Én a 250-es Yamahán (amin tanultam vezetni) is majd beszartam az oktató mögött, hátul... nagyon hülye érzés volt. Ha nem azt szokja meg az ember, akkor szerintem fura érzés.
K.béb: ha suzi volt, hatkilós, Néked bike és állítható az ülésmag., akkor az Bandit volt valszeg... Aranyosan mutathattál utána Szegény....
CBF-en nem lehetett volna kényelmetlen KI VAN ZÁRVA!
Ja, és ha esetleg valaki nem akarna téged vinni a motorján,mert mondjuk ő nem szokott utast vinni (például), itt biztos lesz aki felpakol hátra téged ... Ha kell, én is... bár lehet, hogy ritkán lesz üres az a hely mögöttem...
Na! Mi a pálya veletek egyébként? Volt Pimpi is????? Kibaszás, most, amikor nem megyek, bezzeg eljön ő is... nem láttam azt a "zöld" fejét már mióta... De legalább nem yamahás.... pföjjjjjjj
Ja még az utasülésről: évek óta nem ültem már hátul, talán egy ZZ-R400-on ültem utasként utoljára. Aztán nemrég (a nyáron) vitt egy cimborám a CBR600F4-én egy kört, hát én azt hittem ott döglök meg... pedig alig mentünk vagy 80-nal, és csak városban... legalább 230-nak éreztem! És a CBR még nagyon jónak számít utasülés-téren!!! Nem vagyok egy félős, de szerintem cidri dolog hátul ülni egy 100+ LE-s sportmotoron!
Úgyhogy jó nekem elöl...
Hát egy sport motorral nekem is fáj mindenem 50km után.
Senki nem mondta, hogy egy huzamban, itt valamit félre értettél
Aki ilyen turistáskodásra adja a fejét az elöbb utobb, beszerez egy értelmes motorkerékpárt.
Igaz ezekkel nem lehet annyira villantani a köruton.
Egyébként én nem röhögöm ki Kawagirl-t, mert 300km alatt szétülte a fenekét. Sokan büszkék rá, hogy 5...600km-t mennek egyhuzamban, én bevallom, 50km után már nagyon szarul vagyok. Nem tudom miért penge dolog egyszerre menni ezerszám a kilométereket, szerintem nem ettől jó motoros valaki...
Eg Suzuki túra motor volt... kék
Cbf600?
Ha létezik ilyen (túramotorokkal kapcsolatban, bukimban sötét űűűr terjeng).
azt tudom, hoyg állítható az ülésmagassága
Párommal már sokszor nyomtunk ennyi kilométert, néha többet is.
De tény, hogy meg kell szokni, és hát nem mindegy, hogy mennyire kell kuporogni, mondjuk egy kakas ülön, magzatpozba gömbölyödve.
Ha-ha-ha
Még azzal a szép fél popóddal is kibirod.
Már csak azért is mert Kozmax-ot ismerve (meg magamat). micsak szép lassan "kiélvezve a motorozást, és a tájat" motorozunk.
A többiekért már nem merném tüzbe tenni a kezem ..kivéve Tgyenééket
Túl közel voltam a földhöz
Levizsgáztál?
K.béb: ha suzi volt, hatkilós, Néked bike és állítható az ülésmag., akkor az Bandit volt valszeg... Aranyosan mutathattál utána Szegény....
CBF-en nem lehetett volna kényelmetlen KI VAN ZÁRVA!
Ja, és ha esetleg valaki nem akarna téged vinni a motorján,mert mondjuk ő nem szokott utast vinni (például), itt biztos lesz aki felpakol hátra téged ... Ha kell, én is... bár lehet, hogy ritkán lesz üres az a hely mögöttem...
Na! Mi a pálya veletek egyébként? Volt Pimpi is????? Kibaszás, most, amikor nem megyek, bezzeg eljön ő is... nem láttam azt a "zöld" fejét már mióta... De legalább nem yamahás.... pföjjjjjjj
Úgyhogy jó nekem elöl...
Senki nem mondta, hogy egy huzamban, itt valamit félre értettél
Aki ilyen turistáskodásra adja a fejét az elöbb utobb, beszerez egy értelmes motorkerékpárt.
Igaz ezekkel nem lehet annyira villantani a köruton.
De amióta tudok vezetni, azóta az utas szerepet nem annyira szeretem...
Előre annál inkább szívesen ülök...!
Egy ilyen zööld csodán, mint ami neked van
Ezen utasként elég kényelmetlen
OldPiet: igen, néha tudok Mókuskodni
Mekkora baromságot írtam az előbb
Kéretik nem elolvasni!!!!
Cbf600?
Ha létezik ilyen (túramotorokkal kapcsolatban, bukimban sötét űűűr terjeng).
azt tudom, hoyg állítható az ülésmagassága
Milyen motorral?
tavaly voltam egy elég hosszú egy napos túrán, utasként...
Bp-Mátra-Mátra környéki kicsi települések - Sirok - és innét csapattunk haza...
Én úgy szétültem a fenekemet, hoyg csodás volt nézni ahoyg járok...
Ennyire nem szoktam meg a hosszú üldögélést motoron
De tény, hogy meg kell szokni, és hát nem mindegy, hogy mennyire kell kuporogni, mondjuk egy kakas ülön, magzatpozba gömbölyödve.
Még azzal a szép fél popóddal is kibirod.
Már csak azért is mert Kozmax-ot ismerve (meg magamat). micsak szép lassan "kiélvezve a motorozást, és a tájat" motorozunk.
A többiekért már nem merném tüzbe tenni a kezem ..kivéve Tgyenééket
De!! Ennyi km-t egyszerre levezetni nem tudok... nekem az nagyon sok
De attol sokkal de sokkal jobbak vannak!!!!!!!!