Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na szép estét!

manapság télleg cseppet le vagyunk lassulva, srácok! remélem, ha vége ennek a depressziós időnek, össze tudjuk kaparni magunkat!!

a szlovákiai gurulást nem lenne időszerű kitűzni? egyrészt, h mindenki tudjon rá készülni/ne szervezzen közbe semmit, másrészt, h csináljunk is valamit, mer igencsak inaktív mindenki.. kozmax, te szoktál arra járni. mennyi lenne km-ben, időben, és kb merre érdemes, he?
és nagyon olcson szertné
Köszi de nem szeretném eladni.
Én is szeretem a gyárilag felszerelt motort, meg ha bármi történik, akkor legalább dobot nem kell vennem.
De mégegyszer KÖSZI
Én sajnos hanyagolom ezt a bulit
Úgy meg vagyok fázva, mint még soha....
tomatom, nem adod el a gyári dobodat? van rá egy érdeklődő!
csak ideböffentett, azóta semmi.. mit is várjon az ember egy gyömbérestől..
Örülök hogy újra itt vagy ARES!!!
ARES!!!! hát te merre jártál?? már aggódtam!
ez nagyon tuti buli lesz.
azt meg jól beolajozzuk, h csúszkáljanak rendesen a lányok
csaz a cromozot rud jó!!!!!!
Most szerelem fel a rudakat (amin lehet pörögni), meg a tükröt mögé, nehogy lemaradjunk valamiről
Csak azt nem tudom hány lány jön majd
Vetközős buli Tomatónál???
Miből maradok ki
Rendelek én lányokat, pezsgővel!!!.......................csak hozzatok sok pénzt
Ja és valaki vigye el a családom mondjuk 1 hosszú szinházi előadásra
Sajnálatos!

Akkor Kawabéb helyett ki hozza a pezsgőt, meg a vetkőzős bulákat a Tomato-féle partyba?
Rossz hírem van
Én sem tudo menni szerdán Alaposan megfáztam, és ebből 1-2 nap alatt nem lábalok ki..

Sorry
viszek sört.
BULI TOMATOÉKNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁL!!!
vagy jössz, vagy körbeírok, h a szerdai tali helyzíne megváltozott, és nálatok tartjuk
Lehet......(ha megyek).....Most beszéltem Pimpi-vel. Sajnos nem tud jönni, de gondol ránk.Mondta hogy még telcsizik, hátha sikerül.
tomato, ezek sezrint te is csatlakozol a gyömbér-körhöz szerdán?
viszont lehet hogy én mégse tudok menni
Bár 1 X én is hiányozhatok

Nincs kifogás
Sajnos nekem ez a hét szerda vszínű nem fog menni. Ismét csak talán legközelebb.
Szerdán rám biztos számithatsz.