Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mediterrán környék
Há igen... Miskolc már bazi Északon van!
Néz meg itt Délen milyen kafa az idő...
csapatni??? ne röhögtessetek.. épp miskolocon vagyok, a kocsiról takarítani kellett a havat. itt max kézifékeseket lehet csapatni.. (azt persze meg is tettem )
Szia Kawagirl!Én is szeretném megnézni az üvegtigris2 ugy hogy csatlakoznék hozád.Te mikor szeretnél menni?
Én majd este csapatok, ha minden jól alakul a buliban...
Hali mindenkinek!
Nem tudom máshol mi a helyzet, de felénk szikrázó napsütés van, és majdnem 10 fok!!!! Csapattam is egyet....
Yo!

Sziasztok!

Miva? Közös gurulás holnap? Találkozunk a garázsunk előtt, útvonal: garázs előtt placc-parkoló-(jó idő esetén) háztömb körül-parkoló-garázs előtti placc-garázs. A táv nem vészes, úgy számolom, kb 60 méter. Egy pihenőt azért beiktatnék, valahol a táv felénél: leengedjük a pisit, elszívtok egy cigit, aztán sörözés, és továbbindulunk. Iratkozzon fel, aki jönne!

U.I.: a sátrat jól kötözzétek fel a hátsó ülésre, mert másképp nagyon lobogni fog a gyors szakaszokon.
Az Euro-ringen is gugolni fogsz a motorodon, hogy izgalmas legyen?
Az utat meg remélem jol bememorizáltad.
na ja....sirály volt, bár olyan lejtők voltak hogy begugolva mentem végig, hogy legyen valami izgalmas benne
Hazafelé meg szép volt az égalja
na milyen volt a csúszkálás? nyomtál powerslide-ot ??
Motochris

EZ tetszeni fog neked
Na össze fog jönni a dolog?
Kettőre össze kell raknom egy ajánlatot, úgyhogy nincs időm előkeresni, de a 7 végén fel fogom rakni a képet!!!
Mutass rólaképet!!!
Az egyik ismerősöm is utazott már így, ahogy írtad!
Felhívtam és mondta, hogy mi volt a vas:
YAMASUNDA CbfGsx-636 /kék/

oké, ugrassatok még, hoyg összekevertem a két motort!!

Azóta sem tudom, hoyg mi a tipusa...
Kawagirl
Ez olyan hogy lefeküdtem valakivel, de nem tudom a nevét se a címét se a telefonszámát...........de az biztos hogy Nő volt
a csevej topicba akár kiállítást is rendezhetnénk...
na, visszajöttem
Ezt a puzzle-t
Tessék rakd össze álmaid Jackóját: http://www.alexanderband.dk/dragson/index.htm
na szép napot!

üvegtigris - keddre foglaltak jegyet a cimborák a mammutba. többet foglaltunk, uh ha van vkinek kedve jönni, akkor szóljon. 7végén nem vok pesten
JóReggelt májjerek!!!
Üvegtigris 2?

Ki akar eljönni megnézni most hétvégén?
Nincsen kedvem egyedül csücsülni a moziban....
Igy nem marad más hátra, venni fogsz egy motort minnél elöbb.