, uh iszom egy kortyot, h rendbe jöjjön az emésztésem
a kazán már távozott? jött érte a teherautó?
chris, baszki, ha holnap megint valami nőügy miatt (vagy amiatt, h egy nőügy miatt ma lesiszod magad) nem jössz találkozóra, akkor kurvára összeveszünk!!
holnap még lehet, h én is bemutatót tartok a tánctudásomból. tavaly jártam latin tánc-tafolyamra, de sose tudtam, h mit táncoltunk előző alkalommal
na ideje kitakarítani a pecót, mert lassan térdig ér a dzsuva..
itt mindenért szólnak....
A múlt héten öcsikém elégé hangosan zenét hallgatott, jött az alattunk lakó néni, hoyg feljelent... Nem sikerült neki