Nem itt csináltattam a lencséket, hanem az Ofotértnél.
Csak amikor beértem aznap a melóhelyre, akkor eltünt az egyik szeemből a lencse, meg könnyezett is a szemem, és mivel beszari vagyok, ha a szemeimről van szó, az első útba eső optikába beszaladtam. Aztán itt megnézte egy nő, de hogy volt-e a tulaj, nem tudom...
Egy magas, asszem barna hajú csaj volt, de nem emléxem arra, hoygan nézett ki...
Tavaly májusban voltam ebben az optikában (ez esett a legközlebb). A lencse elmászott a szememben, és nem tudtam kivenni. A dokornő megnézte, mondta, hogy ebben bizony nincsen semmi. Valószínűleg időközben kiesett.
Oké, megnyugodtam. Aztán 3 hét múlva el kezdett fájni a bal szemem, meg könnyezett.
Irány a Vörösvári úti rendelőintézet, szemészet. Aztán az itteni doki kiszedte a lencsét a szememből. Ennyit arról a Kolosy téri doktornőről...
Az, hoyg a lencséik mennyire jók, azt nem tudom. Nem is fogom megtudni...
A Vizsön Ekszpresszben próbáltad?
Ha van egésszégpénztárad, ott kedvezményt is kapsz rá.
Nekem is ott csitnáltak űbercsíra hiper cilinderes bennealhatós lencsét.
Jó reggelt! Nekem ugyanez volt anno a problémám. Van egy angol lencse: Precision ez van jó nagy a görbülettel és az átmérővel is. Ezt használom vagy 3 éve, és bevált. A Kolossy téren van egy giroszos, mellette a belső udvarban található egy optika (Optiqueen, tel.: 387-8085). Itt van szemvizsgálat is+vehetsz lencsét.
Én csak egy tel.számot tudok adni, ahol mindenféle lencsét lehet kapni. Itt biztosan tudnak segíteni, szintén egy szemészeti szaküzlet, de a nevük nem jut eszembe....
Az Ofotértnél csináltattam a lencséimet, (darabja 25 ropi volt tavaly tavasszal) és nem érnek semmit. Ide véletlenül se menj.
Ha kell a szám, átdobom
Szemüvegesek, kontaktlencsések, SEGITSÉG!
Tudtok ajánlani olyan optikai szaküzletet, ahol extra nagy görbületű kontakt lencséket lehet venni?
(Eddig két helyen voltam, de egyiknél sem tudtak adni ilyet - még a vizsgálat fázisban elutasitották a doktornénik...)
Erről a Hungaroringen Suzukis motorsulit szervező exversenyző -mindig elfelejtem a nevét- oberhá "vicces" hozzászólása jut eszembe, ami valahogy úgy hangzott: "Minek bukógomba a motorra? Felhívnám a kollegák figyelmét arra a két fekete sávra a motor elején és végén: na azon kell a motorozni."
Csak amikor beértem aznap a melóhelyre, akkor eltünt az egyik szeemből a lencse, meg könnyezett is a szemem, és mivel beszari vagyok, ha a szemeimről van szó, az első útba eső optikába beszaladtam. Aztán itt megnézte egy nő, de hogy volt-e a tulaj, nem tudom...
Egy magas, asszem barna hajú csaj volt, de nem emléxem arra, hoygan nézett ki...
Oké, megnyugodtam. Aztán 3 hét múlva el kezdett fájni a bal szemem, meg könnyezett.
Irány a Vörösvári úti rendelőintézet, szemészet. Aztán az itteni doki kiszedte a lencsét a szememből. Ennyit arról a Kolosy téri doktornőről...
Az, hoyg a lencséik mennyire jók, azt nem tudom. Nem is fogom megtudni...
A Vizsön Ekszpresszben próbáltad?
Ha van egésszégpénztárad, ott kedvezményt is kapsz rá.
Nekem is ott csitnáltak űbercsíra hiper cilinderes bennealhatós lencsét.
Budapest
Pesti út 168 /a
Tel.: (1) 257-3089
Az Ofotértnél csináltattam a lencséimet, (darabja 25 ropi volt tavaly tavasszal) és nem érnek semmit. Ide véletlenül se menj.
Ha kell a szám, átdobom
Szemüvegesek, kontaktlencsések, SEGITSÉG!
Tudtok ajánlani olyan optikai szaküzletet, ahol extra nagy görbületű kontakt lencséket lehet venni?
(Eddig két helyen voltam, de egyiknél sem tudtak adni ilyet - még a vizsgálat fázisban elutasitották a doktornénik...)
amúgy jó reggelt
Más hasonló kép?
Ehhez mit szólsz?
De tényleg.
Jóccakát!