Ő nem is régi arc... én vagyok a legrégebbi, meg Lumbághó... Mi ketten mentünk először közös-gurulni...fel, Dobbantókőre. Ott is hagytam szegényt rendesen. De hát, nem lehet felróni neki. Yamahája van aztán jöttek a többiek. Emlékszem, akkor vette tomato a bringát... lum meg nyomult ezerrel, hogy valaki végre vegyen már olyan nyominger FZ-t, hogyha neki szar, legyen már másnak is.
Hahh, a régi szép idők...
És mondá az Úr! Kelj fel, és bulzzál kibaltázott nagyokat midőn imáid az égben meghallgatásra leltek... 10 napon belül vége a vizsgaidőszaknak, újra kezdődik a korszak, melyet fémjeleznek a hajnalig tartó kimaradozások, higított tequlia, és az átaludt előadások, meg a "hova menjünk, teázni, mekibe, moziba...?" típusú elmélkedések a haverokkal óra előtt
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNN.... ÓÓÓ yeeeeeeeeeeee
Az tuti, hogy az első hónapban nem fogok nyomós indok nélkül éjfél előtt hazakerülni...
én vazze"??? Tomato nekem írta amit írt... az elejét legalább is... be vagy lőve faszikám? túró meg beszélt össze vissza
na jó, most tényleg lépek... vagy epék.... vagy mi van ....
Nekem igen!!
Örülök hogy látlak
Lum...!
Az "új" asszony azt mondta hogy fogynod kell??????
Nem így ismertelek..........csak nem papucs lettél
Én majd motochrissel megyek fallabdázni, de nem azért hogy ledjak pár kilót (pedig rámférne), hanem a játék örökéért
Az úszás meg a futás NEKEM unalmas (hacsak nem szoknyák után kell szaladni )
itt most speciel lx-re gondoltam, bár neked is szükséged lenne egy kis átszabásra. pl a koponyádba elhelyezhetnének egy zöldszemes ostoros idegnyúlványait, megduplázva ezzel képességeidet
Nem fogunk uncsizni
qva hideg van odakinn széjjelfagytam, mire haza értem, és nemsokára megint mehetek....
varázsolj nekem tavaszt!!!