Kawabéb: ha bugyirózsaszín volt az a könyv, akkor az az, amelyikből én is tanulok. A minket tanító ELTE-s prof.-ok dobták össze. A hülyék...
Más: Ha nem lesz olyan nagy volumenű a holnapi pia-túra, akkor én valszeg megyek a piálás után party-zni a Morrison"s-ba, bár ez még csak terv! Jön valaki? Kawabéééb? Tomato? te úgyis nagy bulihuligán vagy...
Holnap véééééééééééééééééééééégeeee a vizsgaidőszakomnaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!
Ezúton szeretném megköszönni KOZMAX közbenjárását a számítógépem javítása ügyében
Remélem Ma estére már lessz gépem és végre már otthonrol is tudok írni.
Emiatt szerdán csak 2-3 sörre vagyok kalibrálva ( vagyis nem is Én hanem a pénztárcám ) PIMPI!!
Ne feledd hozni a könyvem, hogy még így a téli napokba hátha rám ragad valami belőlle. Lum.....
Találtál táskát???
Uszoderek!
Egy ilyen narancs-barack partyra ne felejtsetek el olyan "ósanos" víz alatti fényképezőt szerezni!!! persze, csak azért, hogy aki nem tud ott lenni az se maradjon ki a buliból...
Lumbööögh: én most már tuti, hogy megyek szerda este a klubbb talira! ! ! ! reggel még lenyomom az uccsó vizsgámat (római jog UV, feel the power!), aztán alkoholba temetem a rohadt nyamvadt vizsgaidőszakot!
Ares Nagytarcsán lakik, ahol én is laktam pici-pöttöm-porbafingó-kisded koromban... majd elmegyünk oda a dübörgő hangú mocinkon, és nagy komolyan berugjuk a helyi korcsma ajtaját, én felpöckölöm a cowboykalapot a fejemen, hogy lássák a gyilkos tekintetemet, majd odaböffentünk a csaposnak egy kérdést: hé paraszt... Laci! Orosz Laci! Ismered? köpjed a választ, mert kár lenne ha szét kéne vernünk ezt a csehót...
Tomato: megyünk "dizsibe" utána, ugye? "...Há gyere táncojjál szépfiú he..." mondja majd a bányarém, és finoman oldalba bök, hogy eltörik két bordád!
Kozmax: majd kidumáljuk az Élet Nagy Dolgait... pl. Tomato motoros-hegymászó-ejtőernyős-vizisíelős bakancsát.
holnapra meglehetsz, szerdán megyünk! egyébiránt dolgozom, csak élvezem a kényszrvállalkozás örömeit, így csütörtökön csak 10re megyek gdp-t termelni
nekünk is meg kéne tudni, h hol lakik az ares, és elmenni érte, mert manapság nem non dugja ide az orrát. lehet, h titokban gyömbér-gyárat épít otthon??
Lum!
Holnap 2-re meg kell lennem 2 ajánlattal.
(egy másikat meg múlthét óta halasztgatok...)
Ha megoldod, hogy kész legyen a cucc, megyek csobbanni.
Ti nem dolgoztok?!??
Ares!
Ha láccc: Most volt nálam egy kollégád.
Jól kibeszéltünk a hátad mögött...
Ha segít: régen ő is motorozott, Pannóniája volt, 3* esett elég szépet és tudja, hogy hol lax...
na wellness-műmájerek! valakinek van kedve csatlakozni a sportprogramohoz? én szerda reggel 7re megyek a madesszal hajós alfrédba csobogni és szaunázni egyet. ha valakinek van kedve, csatlakozzon, szeljük a habokat is együtt. utána pedig este a klubtalin leromboljuk mindazt, amit a sportolással felépítettünk (plusz 1-2 agysejtet). tehát jelezze, aki nem olyan lusta!
Sziasztok!!
Bocsi hogy csak most de az otthoni gépem meghalt és szerdára lessz meg.
Itt meg volt reggel 1 marathoni értekezletem ami 14-ig tartott, utána meg be a 6. kerületbe 1 papírért és vissza.
Most meg rohanok haza mert minek ennyit dolgozni
SZiasztok!
ui: szerdán megyek, ha jönnek a tgyenéék értem.
Tomato a múlt héten küldött egy SMS-t, amiben a klubtali PONTOS dátuma és helye szerepelt!!!! Na, ezekután mindent felaírtam a kicsike naptáramba! Nehogy elfelejtselek titeket
Lum te meg lehet, hogy van olyan ruha amilyet az asszonynak keresel.
Na én is magam ellen beszélek.