azt ugye nem felejtettétek el, h jövő7en ilyenkor a beszkártban fogunk már henyélni! tehát KLUBTALI egy hét múlva ilyenkor. a megjelenés kötelező, a vizsgaidőszaknak vége, a síelők hazajöttek, a betegek meggyógyultak, a lustákat seggbe rugdossuk!
a motoros olyan, mint a motor - szárazon nem ketyeg..
Vásznas viz állo nyeregtáskát tudok kölcsön adni. KB:2X 25literes. A bibi, hogy gyári Honda cucc és ugye a logo rajta van.
Én már nem használom, mert meg vannak a dobozaim.
nem gondolod, h olyan dobozzal akarok nap mint nap idétlenkedni??? ráadásul pályán meg főleg nem!! hát minek nézel, hondásnak????
viszont valami megoldás mindenképpen kell, mert beterveztem egy 2személyes 2hetes túrát nyárra, ahol rendesen fel leszünk málházva. tanktáska biztos kell, a dobozok viszont igen drágák, uh sztem nyeregtáskát fogok alkalmazni.
Hát igen jo olcsok, csak a felszerelésük, macerás.
Ha régen még az MZ-hez lehetett kapni, ugynevezet Krauser csomagtartot, na ezek ahoz valok. nincs hozzá még zár sem amivel a tartohoz rögzited,.
Azért ilyen olcso
A felszerelés meg KB. 1000 megfeszitett munkaora, igy nem igazán éri meg nektek, nekem annál jobban.
És azért nem a legszebb formájuak.
Ha pénteken mész, csörögj rám.
Én is beugrom........vennem kéne még 1 esőkabátot is
Kozmax!
A túrán mennyire kell aggódni a motorlopás miatt (több napos). Érdemes láncot vinni???
Csak azért mert az is plussz súly (és ismered az én súlyomat )
Motochrisnek nem kell (meg neked se ) a hondát a kutya se akarja ellopni
A karbantartás miatt. Gyakorlatilag örök. Mások meg bajlodnak a vezérmü lánccal.
Simán lehet találkozni 2-300ezer kilométert futott példányokkal.
Tudok olyan bontott, ahol 10db ilyen blokk van és nem visznek el belöle semmit.
Amit a képen láttál abba is van 78ezer.
tgyene: azért csak óvatosan építsd rám a leendő céged pénzügyi dolgait, meg valszeg az ország makrogazdasági történéseiben sem fogok mély nyomot hagyni, mert alapvetően még mindig a jogra járok, és jól is vagyok én itt...
Holnap római jog vizsga, valszeg feb.3-án római jog UV, hétfőn meg a második legszarabb (a róma utáni legszemetebb) tárgyból UV.... szóval nincs már sok a szenvedésből, de az intenzív lesz ... az vicces volt, anyám ma kérdezi, hogy "nehéz lesz a római jog vizsga?", mondom eddig egy kivételével minden ismerősömet megbasztak, aki volt már.... de nem vészes
Kozmax: már kezdtem megijedni, hogy azt a Yamahát, vagy a Suzit kellene csodálni a képen... Hehogymááá... de a VFR szép! nagyon szimpatikus egy gép!
itt ki tod választani a másnapos-hányós, vagy a még részegen hazamenős közül, h mivel akarsz játszani
na ki birja tovább?
a motoros olyan, mint a motor - szárazon nem ketyeg..
egyébiránt előre is kösz, lehet, h élek a lehetőséggel, és igénybe veszem a segítséget
Én már nem használom, mert meg vannak a dobozaim.
viszont valami megoldás mindenképpen kell, mert beterveztem egy 2személyes 2hetes túrát nyárra, ahol rendesen fel leszünk málházva. tanktáska biztos kell, a dobozok viszont igen drágák, uh sztem nyeregtáskát fogok alkalmazni.
Nehogy olyan műanyag dobozos túragépet csinálj a szép FZ6-ból, mint a Motochris
Tanktáska oszt kész
Ha régen még az MZ-hez lehetett kapni, ugynevezet Krauser csomagtartot, na ezek ahoz valok. nincs hozzá még zár sem amivel a tartohoz rögzited,.
Azért ilyen olcso
A felszerelés meg KB. 1000 megfeszitett munkaora, igy nem igazán éri meg nektek, nekem annál jobban.
És azért nem a legszebb formájuak.
ezek vajon milyen dobozok lehetnek? meg hogy lehet felfogatni? mert igen occsóér mérik..
Ha meg felpakolsz egy több napos turárára az a 2-3kilos lánc számit valamit?
Ha pénteken mész, csörögj rám.
Én is beugrom........vennem kéne még 1 esőkabátot is
Kozmax!
A túrán mennyire kell aggódni a motorlopás miatt (több napos). Érdemes láncot vinni???
Csak azért mert az is plussz súly (és ismered az én súlyomat )
Motochrisnek nem kell (meg neked se ) a hondát a kutya se akarja ellopni
Simán lehet találkozni 2-300ezer kilométert futott példányokkal.
Tudok olyan bontott, ahol 10db ilyen blokk van és nem visznek el belöle semmit.
Amit a képen láttál abba is van 78ezer.
Miért volt jobb a fogaskerekes vezérléssel?
tgyene: azért csak óvatosan építsd rám a leendő céged pénzügyi dolgait, meg valszeg az ország makrogazdasági történéseiben sem fogok mély nyomot hagyni, mert alapvetően még mindig a jogra járok, és jól is vagyok én itt...
Holnap római jog vizsga, valszeg feb.3-án római jog UV, hétfőn meg a második legszarabb (a róma utáni legszemetebb) tárgyból UV.... szóval nincs már sok a szenvedésből, de az intenzív lesz ... az vicces volt, anyám ma kérdezi, hogy "nehéz lesz a római jog vizsga?", mondom eddig egy kivételével minden ismerősömet megbasztak, aki volt már.... de nem vészes
Kozmax: már kezdtem megijedni, hogy azt a Yamahát, vagy a Suzit kellene csodálni a képen... Hehogymááá... de a VFR szép! nagyon szimpatikus egy gép!
8-13-ig meg Bécsben
0,5-3ig meg Moszkvában
visszafelé
odafelé meg
0,5-3ig meg Moszkvában
8-13-ig meg Bécsben
16-18-ig meg Szentpéterváron