Nagyon szemezek a Kawa er-6-tal, meg valamilyen 400as motorral....
Mindkettőre vannak jó és rossz érvéek, hogy miért kellene az megvenni...nem tudom
Úgyis hirtelen fogok dönteni, egyik percről a másikra...
Akkor elég rutinos motoros vagy
Az én családomban valahogyan nem kedvelik a motorokat, rajtam kívül De ez nem is baj
A 21 éves öcsém inkább autó fanatikus nem is engedném meg neki, hogy motorra üljön.
nekem egyetlen bajom van ezekkel a gyönyörűségekkel, az hogy magasak, én meg picike vagyok nem ér le a lábama földre, ami nekem fontos
De Kozmax szerint nem lábbal motorozunk...
elég gyakori a történet, miszerint az egész család generációk óta valamilyen szinten kétkeréken közlekedik 17éves voltam, mikor bátyám (akkor még) zx9R-t vett és rámszállt az 500-asa, melyet végkimerülésig hajtottam és hajtottunk a barátnőimmel majd azt is rámhagyta és a múlt szezon elején sikerült ezt a csodát megvásárolnom
én a városin... a 30-as táblát elkerülve 70-nel folytattam a "túrát"
személyautóval pedig áthajtottam a piroson
örülök, hogy más kategóriából nem vizsgáztam még városban...
Tavaly novemberben az utolsó forgalmi vizsgára befértem, de nem sikerült. Rosszul váltottam sávot, nem gurultam a vonallal párhuzamosan 10-15 m-t... Ez volt az indok
Most márciusban megyek ismét
Bálint is elég régóta itt rontja a levegőt A többiek talán még érgebben itt vannak
jóóól bírod
nagyitkán, nincsenek ismerőseim Pesten. (eddig)
Bálintnál voltam párszor, mikor még egyben volt a szépséges motorja
most meg kiderült, hogy itt van ezen a fórumon
hol tartasz a vizsgákkal?
Köszönöm.
Máskor ne mondj véleményt olyan szolgáltatásrol, amig nem tájékozodsz annak tartalmárol.
Na ma egy órácskát motoroztam délután nagyon jól esett.Találkoztam egy másik Fazer 1000 el is Újpesten Végre motorok az utakon.
hallott már valamelyikőtök magyar nyelvű photoshopról???
Jó lenne egy
Nagyon szemezek a Kawa er-6-tal, meg valamilyen 400as motorral....
Mindkettőre vannak jó és rossz érvéek, hogy miért kellene az megvenni...nem tudom
Úgyis hirtelen fogok dönteni, egyik percről a másikra...
Nem most komolyra.
de milyen mocid lesz?
Méég nem, én ahhoz a motorhoz kevés vagyok
Még nincsen motorom de idén lesz!!!!
Tiéd az a fasza 636??
Ha a tied csak gratulálni tudok hozzá!!
a következő paparazzi fotót a legutóbbi klubtalálkozón készítették a kollégák
A magasságot nem lehet megoldani egy "birodalmi lépegető"-vel??
Az én családomban valahogyan nem kedvelik a motorokat, rajtam kívül De ez nem is baj
A 21 éves öcsém inkább autó fanatikus nem is engedném meg neki, hogy motorra üljön.
nekem egyetlen bajom van ezekkel a gyönyörűségekkel, az hogy magasak, én meg picike vagyok nem ér le a lábama földre, ami nekem fontos
De Kozmax szerint nem lábbal motorozunk...
táplálkozás közben lehet, megnézem a műmájer-mézga családot
puszó
elég gyakori a történet, miszerint az egész család generációk óta valamilyen szinten kétkeréken közlekedik 17éves voltam, mikor bátyám (akkor még) zx9R-t vett és rámszállt az 500-asa, melyet végkimerülésig hajtottam és hajtottunk a barátnőimmel majd azt is rámhagyta és a múlt szezon elején sikerült ezt a csodát megvásárolnom
Nem hiába... kell az a fránya bukási statisztika
gyönyörű a motorod Eltekintek attól, hoyg nem zööld
Régóta motorozol?
személyautóval pedig áthajtottam a piroson
örülök, hogy más kategóriából nem vizsgáztam még városban...
Most márciusban megyek ismét
Bálint is elég régóta itt rontja a levegőt A többiek talán még érgebben itt vannak
nagyitkán, nincsenek ismerőseim Pesten. (eddig)
Bálintnál voltam párszor, mikor még egyben volt a szépséges motorja
most meg kiderült, hogy itt van ezen a fórumon
hol tartasz a vizsgákkal?