lx, már a nagy öregek is megmondták, h mélyvízben kell kezdeni. meg átlinkeltem az amaerikai kutatók honlapjáról egy nepáli bölcs gyógyító tanításaihoz a témakörben, aki szó sezrint ezt írta:
"midőn epebajokkal tetéztetik sorsod, s heget nyesnek rajtad a kuruzslók vala, gyógyítsad sebeid, s szervezeted jófajta gabonapárlatokkal, s lásd - meg lesz az eredménye.. csontod,húsod beforr, tested erőtől duzzadik, s lelked is megnyugvást talál.."
innentől kezdve azt hiszem, elfogadhatjuk, hogy a nemzektözi orvostársadalom is kiáll az igazam mellett!!
szép jó napsütötte reggelt! én bent nyomom már hajnal óta, csak nem mertem felnézni a fórumra, amíg egy munkát nem küldök el. félő ilyenkor ugyanis, h itt ragadok
andrewboy - a keleti kapcsolataidra való tekintettel átkeresztelünk andrej-málcsiknak
tomato - nekem elég lesz napi 980 km-re elegendő benya-pótlék, és még el is szórakoztatom az asszont önzetlenül! a többi paramétert változatlanul hagynám..
kozmax - ne licitáljunk, inkább alkossunk kartellt, alkudjunk együtt, és a végén osztozunk a hasznon
chris - 1. inlkább tanulnál, mint h okoskodsz 2. még az mz felirat is jobban mutat, mint honda, vagy mi
A sorba én is feliratkoznék, már ami a nejed elcipelését illeti.
Igazán nem kérek sokat:
1.-elegendö benzin pénzt napi 1000km megtételére
2.-napi 5-szöri étkezést minimum egy osztályon felöli helyen
3.-természetessen az éjszakákat csak elnöki lakosztályokban tudom tölteni.
4.-ha utazásunk folyamán bármi versenypálya kerülne akkor természetessen az, az napi pályadijra is igényt tartok.
5.-ha jol számolom utunk rövid 14000km vége után egy gyári Honda szervizben a létező összes alkatrész cseréje.
Szerényen röviden ennyi lenne, persze a plusz kérések felárassak.
Remélem ajánlatom elnyerte tetszésedet, és mi hamarabb utalod a számlára a fedezetet.
Elöre is köszi szépen.
Most beszéltem Pimpivel.
R1bandival, R6-os videókat néznek a neten.
Jönnek február 1-én a talira és hozza nekem vissza a tankönyvet.
Lum...
Az én nejem nem fér fel a motorodra??? Őt is elvihetnéd 2 hétre
már fennt is vagyok mint clubtag
lx, már a nagy öregek is megmondták, h mélyvízben kell kezdeni. meg átlinkeltem az amaerikai kutatók honlapjáról egy nepáli bölcs gyógyító tanításaihoz a témakörben, aki szó sezrint ezt írta:
"midőn epebajokkal tetéztetik sorsod, s heget nyesnek rajtad a kuruzslók vala, gyógyítsad sebeid, s szervezeted jófajta gabonapárlatokkal, s lásd - meg lesz az eredménye.. csontod,húsod beforr, tested erőtől duzzadik, s lelked is megnyugvást talál.."
innentől kezdve azt hiszem, elfogadhatjuk, hogy a nemzektözi orvostársadalom is kiáll az igazam mellett!!
Lx: csak nem epebajok?
lum: inkább a don andrejevicsre szavaznék és vigyázzá" mer lehjerapják az ujjad mint ukrán behajtó a csirke fejét
LX
javaslom, jövő szerdán teszteljük a rendszert.
most olvastam, h amerikai tudósok bebizonyították, hogy az epetájéki beavatkozásokra kifejezetten jó hatással van a sör és a viszki fogyasztása.
LX
andrewboy - a keleti kapcsolataidra való tekintettel átkeresztelünk andrej-málcsiknak
Jó reggelt amúgy mindenkinek!
Van az a reklám, hogy: "Mindenki kidőlt? Csak én szedek itt Béres-cseppet???"
Na mármost kérem: "Mindenki alszik? Csak én tanulok itt Római jogot???"
Akkor viszont mindenkinek Good Nite!
Gondoljatok rám reggel 8 körül, mert akkor fognak kiherélni a vizsgán .
lumbeeergh: nem mondok semmit, mert úgyis nekem lenne igazam, és aztán csak kellemetlen helyzetbe hoználak...
Na tanulgatok... van még pár órám vizsgáig.
Aloha
kozmax - ne licitáljunk, inkább alkossunk kartellt, alkudjunk együtt, és a végén osztozunk a hasznon
chris - 1. inlkább tanulnál, mint h okoskodsz 2. még az mz felirat is jobban mutat, mint honda, vagy mi
Kozmax: nem voltál egy kicsit túl szerény?
Inkább beültetem a kocsiba a gyerekkel és elküldöm a "drága jó" anyósomhoz őket
Igazán nem kérek sokat:
1.-elegendö benzin pénzt napi 1000km megtételére
2.-napi 5-szöri étkezést minimum egy osztályon felöli helyen
3.-természetessen az éjszakákat csak elnöki lakosztályokban tudom tölteni.
4.-ha utazásunk folyamán bármi versenypálya kerülne akkor természetessen az, az napi pályadijra is igényt tartok.
5.-ha jol számolom utunk rövid 14000km vége után egy gyári Honda szervizben a létező összes alkatrész cseréje.
Szerényen röviden ennyi lenne, persze a plusz kérések felárassak.
Remélem ajánlatom elnyerte tetszésedet, és mi hamarabb utalod a számlára a fedezetet.
Elöre is köszi szépen.
Na sziasztok!!
R1bandival, R6-os videókat néznek a neten.
Jönnek február 1-én a talira és hozza nekem vissza a tankönyvet.
Lum...
Az én nejem nem fér fel a motorodra??? Őt is elvihetnéd 2 hétre
Tomato!
Ha olvasod: hozd be holnap a szakirodalmat légyszi, mert nem voltunk vásárolni, a hirdetés, meg érdekelne!!!
Előre is cöhi!