Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos felnyitott plexivel mentél 1000-el. és hátrafújta a lencsét, van ez így
Nem itt csináltattam a lencséket, hanem az Ofotértnél.
Csak amikor beértem aznap a melóhelyre, akkor eltünt az egyik szeemből a lencse, meg könnyezett is a szemem, és mivel beszari vagyok, ha a szemeimről van szó, az első útba eső optikába beszaladtam. Aztán itt megnézte egy nő, de hogy volt-e a tulaj, nem tudom...
Egy magas, asszem barna hajú csaj volt, de nem emléxem arra, hoygan nézett ki...
Áldás, békesség !
Áj"ll csek disz van tú, szenk jú!
Ilyen tapasztalatom nincs, én csak kontroll miatt voltam a doktornőnél. A lencsét mindíg itt veszem. Az optika előző doktornője írta fel a lencséket.
Tavaly májusban voltam ebben az optikában (ez esett a legközlebb). A lencse elmászott a szememben, és nem tudtam kivenni. A dokornő megnézte, mondta, hogy ebben bizony nincsen semmi. Valószínűleg időközben kiesett.
Oké, megnyugodtam. Aztán 3 hét múlva el kezdett fájni a bal szemem, meg könnyezett.
Irány a Vörösvári úti rendelőintézet, szemészet. Aztán az itteni doki kiszedte a lencsét a szememből. Ennyit arról a Kolosy téri doktornőről...
Az, hoyg a lencséik mennyire jók, azt nem tudom. Nem is fogom megtudni...
Hali!

A Vizsön Ekszpresszben próbáltad?
Ha van egésszégpénztárad, ott kedvezményt is kapsz rá.
Nekem is ott csitnáltak űbercsíra hiper cilinderes bennealhatós lencsét.
Kawa, Gega: Köszönöm a gyors segítséget, megnézem mindkettőt.
Jó reggelt! Nekem ugyanez volt anno a problémám. Van egy angol lencse: Precision ez van jó nagy a görbülettel és az átmérővel is. Ezt használom vagy 3 éve, és bevált. A Kolossy téren van egy giroszos, mellette a belső udvarban található egy optika (Optiqueen, tel.: 387-8085). Itt van szemvizsgálat is+vehetsz lencsét.
Berei Optika Kft.
Budapest
Pesti út 168 /a
Tel.: (1) 257-3089
Én csak egy tel.számot tudok adni, ahol mindenféle lencsét lehet kapni. Itt biztosan tudnak segíteni, szintén egy szemészeti szaküzlet, de a nevük nem jut eszembe....
Az Ofotértnél csináltattam a lencséimet, (darabja 25 ropi volt tavaly tavasszal) és nem érnek semmit. Ide véletlenül se menj.
Ha kell a szám, átdobom
Jó reggeltet mindenkinek!

Szemüvegesek, kontaktlencsések, SEGITSÉG!
Tudtok ajánlani olyan optikai szaküzletet, ahol extra nagy görbületű kontakt lencséket lehet venni?
(Eddig két helyen voltam, de egyiknél sem tudtak adni ilyet - még a vizsgálat fázisban elutasitották a doktornénik...)
de jó este elköszöntem és most megint itt vagyok

amúgy jó reggelt
ugy látom kihaltunk jó éjt
Én is húzok Bnetre, jó éjt!
Nem jön be a kép.
Más hasonló kép?

Ehhez mit szólsz?
zsir kár hogy egy fikarcnyit sem értek hozzá
Ezek számomra mind egyformák
na lépek én is, joccakát!
ez is szép
Hát nem tudom mennyit fizettünk érte, de ahogy elnézem volt az 700e is. Pazarlás.
Én meg utálom a laptopokat.
De tényleg.
Na lépek csicsikálni, mert mindjárt kelnem kell!
Jóccakát!
Erről a Hungaroringen Suzukis motorsulit szervező exversenyző -mindig elfelejtem a nevét- oberhá "vicces" hozzászólása jut eszembe, ami valahogy úgy hangzott: "Minek bukógomba a motorra? Felhívnám a kollegák figyelmét arra a két fekete sávra a motor elején és végén: na azon kell a motorozni."
tényleg jo ,de neharagudj de nekem nem mond semmit