csapatni??? ne röhögtessetek.. épp miskolocon vagyok, a kocsiról takarítani kellett a havat. itt max kézifékeseket lehet csapatni.. (azt persze meg is tettem )
Miva? Közös gurulás holnap? Találkozunk a garázsunk előtt, útvonal: garázs előtt placc-parkoló-(jó idő esetén) háztömb körül-parkoló-garázs előtti placc-garázs. A táv nem vészes, úgy számolom, kb 60 méter. Egy pihenőt azért beiktatnék, valahol a táv felénél: leengedjük a pisit, elszívtok egy cigit, aztán sörözés, és továbbindulunk. Iratkozzon fel, aki jönne!
U.I.: a sátrat jól kötözzétek fel a hátsó ülésre, mert másképp nagyon lobogni fog a gyors szakaszokon.
Néz meg itt Délen milyen kafa az idő...
Nem tudom máshol mi a helyzet, de felénk szikrázó napsütés van, és majdnem 10 fok!!!! Csapattam is egyet....
Sziasztok!
Miva? Közös gurulás holnap? Találkozunk a garázsunk előtt, útvonal: garázs előtt placc-parkoló-(jó idő esetén) háztömb körül-parkoló-garázs előtti placc-garázs. A táv nem vészes, úgy számolom, kb 60 méter. Egy pihenőt azért beiktatnék, valahol a táv felénél: leengedjük a pisit, elszívtok egy cigit, aztán sörözés, és továbbindulunk. Iratkozzon fel, aki jönne!
U.I.: a sátrat jól kötözzétek fel a hátsó ülésre, mert másképp nagyon lobogni fog a gyors szakaszokon.
Az utat meg remélem jol bememorizáltad.
Hazafelé meg szép volt az égalja
EZ tetszeni fog neked
Felhívtam és mondta, hogy mi volt a vas:
YAMASUNDA CbfGsx-636 /kék/
oké, ugrassatok még, hoyg összekevertem a két motort!!
Azóta sem tudom, hoyg mi a tipusa...
Ez olyan hogy lefeküdtem valakivel, de nem tudom a nevét se a címét se a telefonszámát...........de az biztos hogy Nő volt
Ezt a puzzle-t
üvegtigris - keddre foglaltak jegyet a cimborák a mammutba. többet foglaltunk, uh ha van vkinek kedve jönni, akkor szóljon. 7végén nem vok pesten
Ki akar eljönni megnézni most hétvégén?
Nincsen kedvem egyedül csücsülni a moziban....