Egy kérdésem volna: mi lehet a hiba, ha a számítógép műkszik, de mindez a monitoron nem látható, annak ellenére, hogy hibátlan?? alaplap, vga kártya tán??
Alpinestars, fekete sárga, kivehető belső, protektoros, keveset használt, és a feleségemé volt, de mivel nem motorozok többé utcán....
Ja, és Ő kb 175 magas és kb 50 - 54 kiló....
tangája van, és bár igen dekoratív lenne az autópályán, és nyilván nagy tetszést is aratna, nem hiszem, h petefészekileg és veseileg jót tenne neki ez a lenge öltözet egy komolyabb túrán
cordura cuccot akarok venni neki, még nemtom, milyet, nézelődünk. netán van valamid elfekvőben? 170 centi a lyány és olyan 50egynéhány kiló. legalábbis arra tippelem, mert könnyen el tudom tenni az útból
ha más méretben van és olcsó, akkor legfeljebb keresek hozzávaló tölteléket
Jó reggelt!!!
Tegnap elkiabáltam .....fél óra után elföstölt a tápegységem....tehát megint nincs gépem
De a szerelő megigérte hogy mára rendbe rakja
Veletek mizú
Lx.. hogy vagy?..és ti Amanda?
Ma este találkozunk
a ma este nekem veszélybe került. illetve a piálás került veszélybe, mert lemenni megyekmindenképpen, de lehet, h később és kocsival és korán eljövök. ebben az esetben odaszólok, h rendeljenek be még egy raklap gyümbért..
Egy kérdésem volna: mi lehet a hiba, ha a számítógép műkszik, de mindez a monitoron nem látható, annak ellenére, hogy hibátlan?? alaplap, vga kártya tán??
Ja, és Ő kb 175 magas és kb 50 - 54 kiló....
LX
LX
cordura cuccot akarok venni neki, még nemtom, milyet, nézelődünk. netán van valamid elfekvőben? 170 centi a lyány és olyan 50egynéhány kiló. legalábbis arra tippelem, mert könnyen el tudom tenni az útból
ha más méretben van és olcsó, akkor legfeljebb keresek hozzávaló tölteléket
Ilyenre pályázik:
Tegnap elkiabáltam .....fél óra után elföstölt a tápegységem....tehát megint nincs gépem
De a szerelő megigérte hogy mára rendbe rakja
Veletek mizú
Lx.. hogy vagy?..és ti Amanda?
Ma este találkozunk
Lum, valahol azt olvastam hogy női rucit akarsz venni a csajodnak.... milyet keresel?
LX
19:30 körül érkezek a Beszkártba Hamarabb nem fog menni...de sietek
a ma este nekem veszélybe került. illetve a piálás került veszélybe, mert lemenni megyekmindenképpen, de lehet, h később és kocsival és korán eljövök. ebben az esetben odaszólok, h rendeljenek be még egy raklap gyümbért..
Holnap naaaggggyyyooonnn hooossszzzuuu napom lesz
Jó éjt puszit küldök mindenkinek
És jelentkezni még a szülés előtt!!!
ciao, LX
LX
LX