Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tomato nézd meg a hirdetéseket elég jo kinézö tank táskát láttam.

Lum te meg lehet, hogy van olyan ruha amilyet az asszonynak keresel.

Na én is magam ellen beszélek.
Örülök, hogy segithettek!!!!!
Csumi!!
Az nem rózsaszín, hanem piros, és az első 24 oldalt már átrágtam

Ha jó kedvem lesz, és nem leszek hulla, akkor jövök tovább bulizni
Kawabéb: ha bugyirózsaszín volt az a könyv, akkor az az, amelyikből én is tanulok. A minket tanító ELTE-s prof.-ok dobták össze. A hülyék...

Más: Ha nem lesz olyan nagy volumenű a holnapi pia-túra, akkor én valszeg megyek a piálás után party-zni a Morrison"s-ba, bár ez még csak terv! Jön valaki? Kawabéééb? Tomato? te úgyis nagy bulihuligán vagy...

Holnap véééééééééééééééééééééégeeee a vizsgaidőszakomnaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!
Ja és működik a gépem
Tgyene!!!

Biztos hogy jó választás volt a Settop

Viccet félretéve.....JOBBULÁST NEKI
Remélem!

Reggel hazavittem, azóta alszik.
Mondtam, hogy hívjon, ha felébredt, de még semmi...
igen, akkor gond lesz. vagy nálatok tartjuk (közben összetákolunk egy komolyabb lépcsőt is, ha kell), vagy megyünk értetek

viccet félretéve - ugye semmi komoly????
Hály májerz!

*%"#&&#°%!!! ez a véleményem a mai napról!
Reggel korábban jöttem, hogy kész legyek. -Össze is jött!
Csak nem a meló készült el, hanem én (ki)...

Klubbtali: lehet, hogy gáz lesz a partyval.
Ma rosszul lett a egyetlenem és érte kellett mennem, mert haza sem tudott menni...
Termelékeny volt a mai délelőtt, ahogy látom .....

A munkával nekem is megggyűlik a bajom.... eléggé mérges vagyok emiatt....

Beszereztem egy 715 oldalas nagyon okos könyvet a római jogról
Háááát, elégggé érdekesnek tünik
ahogy állok, én sem viszem túlzásba, de ez még változhat. faxom a kibaszott sok melóba, meg a majom ügyfelekbe..
Ezúton szeretném megköszönni KOZMAX közbenjárását a számítógépem javítása ügyében
Remélem Ma estére már lessz gépem és végre már otthonrol is tudok írni.
Emiatt szerdán csak 2-3 sörre vagyok kalibrálva ( vagyis nem is Én hanem a pénztárcám )
PIMPI!!
Ne feledd hozni a könyvem, hogy még így a téli napokba hátha rám ragad valami belőlle.
Lum.....
Találtál táskát???
Uszoderek!
Egy ilyen narancs-barack partyra ne felejtsetek el olyan "ósanos" víz alatti fényképezőt szerezni!!!
persze, csak azért, hogy aki nem tud ott lenni az se maradjon ki a buliból...
annál jobban már csak a hamvas barackot
Szeretjük a narancsokat! Vagyishogy a narancsszínt...
Én szívesen jönnék, de viziszonyom van
ha legközelbb mentek, addigra bátorságot gyüjtök, és láthattok narancssárga fürdőruciban
Szasssztok!

Lumbööögh: én most már tuti, hogy megyek szerda este a klubbb talira! ! ! ! reggel még lenyomom az uccsó vizsgámat (római jog UV, feel the power!), aztán alkoholba temetem a rohadt nyamvadt vizsgaidőszakot!

Ares Nagytarcsán lakik, ahol én is laktam pici-pöttöm-porbafingó-kisded koromban... majd elmegyünk oda a dübörgő hangú mocinkon, és nagy komolyan berugjuk a helyi korcsma ajtaját, én felpöckölöm a cowboykalapot a fejemen, hogy lássák a gyilkos tekintetemet, majd odaböffentünk a csaposnak egy kérdést: hé paraszt... Laci! Orosz Laci! Ismered? köpjed a választ, mert kár lenne ha szét kéne vernünk ezt a csehót...

Tomato: megyünk "dizsibe" utána, ugye? "...Há gyere táncojjál szépfiú he..." mondja majd a bányarém, és finoman oldalba bök, hogy eltörik két bordád!

Kozmax: majd kidumáljuk az Élet Nagy Dolgait... pl. Tomato motoros-hegymászó-ejtőernyős-vizisíelős bakancsát.
a házsártost és a rigolyást kihagytad
Öreg is meg lusta is vagyok, de szerda este ott leszek!
tgyene!

holnapra meglehetsz, szerdán megyünk! egyébiránt dolgozom, csak élvezem a kényszrvállalkozás örömeit, így csütörtökön csak 10re megyek gdp-t termelni

nekünk is meg kéne tudni, h hol lakik az ares, és elmenni érte, mert manapság nem non dugja ide az orrát. lehet, h titokban gyömbér-gyárat épít otthon??
Lum!
Holnap 2-re meg kell lennem 2 ajánlattal.
(egy másikat meg múlthét óta halasztgatok...)
Ha megoldod, hogy kész legyen a cucc, megyek csobbanni.
Ti nem dolgoztok?!??

Ares!
Ha láccc: Most volt nálam egy kollégád.
Jól kibeszéltünk a hátad mögött...
Ha segít: régen ő is motorozott, Pannóniája volt, 3* esett elég szépet és tudja, hogy hol lax...
tomato, majd küldünk érted autót, ne aggódj!

na wellness-műmájerek! valakinek van kedve csatlakozni a sportprogramohoz? én szerda reggel 7re megyek a madesszal hajós alfrédba csobogni és szaunázni egyet. ha valakinek van kedve, csatlakozzon, szeljük a habokat is együtt. utána pedig este a klubtalin leromboljuk mindazt, amit a sportolással felépítettünk (plusz 1-2 agysejtet). tehát jelezze, aki nem olyan lusta!

lum
Sziasztok!!
Bocsi hogy csak most de az otthoni gépem meghalt és szerdára lessz meg.
Itt meg volt reggel 1 marathoni értekezletem ami 14-ig tartott, utána meg be a 6. kerületbe 1 papírért és vissza.
Most meg rohanok haza mert minek ennyit dolgozni
SZiasztok!
ui: szerdán megyek, ha jönnek a tgyenéék értem.
Tomato a múlt héten küldött egy SMS-t, amiben a klubtali PONTOS dátuma és helye szerepelt!!!! Na, ezekután mindent felaírtam a kicsike naptáramba! Nehogy elfelejtselek titeket