Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kultúr-műmájerek program:

holnap este 21:00 uránia moziban a gyertyák csonkig égnek. délelőtt valamikor megyek jegyekért, ha jönne valaki, híjjon. reggeltől nem vok netközelben.
Ne máááááár, szegény....
Nem is csecsemők!

Pókok!
Egy barna herceg zöööld kawán Cska hogy hozzam a formámat
Kawabééb ma nem gonsozkodott.... csak tönkre tettt néhány emberkét....

Az jó, ha sokan jönnek Akkor valaki majd engem is vinni tud utasként, amig meg nem lesz a mocim
Egyébként is inkább nagyobb visszapill.tükör kéne, hogy lássam az egész bandát, nagytotálban

eeeehh... Yamahások
... kavabéb térül-fordul, megtömi a zsákját a tartozásokkal, és mögötte csak füstölgő romok, tető nélkül maradt családok és felsíró csecsemők maradnak..
Höööööhöhöhö...na ne izomkodjunk!
Táncolni meg nem jöttél

Látod, látod.... Jót tett volna!
mi ez a behondulás??? az influenzának valami szövődménye? he? beszarás..

ha megyünk gurulni, jelzem, h jön az egész fazer topik is, uh hozzatok távcsövet is, hondások, amit a plexitekre szerelhettek, h lássatok minket távolodni
Motochris, te abszolút lelkes vagy

Én hulla vagyok .. szerintem pár nap és kiérdemlem a munka hőse címet...
Végzek itt, megyek oda, végzek ott, megyek ide.....pfff
Hú, gyerekek... Néhány név, akik lehet hogy nagyban meghatározzák majd a gurulások arculatát: slin, JimGardener, csango, motochris, talán Death Mi (ismerősöm) és reméljük tgyene is... mi bennük (bennünk) a közös?

Honda CBF 600! ! !

Yeeeeeeah!
Tehát a félidomos, vagy a pucér? Nekem az enyém nagyon bejön.... szerintem szép szemei vannak.

Bazz... láttam ma egy komoly videót itt az oldalon egy srác VFR-rel (is) pályázott egy jót... Kúúl!
Azért az is egy szuper gép!
"Meg hát ugye Honda"
Hm... nem is tudtam hogy a Yamaha a digitális kamerák gyártásába is beszállt... mert ez a gép is olyan szintűnek tűnik.

Gagyiiiii....
Hát a CBF idom naked verzioja ribanc jol nézki.
Nálam a tuti befuto, na meg Honda.

Akkor cserélj kamerát, mert belilult mint a szemed alatt 1 jó hétvége után
Milyen lilás????? Feribá", előjött a hályog a szemeden, vagy már ilyen rég láttad a mocimat?
KÉK!
Méghogy lila....

Nadeugyanmár!

Viszont ha honda akkor csak is fekete.......nem valami buzi lilás

Csak Yamahát*!

*ne vegyél

csakis a KAWA!!!

LX
Csakis a Honda!!!
danny!
Érdekelne mind a 2 vas.
Igyexem minnél több infot összeszedni róluk és a végén a leg kedvezőbbet választom!

Chris!
Személyesen még nem voltam náluk, de tervezek egy "körutazást"
Végig akarnám járni az összes lehetőséget.
Egyébként köszi a tippet!

Le is lépek, megyek főzök egy teát az egyetlenemnek, hogy 7végére rendbejöjjön és tudjunk motorokat nézegetni!
OKsi, de a Kawát is meg tudom neked kérdezni!
Tibi!

A Maxxpower-t próbáltad már? Elég korrektek minden téren, sokféle hitelkonstrukciójuk volt tavaly,és garantáltan segítőkészek. Hivatkozz rám

Mutatok én még szépet neked:
Szépek!

Nekem a Kawa tetszik jobban.
előre is cöhi!

Addig gyönyörködjetek ti is!