Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lx - de ez bőr, nemdebár?
ügyes vagy vakon gépelésben, jab
tovább??
Kapcsold be a monitort
Hai májerok!

Egy kérdésem volna: mi lehet a hiba, ha a számítógép műkszik, de mindez a monitoron nem látható, annak ellenére, hogy hibátlan?? alaplap, vga kártya tán??
Alpinestars, fekete sárga, kivehető belső, protektoros, keveset használt, és a feleségemé volt, de mivel nem motorozok többé utcán....
Ja, és Ő kb 175 magas és kb 50 - 54 kiló....

LX
ha XXXXXXXXXXL-es, akkor nem érdekel!! nem akarom, h a kipufogó karcolja a hátsó gumit
paraméterek? csak hogy nekiálljak-e keresgélni
van. tényleg van....

LX
tangája van, és bár igen dekoratív lenne az autópályán, és nyilván nagy tetszést is aratna, nem hiszem, h petefészekileg és veseileg jót tenne neki ez a lenge öltözet egy komolyabb túrán

cordura cuccot akarok venni neki, még nemtom, milyet, nézelődünk. netán van valamid elfekvőben? 170 centi a lyány és olyan 50egynéhány kiló. legalábbis arra tippelem, mert könnyen el tudom tenni az útból

ha más méretben van és olcsó, akkor legfeljebb keresek hozzávaló tölteléket

Ilyenre pályázik:
tangát
Jó reggelt!!!
Tegnap elkiabáltam .....fél óra után elföstölt a tápegységem....tehát megint nincs gépem
De a szerelő megigérte hogy mára rendbe rakja
Veletek mizú
Lx.. hogy vagy?..és ti Amanda?
Ma este találkozunk
Jó reggelt.

Lum, valahol azt olvastam hogy női rucit akarsz venni a csajodnak.... milyet keresel?

LX
Jóó reggelt....

19:30 körül érkezek a Beszkártba Hamarabb nem fog menni...de sietek
na szép napot!

a ma este nekem veszélybe került. illetve a piálás került veszélybe, mert lemenni megyekmindenképpen, de lehet, h később és kocsival és korán eljövök. ebben az esetben odaszólok, h rendeljenek be még egy raklap gyümbért..
Én lépek aludni ....
Holnap naaaggggyyyooonnn hooossszzzuuu napom lesz

Jó éjt puszit küldök mindenkinek
vigyázz magadra, szia.
És jelentkezni még a szülés előtt!!!
ciao, LX
de tényleg nézd meg. Lassan lépnem kell. Jók legyetek!
hhmmmm... meg kell néznem a klippet hogy milyen fazon hasonlít rám...

LX
Talán kicsit hosszabb a haja,de aha hasonlit Tökre De ez jó!
sandor.hodos@getronics.com
te emil címed? Én is küldök valamit
én is röhögnék, de fogalmam sincs hogy milyen klippről beszél.... nem láttam mostanában csak G"N R klippeket... azt is DVD-ről...

LX
Az aminek három része van